perjantai 14. marraskuuta 2014

3x lakka: violetin sävyjä

Jatketaampa kolmikkojen esittelyjä taas tähän väliin, koska nyt ollaan jo aika lähellä loppua! Nämäkin kynnet ovat majailleet aika pitkään koneen uumenissa, joten oli jo aikakin nämä julkaista!


Yllä näkyvällä kolmikolla päädyin lopulta tekemään jopa kaksi eri lakkausta, koska jotenkin tuo ensin tehty liukuvärjäys tuntui jälkeenpäin vähän tylsältä ratkaisulta ja halusin kokeilla vielä jotain muuta.


Töpöttelin keittiösienellä siis vaalean Ginan violetin päälle kynsien kärkiin tummepaa Sinful Colorsin violettia ja kaiken päälle vielä vähän tuota glitteriä. Nabin glitterlakassa on parhaiten havaittavissa nuo hopeiset tikkuglitterit, mutta seassa on myös pientä punertavaa ja hopeaa glitteriä ja shimmeriä, mutta ne oli aika vaikea tallentaa kameraan. 


Tasoitin pinnan päällyslakalla (keittiösienellä töpöttelystä jäi epätasainen pinta, kuten yllä olevasta kuvastakin voi huomata) ja lisäsin lopulta viela hopeita sydämiä koristeiksi, koska kynnet olivat muuten vähän tylsät. Nuo hopeiset sydämet ovat kai jotakin ikivanhoja askartelua varten ostamiani juttuja, mutta toimivat hyvin kynsikoristelussta.


Nämä kolme lakkaa pääsivät vielä toisenkin kerran samaan aikaan kynsille ja päätin tehdä tällä kertaa jotain vähän "erilaista/uutta" koska liukuvärjäys on minulle semmoinen "turvalakkaus". Päädyin tekemään viivoja, joita en kovinkaan usein ole tehnyt.


Lakkasin ensin kynteni Gina Tricotin Divalla, joka on mielestäni hieno lakka. Sen jälkeen maalasin puolet kynnestä Nabin Blue Starilla ja toisen puolen Sinful Colorsin Kismetillä. Tuo Kismet ei muuten ole kamalan peittävä, vaikka onkin pullossa hyvin tumman näköinen.


Maalasin kynnen keskelle vielä viivan (ja muutaman pisteen koristeeksi) Divalla ja huomasin kyllä, ettei suorien viviojen piirtäminen ole vahvin osaamisalueeni. :D No, sitä voidaankin sitten harjoitella tulevaisuudessa. Tai saattoi se johtua vähän kehnosta siveltimestäkin? Ehkä pitäisi investoida parempaan ohueen koristelusiveltimeen?


Vielä olisi kai pari kolmikkoa esittelemättä? Palataan niihin toivottavasti lähitulevaisuudessa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!