torstai 30. lokakuuta 2014

Tv:stä tuttu ja menovinkki viikonlopulle!

Kirjoittelin aiemmin, että olin mukana Kaikkien aikojen kosinta tv-sarjan kuvauksissa Hämeenlinnassa ja Helsingissä. Helsingin flash mobista on jo aiemmin ollut materiaali netissä, mutta nyt sarjan ihan kokonaiset jaksotkin löytyy Katsomosta. Voit katsoa täältä hienon flash mobin sisältävän jakson ja täältä upean Vanajanlinnassa tapahtuneen kosinnan. Kyllähän minäkin siellä ihan tosi nopeasti vilahdan muutamissa kohtauksissa, mutta enpä tiedä ehdittekö te lukijat minut sieltä tunnistaa.

Helsingin kuvauspäivältä.

Lisäksi vinkkaisin kaikkia Jyväskylän suunnalla olevia pistäytymään lauantaina TUFF: G-voima -taphtumassa Salmirannan skeittihallilla! Tapahtumassa esitellään katukulttuuria ja mukana on myös tanssia tanssibattlen muodossa klo15.30-18. Olisin itse halunnut päästä paikalle, mutta valitettavasti aikatauluihin se ei vain tällä kertaa sopinut. Mutta toivotavasti pääsen jostain vähän lueskelemaan, millainen tapahtuma oli. Tarjolla on tanssin lisäksi mm skeittaukseen liittyviä workshoppeja ja kilpailuja. Tsekkaa facebookista lisäinfoa ja mene ihmeessä paikanpäälle katsastamaan tapahtuma! Saa tulla kertomaan sitten minullekin, millaista oli! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!