torstai 27. marraskuuta 2014

Briteistä asti tulleita

Olettekin saattaneet lukea, että taisin vähän hurahtaa noihin LUSHin tuotteisiin kun pääsin käymään liikkeessä tutustumassa joulun uutuuksiin... Sattuipa sitten niin, että ihana Kata lupasi diilailla Biriteistä jotain haluaville ja pistimpä hänelle viestiä nimenomaan pari LUSHin juttua mielessäni.


Kivana yllätyksenä paketista löytyi ostosteni lisäksi myös Fudgen kuivashampoo, joka tuoksuu kookokselle ja siksi päätyikin minulle. Tämä tyttö kun sattuu rakastamaan kookoksen tuoksua yli kaiken. Tuote vaikutti ihan toimivalta (eli puhtaamman oloiset hiukset) ainakin ensimmäisten testausten perusteella, eikä jätä hiuksiani liian valkoisiksi. Tosin mielestäni tuoksuu on hieman erilainen kuin monissa muissa kookoksen tuoksuisissa tuotteisssa, tämä tuoksuu semmoiselle kookosta sisältävälle ruualle. Tulee aina nälkä kun tätä suihkuttelee! :D

Lushin juttujen lisäksi sain vielä yhden Hurraw! huulirasvan. Mua jäi tuo suklaan tuoksuinen/makuinen huulirasva niin paljon kaivelemaan, että päätin sen pyytää samaan pakettiin, kun en viitsinyt erikseen lähteä yhtä makua tilaamaan esim pretty.fi:stä. Saatan kyllä jossain vaiheessa sortua tilaamaan näitä vielä muutaman lisää, sen verran hyväksi olen tuotteen havainnut ja tuoksuja/makuja kun on ihan liian paljon! :DArvoin pitkään, haluaisinko jonkin saippuapalan vai suihkugeelin. Päädyin lopulta suihkugeeliin, koska omenainen So White oli jäänyt sen verran hyvin mieleen ja ajattelin suihkugeelin olevan omassa taloudessa käytännöllisempi kuin palasaippua. Tämä tosiaan on ehkä suosikkini joulun suihkugeeleistä raikkaan tuoksunsa puolesta, vaikka usein tykkäänkin kaikesta siirappisen makeasta. :)

Koko diilaustoive lähti liikkeelle nimenomaana Movis saippuapalasta, joka näyttää ihan oikeasti joltain ruislevän palaselta! Katsokaa nyt! Ja tuoksukin menee ulkonäön kanssa ihan yhteen.. Tämä on niin hämmentävä tuote! Käytössä on ollut pari kertaa. Tykkään! Miellyttävän tuntuinen, kuorii kivasti samalla ihoa kun pesee. Ja ei ole liian häiritsevästi ruuan tuoksuista kuitenkaan. Tykkään meinaan tämänkin tuoksusta hirmu paljon käytettäessä.


Loppuun vielä kuva tuotteista, jotka eivät nyt ihan Briteistä asti ole tulleet, mutta postin mukana kuitenkin minulle kotiutuivat. Sain arvontavoittona Cadence-blogista Simple ihonhoitotuotteita ja nyt kun ne muutaman mutkan jälkeen ovat minulle kotiutuneet (posti taisi taas säätää vähän...), niin koitan päästä näitä piakkoin testailemaan. Näsitä ihan ensimmäisenä testiin pääsevät nuo silmämeikin puhdistuslaput ja jännityksellä odotan, miten pärjäävät vedenkestävälle ripsarille.

4 kommenttia:

 1. Kivoja tuotteita oot saanut ja hankkinut

  VastaaPoista
 2. eekku: Joo ja tällä kertaa mielestäni oikeasti hyödyllisiäkin. :)

  VastaaPoista
 3. Voi ei, oliko se kuivashampoo vuotanut? En loytanyt sen korkkia mistaan, niin kaarin sen vaan siihen muovipussiin.. :/

  VastaaPoista
 4. Kata: Ei se näyttänyt varsinaisesti vuotaneelta, vaikka tossa suuttimessa onkin valkoista. (Ja oon tainnut tota jo suihkutella enenn kuvaa.) Se pussi oli siis ihan puhdas ja tuotetta on kyllä riittänyt. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!