torstai 23. lokakuuta 2014

Kynsimiitin sponsorituotteet

Tässä postauksessa tutustutaan vielä vähän tarkemmin kynsimiitissä saatuhiin tuotteisiin. Nämä kaikki tuotteet ovat siis sponsorien lahjoittamia. Iso iso kiitos kaikille sponsoreille osanotosta, ilman teitä miittimme olisi ollut ehdottomasti tavaraköyhempi! Sain testattavakseni monta uutta kivaa tuotetta ja muutaman jo ennestään tutun hyväks todetun tuotteen. Ihanaa, että sponsoreita löytyy edelleen, vaikka nämä erilaiset kokoontumiset ja sitä kautta sponsoripyynnöt ovat varmasti lisääntyneet viime vuosina.


Mitä kaikkea me saimme?

Lavera – 14 esitettä, 14 purkkirasvaa, 14 kylpysuolaa, 14 appelsiini käsirasvaa, 14 peruskäsirasvaa
Lumene – 18 Gel effect kynsilakkaa, poistoaine
Mereneid – 7 base coat – ridgefiller, 7 topcoat, 14 koristepurkkia, 7 tarra-arkkia, 14 viilaa
Saga beauty – 14 magneettilakkapakettia, 14 käsirasvanäytettä
Careria – 7 tekoripset, 7 tekokynnet, 28 tarra-arkkia, 14 koristelulakkaa, 14 special-lakkaa, 56 wild&mild lakkaa
MissLis – 18 Orlya
Top-kosmetiikka- 14 esitettä, 10 koristepussia, 4 glittertuubia, 4 art liner-lakkaa, 19 depend lakkaa
MaxFactor – 6 ripsiväriä (Masterpiece transform)
CosMerya – 2 Cuccio lakkaa, Cuccio lakkapaketti (sis. aluslakan, päällyslakan ja värilakan), 2 viilaa, palkkiviila
MiMax – 14 koristehyrrää
LivBox – 14 lady vitaa , 14 kynsilakkaa, 14 käsisalvaa, 14 käsirasvaa
L'Oreal – 3 Essietä, 2 Maybeline colorama lakkaa, 2 Lorealin lakkaa, Essien top coat
MiNails – 28 Nicole by Opi lakkaa
Del Alma - 3 käsintehtyä kaulakorua

Make Up Store - 14 luomiväriä, 14 glitterlineria, 14 kynsilakkaa, 14 nail decoa, 14 glitteriä, 14 Atomic huulikiiltoa

Sitten katsotaa kuvien muodossa vähän tarkemmin tuotteita ja mitkä tuotteista päätyivät minun matkassani kotiin.


Yllä näkyy Mereneidin koko paketti. Saimme lakkapullojen lisäksi erilaisia koristelutarvikkeita purkeissa (glitteriä, strasseja...) ja tarra-arkkeja. Ihastelin kovin tuossa päällimmäisenä näkyviä camee koruja, harmi kun eivät sattunut mun kohdalle. Tosi kivan näköisiä olivat!

Mereneid lähetti miittiimme ridgefiller aluslakkoja ja päällyslakkoja. Nämä ovat itseasiassa omia luottotuotteitani ja olen ostanut kyseisiä tuotteita mm. I love me -messuilta, jossa Mereneid on ainakin parina viime vuotena ollut mukana. Aluslakka tasoittaa mielestäni kivasti kynnen pintaa ja peittää myös vähän ketlaisuutta. Päällyslakka on nopeasti kuivuvaa ja käytän sitä ihan "pikakuivattajana", vaikkei lakassa mitään quick dry -tekstiä olekaan. Voin suositella kumpaakin tuotetta lämpimästi muillekin! Alus- ja päällyslakkahan ovat niin perus tavaraa, että niitä kuluu kynsiharrastajilla aina ja plussaahan se on, kun hyviä tuotteita saa edullisella hinnalla. Ridgefiller taisi olla ainakin messuilla noin 1,5e ja päällyslakka päälle 2e?

Mereneidiltä sain vielä viilan ja super söpöjä vaaleansinisiä hyvin pieniä strasseja.


Saga Beautylta saimme Alessandron magneettilakkoja. Sävyt ovat oikein hyvän syksyisiä. Lisäksi jokainen sai käsirasvanäytteen.


Paketissa on lakka, magneetti ja pieni vihkonen, jossa on ohjeet magneetin käyttöön. Nämä toimivat kuten muutkin magneettilakat ja lakkaa voi tietenkin käyttää myös ilman että lakan kuvioi magneetilla. Magneettilakat eivät olleet kaikille miittiläisille entuudestaan tuttuja, joten moni pääsi nyt ensimmäistä kertaa tämmöistä testaamaan. Itseltäni löytyy jo ennestään muutama magneettilakka ja itseasiassa minulla on nyt kaksi näitä Alessandron magneettilakkoja. Alessandron magneetti on mielestäni hyvä, koska siinä on alusta, johon sormi asetetaan ja magneettia ei tarvitse itse kannatella kynnen päällä, vaan sen voi tukea alustaan. Ajatuksena on tehdä vielä oma postaus näistä magneettilakoista in action ja koetan saada jotain kuvia myös tekovaiheista, vaikka se onkin ehkä vähän haastavaa kun omistan vain kaksi kättä. :D


Täytyy sanoa vielä, että olen aiemminkin kokeillut tuota Nice Day rasvaa ja tykkään. Tuote on tarkoitettu kovaa työtä tekeville käsille ja itselleni se oli oikein toimiva kun käsittelin melkein päivittäin rahaa ja tein työtä, joka kuivattaa käsiä oikein kunnolla. Muistelisin, että tuote oli tuoksultaan hyvin neutraali. Oli mukava saada jälleen tästä rasvasta näytepakkaus.


Lavera on minulle erittäin tuttu "käsirasvamerkki" ja vannonkin sen käsirasvojen nimeen. Merkin käsirasvaa löytyy aina kaapistani! Saimme ihana ison kasan näytteitä, kuten yllä näkyy. Nuo pienet tuubit ovat juuri sopivan kokoisia, jotta niitä voi kuljettaa mukana käsilaukun pohjalla. Sininen "perusvoide" eli Basis Sensitiv on todella neutraali hajultaan, se sisältää lesitiiniä, kehäkukkaa ja kamomillaa. Sopii minusta kaikille. Oranssissa tuubissa on ihanan tuoksuista appelsiini käsivoidetta. Tässäkään tuoksu ei hyökkää päälle, vaan on sopivan mieto mielestäni. Minun lempparini on tämä oranssi tuubi.


Saimme vielä kolmannenkin rasvan, nimittäin All-Round Creamin, joka sopii käsirasvaksi tai nimensä mukaan melkeinpä mihin vain. Ajattelin itse testata tätä myös jaloille ja miksei myös kasvoille. Tuote sisältää sheavoita ja manteliöljyä. Tuoksu on sama kuin sinisessä käsirasvatuubissa.

Jokainen sai myös pussillisen kylpysuolaa ja tätä itse varmasti käytän jalkakylpyyn. Tuoksuna tuotteessa on ruusu, kuten Rose Garden nimestä voi ehkä päätelläkin.


MiNails lähetti meille Nicole by OPI lakkoja, jokaiselle kaksi. En ole aiemmin yhtään NOPIa kokeillut, joten tämä oli tottakai kiva yllätys. Saamani sävyt ovat Follow Me On Glitter ja All Kendall-ed Up.

Livbox lähti myös sponsoroimaan miittiämme ja saimme pari voidetta, Ladyvita kapseleita ja kynsilakat, joka jäi minulta nyt kuvasta pois, koska sujautin sen jo arvontapalkintooni, koska minulla sattu lakak jo olemaan. Olen itsekin muutaman livboxin tilannut, mutta näitä kuvassa näkyviä tuotteita minulla ei vielä ollut. Ladyvitasta olen lukenut positiivisia kommentteja, odotan sen kokeilua. Burt´s Bees käsisalva on kai jo vähän kulttituote? Sopii erittäin hyvin käsille, jotka joutuvat kovalle rasitukselle. Salvan luvataan hoitavan hyvin kuivaa ihoa ja pieniä haavaumia. Tuotteessa on aika voimakas tuoksu. Tuote tuoksuu mielestäni aika siltä, miltä luonnonkosmetiikan voisi kuvitellakin tuoksuvan. Ei mikään lempparituoksuni, mutta antaa heti vaikutelman "terveellisesyydestä". Toinen pikkupurkki on The Green Balm, joka on myös ihanaa kaikkialle sopiva hoitorasvaa, joka myöskin tuoksuu "luonnolle". Olen tätä levitellyt nyt pikkurilliini, johon joku ötökkä on onnistunut puremaan ja se kutisee aika ikävästi. Ainakin kutinaan on vähän helpottanut. :)


Sain CosMeryalta Cuccion lakkapaketin (ja oranssin bufferin), koska kynteni voittivat miitin kynsikisassa ensimmäisen palkinnon. Olin tästä aika innoissani, koska on tietenkin kiva voittaa ja en ole aiemmin päässyt kyseisen merkin tuotteita testaamaan, olen niistä vain lukenut. Jos tykkään merkistä, voisin hyvin tilata muutaman lakan lisää.


Top-kosmetiikalta saimme Dependin lakkoja ja pieniä strasseja. Sain kaksi perus lakkaa, joissa on oikein miellyttävät värit. Pinkissä lakassa on havaittavissa pientä sinistä shimmeriä, mutta en tiedä vielä näkyykö se kynnellä.

Mimaxilta saimme hauskan värisiä strasseja hyrrässä. Joku vähän pohti hohtaisivatko nämä jopa pimeässä, täytyy testata! :)


MaxFactorilta saimme kuusi ripsiväriä arvottavaksi ja minun kohdalleni osui yksi. Masterpiece Transform maskaraa tulee varmasti testattua, vaikka minulla onkin nyt pari muuta ripsaria testattavana ennen tätä. En muista olisinko aiemmin käyttänyt MaxFactorin ripsivärejä. Ripsareita ei kyllä ikinä ole liikaa, niitähän kuluu koko ajan.

Lumene lähetti meille paljon uutuuslakkoja ja jaoimme ne tottakai miitin osallistujien kesken kotiinvietäviksi. Kaikki saivat vähintään yhden lakan ja loput arvottiin. Minun kohdalleni osui juuri sellainen väri, jota olin jo aiemmin ihastellut ja sanonut, että "tuo lakka on ihan mun värinen". Joten tästä olin oikein iloinen. :) Alla vähän lisää kuvia & juttua Lumenen lakoista.

Arvonnassa minulle osui vielä Essien päällyslakka, jonka lahjoitti miittiimme L'Oreal.


Red Currant (Herukoita), Full Of Berries (Metsämarjat), Moonlit (Kuun Loisteessa), Lapland Halo (Lapin Taikaa), Sand Glimmer (Hiekka Hehkuu), Frosen Dew (Huurreharso), Glistering Sea (Kimallus)

Lumenen Gel Efect lakat ovat saaneet mielestäni paljon kiitosta eri blogeissa. Punaiset lakat toivat mieleeni heti tulossa olevan joulun ja yllä olevan kuvan oikean reunan glitterssekoitus tottakai myös miellytti silmääni. Mukana oli lisäksi neutraalimpia vaaleita sävyjä ja mm upea metallinen duochrome.


Starry Nights ( Tähtiyöt), Silver Sand (Hopeahiekkaa), Golden Sky (Kultaa taivaalla), Flaming Red (Tulen Hehkua), Sparkling Sand (Kimallus Hiekassa), Brilliant Stars (Tähtien Sykkeessä)

Ihan uutena juttuna Lumenella taitaa olla nyt lakkarintamalla nämä eri lopputuloksen antavat lakat. Eli korkissa lukee mm. satin, sparkle, pearl tai matt. Efektilakathan ovat aika hot tällä hetkellä, joten en ihmettele että Lumenekin on tähän trendiin tarttunut. Mieleeni jäi erityisesti yllä oikealla keskellä näkyvä glitterpläjäys (jälleen) ja alla näkyvät helmiäislakat ja mattalakat.


Blurred Light (Himmeää Valoa), Morning Shower (Aamuinen Sade), Rainless (Pilvipouta), Hazy Cloud (Utuharso)

Saimme lakkojen mukana myös purkin lakanpoistoainetta ja Lumenen CC-lakan, joka minulta itseasiassa löytyykin jo ennestään lakkalaatikostani. CC-lakkaa voi käyttää siis pelkältään kynsillä, jolloin lopputulos on tasainen ja luonnollinen. Itse olen käyttänyt tätä mm. raskislakkana ja se on kivasti peittänyt omien kynsieni keltaisuutta. Kirjoittelen teille piakkoin pienen postauksen violetista satiinilakastani (kun olen päässyt testaamaan sitä kunnolla kynsille) ja CC-lakasta, joten en nyt vielä tässä kohtaa paljasta kaikkia kokemuksiani.


Careria muisti meitä jälleen huikean isolla paketilla! Tällä kertaa paketista paljastui mm. Wild & Mildin lakkakartat, joista oli kiva katsoa heti, miltä omasta miittipussukasta paljastunut lakka näyttää kynnellä. Taisimme saada kaikki ainakin neljä lakkaa, tekoripsiä, tarroja, koristelulakkoja, hoitotuotteita ja tekokynsiä. Alla oma saaliini. Vaihdoin nuo toiset ripset itselleni, koska eräällä miittiläisellä ei ollut omille ripsilleen käyttöä.


Lakat vasemmalta oikealle: Kung Fu, Neon Carrot, Macarena ja Happines.

Wild & Mildiltä löytyy hyvin kattava kokoelma erilaisia hoitotuotteita, jotka vaikuttivat todella kiinnostavilta. Hinta näillä ei ole kova ja itse olisin kiinnostunut testaamaan vaikka kaikkia! Itseasiassa ostin näitä muutaman I love me -messuilta, joten saatte vielä lukea omasta postauksestaan tuotteista, joita minulta nyt löytyy.


Miitissä sain tällä kertaa kynnenkovettajan. Ennnestään minulta löytyy Wild & Mildin Color Booster, jonka tarkoitus on kirkastaa värilakan väriä. Tottakai valikoimaan kuuluu "perustuotteet"aluslakka, pikakuivattaja, mattalakka ja päällyslakka.


Merkillä on myös erilaisia hoitotuotteita: Nail Growth Spa geelin tarkoitus on edistää kynnen kasvua, Pure Gold Elixir on kynsiä ja kynsinauhoja hoitava hierontageeli, Nail Beauty Oil on perinteinen kynsinauhaöljy ja Goodbye Cuticles auttaa poistamaan kynsinauhoja.


MissLisiltä saimme vielä kaikki Orlyn lakat, mutta koska omalle kohdalleni sattui Orly, joka minulla oli jo, tein vaihtarin ja minulle kotiutui pari muuta lakkaa. Lisäksi Orlyn Fowl Play sai iloisen uuden omistajan, joka oli lakasta jo pidempään haaveillut. :)

Del Alman koruja ei valitettavasti  kohdalleni tällä kertaa osunut. Kannattaa kuitenkin katsastaa korutarjontaa facebooksita, koska tuolla oli aika monia ihania koruja, jotka ainakin minä voisin kotiuttaa. :)

Siinäpä en taisivat olla kaikki. Olihan siinä jo vähäksi aikaa testailtavaa. :)

Onko joku lukijoista jo tutustunut johonkin tuotteeseen, jonka sain miitistä? Onko jokin tuote, jota itsekin haluaisit mielelläsi testata?

3 kommenttia:

 1. Vautsi miten paljon kaikkea! Nyt ei rasvat lopu heti ;)

  VastaaPoista
 2. On siellä muutamia tuttuja tuotteita =)ihanaa että firmat sponssaa meitä harrastajia

  VastaaPoista
 3. Kynsille: Joo, nyt on rasvaa joka lähtöön ja joka laukun pohjalle! :D

  eekku: Näinpä! Mullekin oli tosiaan pari tuotetta ennestään tuttuja, mutta hyviksi todettuja ja monta uutta kokeiltavaa. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!