torstai 9. lokakuuta 2014

Lisää PÄÄasia

Mulla on jo pidempään ollut pitkät hiukset. Pidän pitkistä hiuksista, koska niihin voi tehdä kaikkia kivoja kampauksia. Omat hiukseni ovat hyvin ohuet, nopeasti rasvoittuvat ja liukkaat, joten tykkään pitää niitä eri tavoin kiinni senkin takia. Koen sen olevan helpompaa. Auki jätettäessä hiuksiani pitää "laittaa" tosi paljon, jotteivat ne näyttäisi aivan lätistyneiltä. (Tähän on nopein keino ja iso apu kuivashampoo!) Monesti tuntuu helpommalta laittaa hiukset kiinni, jolloin kampaus pysyy varmemmin myös pitkiä aikoja. Suosikkikampaukseni ovat ehdottomasti erilaiset letit ja nutturat.


Viimeisen parin vuoden aikana varsinkin olen innostunut erilaisista leteistä aivan älyttömästi ja ne ovat loppupeleissä hyvinkin helppoja tehdä, kun vähän opettelee. Tottakai niitä lettejä on helpompi tehdä toiselle, mutta kyllä mä aika nopeasti opin omaan päähänkin raskiksen tekemään.


Suosin myös epäsymmetrisiä kampauksia, kuten pään sivulle tehtäviä lettejä, poninhäntiä ja nutturoita. Tähän on todennäköisesti syynä se, että minulla on iso otsa ja näytän helposti melekinpä kaljulta, jos hiukset on vain vedetty taakse. On kivempi, että hiukset näkyvtä edes pään sivulla.


Juhlakampauksina suosin usein kiharoita auki, puolikiinni tai nutturalla, mutta tykkään tehdä myös siisitin poninhännän, jolloin kampaukseen saa vähän voluumia tupeeraamalla hieman hiuksia, jotta ne eivät menisi aivan päänmyötäisesti. Hiukseni eivät ole ihan ne helpoimmat kiharrettavat, sillä liukas ja ohut hiuslaatuni tahtoo kyllä suoristua aika helposti ja kestävän kiharakampauksen kanssa saa hetken aikaa työskennellä. Siksipä usein päädynkin laittamaan kiharat kiinni esim nutturalle (tai en tee kiharoita ollenkaan).Kostealla ja kuumalla säällä on turvallisempaa unohtaa kihartaminen tai ainakin kiharoiden auki jättäminen. Nyt tämän uusimman hiusvärini myötä olen taas alkanut enemmän kihartaa hiuksiani, ihan arkenakin. Liukuvärjäys kun vaan näyttää niin kivalta kun hiukset ovat vähän kiharassa, kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin.


Mun ihan "viimeisin villitys" ovat korkeat pään päälle tehtävät nutturat. Ihastuin näihin kun tajusin, että tämmöinen päässä on äärettömän hyvä mm. maata sohvalla/lattialla ilman, että nuttura/ponnari painaa ikävästi niskassa. Toimii siis erittäin hyvin mm tanssitunneilla, joilla pitää mahdollisesti maata selällään venytellessä tms. Niinpä aloin tehdä nutturoita ja poninhäntiä huomattavasti ylemmäs pään päälle. Tämä vaatii tietenkin hiuksilta aika paljon pituutta, jos siis haluaa että nuttura on isompi kuin peukalonpää, mutta itsekin käytän usein nutturavalkkeja saadakseni nutturasta isomman. Sellainen on päässä mm. alla oikealla olevassa kuvassa. Sanoisin, että tällä hetkellä tämä korkea nuttura on ihan ehdoton luottokampaukseni, joka on nopea tehdä ja toimii aina. Vaihtelua kaivateessani saatan tehdä vain korkean poninhännän, koska sekään ei tule ikävästi tielle, jos tarvitsee maata selällään.


Millaisia kampauksia te tykkäätte tehdä tai miten te pidätte hiuksianne yleensä? Onko teillä jokin luottokampaus?

P.S. Vielä yksi postaus tulossa hiuksista, mutta ajattelin tähän väliin pistää pari postausta meidän viime viikonlopun ihanasta miitistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!