keskiviikko 1. lokakuuta 2014

3x lakka: Pinkkiä, violettia ja tähtiä sekä pastellisävyjä

Muistatteko vielä, kun aloitin joskus "lakkakolmikoilla" lakkailun? Sitten tämä on jäänyt vähän unholaan ja kaivelin nyt kamerani uumenista jo aika vanhoja kuvia, joita en ole syystä tai toisesta muistanut blogissani postata. Ehkä nämä ovat jääneet julkaisematta, koska eivät ole minusta kynsinä mitenkään kovin erikoiset, mutta pistetään nyt esille, kun haluan nämä lakkakolmikot saada loppuun vihdoin. Nyt kun tarkistin blogistani, niin olen tämän "lakkakolmikot" tagin aloittanut keväällä 2013. Hups. Nyt on ehkä korkea aika saattaa se loppuun! Vain muutama kolmikko on enää käyttämättä ja ainakin ykhdestä kolmikosta on lakkaukset jo olemassa, kunhan vain löydän niistä otetut kuvat.


Tässä postauksessa esittelen kahdella eri kolmikolla tehdyt lakkaukset. Kumpikin kolmikko on niitä minun valitsemiani ja muistinvirkistykseksi kerron vielä teille lukijoille, että myös avomieheni valitsi osan lakkakolmikoista.


Ensimmäisessä lakkauksessa pohjalla on ihana Zoyan Shelby. Päälle laitoin kahta eri glitteriä, joista tuon Nabin olen jo myynyt eteenpäin, mutta nimeltään se taisi olla Pink Moon Star. Olisin toivonut, että Tummemmalla pohjalla glitteri olisi näkynyt ehkä paremmin. Hieman myös häiritsi, ettei kynsille tullut kovinkaan montaa kokonaista tähteä. Aika monet tähdet olivat vain puolikkaita. Sirpit sen sijaan olivat kokonaisia.


Toinen käyttämäni glitter on Color Clubin It's A Hit. Lopputulos ei ole minusta kovin erikoinen, mutta nuo glitterit sopivat kyllä ihan kivasti yhteen. Kumpikin glitteri on jäänyt mulla aika vähälle käytölle ja siksi ne tähän haasteeseen valkkasinkin. It's A Hit saa vielä jäädä kokoelmiini, mutta tosiaan tuosta Nabin lakasta päätin luopua.


Toisessa setissä oli pastellisävyisiä lakkoja. Yes Loven persikkainen lakka päätyi pohjalakaksi ja pari muuta käyttämääni lakkaa olivat Mavalan Vitality (myyty eteenpäin) ja OPIn mini on Pink Friday.  Näillä olisi ollut helppo tehdä liukuvärjäys (tuli heti ekana mieleen), mutta päädyinkin kokeilemaan jotain muuta, nimittäin pilkkuja. Oon monesti katsellut muiden tekemiä "pilkkumanikyyreja" ja ne ovat olleet tosi kivoja. Jostain syystä en vain ole itse useinkaan pilkkuja tehnyt kynsilleni.


Värit ovat aika lähellä toisiaan ja siksi pilkut eivät kovin paljoa erotu kynsiltä. Varsinkin kuvissa pilkut oli haastava saada näkyviin, mutta kyllä siellä nyt vähän jotain pilkkujen tapaista näkyy. Lakkaus oli kiva, vaikka mietin aluksi vähän näyttävätkö pilkut tässä värimaailmassa vain joltain näppylöiltä tai kuplivalta lakalta, mutta lopulta kyllä tykkäsin. Pitänee muistaa käyttää tätä pilkuttelua toistekin, koska se on helppoa ja nopeaa. Ensi kerralla voisin valita jotain voimakkaampia sävyjä, jotka ovat selkeämmin eri värisiä, jolloin pilkut erottuvat paremmin pohjalakasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!