sunnuntai 2. marraskuuta 2014

I Love Me 2014

Kuten jo aiemmin on tullut mainittua, niin kävin minäkin I Love Me -messuilla Helsingissä. Tämä oli nyt toinen vuosi peräkkäin kun messuille lähdin. Tänäkin vuonna kävi hyvä tuuri ja sain ilmaislipun messuille. Kiitos siis Piruetti! :)


Tällä kertaa vietin messuilla lauantain. Messuilla on paljon nähtävää ja useammankin päivän siellä varmasti olisi viihtynyt. Toisena päivänä olisi voinut hemmotella itseään vaikka pikameikillä, käsihoidolla, pikakampauksella, yms ilmaisherkuilla, joita messuilta löytyi. Tai mennä johonkin maksulliseen hoitoon. Kävin itse tänäkin vuonna värjäyttämässä kulmani, mutta muihin hoitoihin en nyt jaksanut jonotella, kun oli vain yksi päivä aikaa.


Ihmisiä oli paljon, kuten odotinkin. Olikohan lauantai messujen vilkkain päivä? Monella pisteellä oli hetkittäin ruuhkaa ja ihan kaikille pisteille en jaksanut jäädä jonottamaan, mihin olisi kiinnostusta ollut. Esim Essencen maahantuojan pisteelle en lähtenyt rynnimään, kun Essencen lakkoja Kuopiostakin löytyy. Väenpaljoudessa näkyi paljon tuttuja ja kaikkia en ehtinyt edes tervehtimään ennen kuin he jo katosivat ihmisjoukkoon. Muutaman tutun kanssa tuli kuitenkin vaihdettua nopeasti myös kuulumisia ja kierreltyä pisteillä. Siinä ihmispaljoudessa en paljoa jaksanut kuvailla, mutta ehkä muista blogeista olettekin jo bongailleet ihan tarpeeksi kuvia messuilta?


Lauantaina ohjelmassa oli jälleen Body Paintingin SM-kisat ja kävin vähän vilkaisemassa taiteilijoita työssään. :) Teemana oli tänä vuonna Satujen maailma - The World of Fairytales ja hienoja luomuksia oli jälleen! Oikeastaan tämä oli ainoa hetki, kun kesken messujen kiertelyn jaksoin kamerani kaivaa esiin ja pysähtyä hetkeksi kuvailemaan.Harmi kun en vielä koskaan ole ollut sunnuntaina messuilla, koska olisi kiva joskus päästä vilkaisemaan myös Maskeerauksen SM-kisoja.


Tiesin jo ennen messuille saapumista, missä pisteillä täytyy ainakin käydä. Monta tuttua pistettä oli edelliseltä vuodelta, mutta mukana oli myös uusia. Lisäksi pyrin kiertämään koko messualueen läpi, jolloin bongasin vielä monia mielenkiintoisia pisteitä, joita en etukäteen osannut odottaa.


Alla näkyy sitten messusaaliini. Aika vähän tarttui mitään ilmaisnäytteitä mukaan, viime vuonna niitä tuli kyllä huomattavasti enemmän. Sain mm. meikkivoidenäytteitä ja Neutrogenan puhistusainetta pikkutuubeissa. Ostokset painottuivat aika paljon kynsilakkoihin, mutta se ei kyllä yllättänyt...

Eniten ostoksia taisin tehdä CesarShopin pisteellä, josta mukaan tarttui vaikka kuinka paljon tarjouslakkoja. Keskityin kiertelemään alelaareja, koska pisteellä oli koko ajan todella paljon porukkaa. Ostin tarjoushinnalla seuraavat lakat: Delush Polish You Blue Me Away, OPI Push & Pur-pull, Color Club Slow Jam, Zoya Belinda ja kaksi Konadin hiekkalakkaa & leimauslakan. Normihinnalla mukaani tarttui kasi Color Clubia Poptastic Remix kokoelmasta: Woodstock Or Bust ja British Invasion. Olen jo pitkään himoinnut tämän kokoelman lakkoja ja nyt päätin ostaa niistä kaksi.

Sain vihdoin hankittua itselleni Mariela Sarkiman Make Up Biblen! Jee! Varmasti monelle tuttu kirja? Tämä on jo sen verran vanha, ettei oikein ole mistään lyötynyt enää ja olin erittäin iloinen, että messuilta sain kirjan vihdoin kotiutettua. Melkein nappasin mukaan Hair Biblenkin, mutta se jäi nyt ensi kertaan...


Lakkaostoksia tuli tehtyä myös Carpelan Cosmeticsilta, nimittäin Essien ihana We're In It Together tarttui mukaan. Pari China Glazea ostin käsittääkseni joltakin virolaiselta pisteeltä, jossa niillä oli hintaa vain 3,5e/kpl. Päädyin lopulta ostamaan kaksi, vaikka enemmänkin olisi voinut tietty hamstrata. Sävyt ovat Senorita Bonita ja Flirty Feminity. Samalta pisteelta ostin myös ripsien taivuttajan. Myös Wild & Mildin maahantuojan pisteellä käväisin ja ostin hoitotuotteita. Mukaan tarttui pikakuivattaja, kynsinauhojen poistaja ja kynsien kasvua edistävä geeli.

Bastinen tuotteista oli hyvä messutarjous ja otin heti testiin uuden tummille hiuksille tarkoitetun kuivashampoon ja uuden suosikkini, XXL volume kuivashampoon. Kaikille on varmasti käynyt selväksi, että kuiva shampoo on eniten käyttämäni hiustenlaittotuote, joten sitä ei ole ikinä liikaa kaapissa.

Tidimadamin valkoiset norsukorvakorut tarttuivat myös mukaan ihan viime metreillä. Vuosi sitten  ostin pinkin norsukaulakorun samalta pisteeltä.


Yksi mielenkiintoisimpia uutuustuotteita messuilla oli Hurraw!-merkin huulirasvat. Merkki on nyt juuri rantautunut Suomeen ja messuilla merkin pisteellä kävi kyllä aikamoinen kuhina. Enkä yhtään ihmettele, sillä näitä herkullisen tuoksuisia vegaanisia huulirasvoja löytyy huimasti 22 eri makua, joten kyllä siinä iski vähän valinnanvaikeus! Mukaani lähti lopulta kookos, appelsiini ja lakritsa. Tulen varmasti kirjoittelemaan näistä lisää ja aika monessa blogissa näitä onkin nyt messujen jälkeen näkynyt. Vapiskaa Baby lipsit... :D

Huulirasvojen kanssa samalla pisteella oli myös Zuii kosketiikkaa ja Conscious raakasuklaata. Nappasin kotiin viemisiksi gojimarjaa ja kookosta sisältävän suklaalevyn.


Yllä näkyvät laatat eivät ole ostos messuilta, mutta sain ne Katjamarialta messupäivänä, joten pistin ne nyt tähän samaan postaukseen näytille. MoYou Londonin laatat ovat kyllä ehdottomasti nykyisin yksiä suosikkejani ja sain vihdoin pari Pro Collectionin laattaa, joita olen jo pitkään himoinnut. Suhteellisen uudesta Tropical kokoelmasta oli myös saatava yksi hedelmälaatta.

Kävin muuten messupäivän aamuna tutustumassa myös Lushin joulutuotteisiin heidän Helsingin keskustan liikkeessään, josta tulossa seuraavaksi postaus. :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja ostoksia teit ja oli kiva nähdä

    VastaaPoista
  2. eekku: Oli tosi kiva nähdä tänäkin vuonna! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!