sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Poneja kynsillä

Näitä(kaksia) kynsiä tehdessä on kyllä muutamat tuskanhikipisarat hikoiltu ja muutamia kirosanojakin varmaan taisi kuulua, koska ei mennyt ihan strömsön malliin tällä kertaa... Mutta halusin nämä nyt kuitenkin julkaista, koska My Little Pony. Siispä, tässä on poneja kynsillä!

Hankin joskus e-baysta muistaakseni söpöjä My Little Pony -siirtokuvia, joita syystä tai toisesta ei ole tullut aeimmin testattua. Tiesin, että nämä voivat olla hieman haastavia käyttää, koska ovat "kotitekoisia", eli kuvio on printattu siirtokuvapaperille, jolloin siirtokuvat ovat oikeastaan yksi iso siirtokuva, jossa on monta kuviota. Kuviot pitää siis itse leikata mahdollisimman tarkasti ääriviivoja pitkin.


Ensimmäisellä kokeilukerralla yhdistin ponit vaaleanpunaiseen ja mustaan. Ajattelin ensin, että voisin ehkä mustankin lakan päälle noita poneja laittaa, mutta eihän noin hailakat kuviot näkyneet mihinkään mustan päältä! :( Vaaleanpunaisen päältä ne näkyivät ihan ok.


Musta lakka on OPIn 4 In The Morning, joka kuivuu ihanan satiiniseksi ilman päällyslakkaa, mutta tällä kertaa laitoin päälle kirkkaan päällyslakan. Maitomainen vaaleanpunainen lakka on Color Clubin My Girl, joka on minusta hirmu ihana! Tämmöisiä mustapilkkuisia lakkojahan on vaikka kuinka paljon eri merkeillä, mutta tämä on minusta vähän spesiaalimpi, koska seassa on myös hyvin läpinäkyviä valkeita vai hopeitako nuo glitterit ovat? Kuvissa ne eivät kyllä taida kamalasti näkyä, mutta siellä niitä on. :)

No, pistin ponikuvat vielä toiseen testiin ja valitsin alle vaaleita sävyjä. Tälläkään kertaa ei kyllä mennyt homma ihan putkeen, koska siirtokuvat olivat jotenkin tosi hankalalla tuulella ja menivät ruttuun, halkeilivat, jne... En tiedä miten ei meinannut homma yhtää toimia. Meinasin oikeasti luovuttaa, koska mulla meni niin moni siirtokuva hukkaan, kun ne repeili ja meni ryttyyn. Mutta lopulta sain kynnet aikaan.


Kolmella kynnellä per käsi on Wild & Mildin väriä vaihtava vaalea sininen lakka. Väri vaihtui vähän vihertävämmäksi auringon valossa, mutta se ei kyllä kameraan mitenkään onnistunut tallentumaan. Peukalossa ja nimettömässä on "ponilakka" eli Dollish Polishin Unicornification. Ponit kuorrutin vielä glitterlakalla, joka tässä tapauksessa on Dollish Polishin Is This A Kissing Book. Töpöttelin lakkaa hieman ponien ympärille.


Lopputulos on ihan ok, mutta harmillisen haaleita nuo ponit ovat minusta edelleen. Vaikka pohjalakka on vaalea, niin kovin voimakkaasti eivät nuo ponit erotu. En tiedä, pitäisikö kokeilla vielä valkoisella pohjalla. Mutta ensi kerralla kun siirtokuvia haluan käyttää, niin valkkaa varmat ja turvalliset siirtokuvat, joita ei tarvitse itse leikellä muotoonsa ja joiden käytön tiedän olevan helppoa. Ehkä silloin selvitään ilman hampaiden kiristelyä. :) Mutta on noi ponit vaan niin söpöjä...

P.S. Arvota on nyt suljettu ja arvon voittajan lähipäivinä! Olkaapa kuulolla!

2 kommenttia:

  1. Todella suloinen idea, harmi, ettei siirtokuvat toimineet kunnolla :/ Mutta kyllä tuommoiset hailakatkin ponit hienoilta näyttää, vaikuttaa siltä, että niiden kuuluisikin olla tuollaisia :)

    VastaaPoista
  2. Nena Sofia: Kiva kuulla, että näyttävät kivoilta, vaikka eivät ihan vastanneet alkuperäistä mielikuvaani. Kyllä nämä varmaan loppuun tulee käytettyä, kun niin söpöjä ovat, mutta täytyy varata kunnolla vaan kärsivällisyyttä sitten ensi kerralla matkaan. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!