sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Arvonnan voittajia ja uusia silmälaseja

Aloitetaan postaus julkaisemalla arvonnan voittajien nimimerkit:

1. palkinnon nappasi Mimosa.
2. palkinto meni SaraCupCakezille.
3. palkinnon voitti Nena Sofia.

Onnea! Otan teihin yhteyttä akuviikosta.

Sitten vielä toiseen otsikossa esiin tuomaani asiaan. Nimittäin olen monen vuoden jälkeen hankkinut uudet silmälasit ja ihan oikein kaksin kappalein! Muutama onkin ehkä instagramin puolella jo bongannut kuvia uusilla laseilla, joten pistetäänpä niitä tänne bloginkin puolelle.


Kahdet lasit tuli hankittua, koska satuin bongaamaan tarjouksen "kahdet yhden hinnalla". Hankin "ykköslaseiksi" yllä näkyvät neliskanttisemmat vihreäsävyiset lasit ja "kakkoslaseiksi" alla näkyvät mustat todella isot ja pyöreämmät lasit.

Ensinnäkin yllätyin, että tuli valittua vihreät sangat, koska en ole koskaan ollut erityisemmin vihreän värin fani. Mutta lasien muoto oli tosi sopiva minulle ja värikin oli sopivan neutraali ajatellen, että ne sopivat kaikkien vaatteideni kanssa jne. Sangoissa on myös vähän kuviointia, jotta ne eivät ole ihan "tylsät". Ja vihreähän sopii kivasti ruskeisiin silmiini? Uusista laseista on tullut positiivisia kommentteja ja joidenkin mielestä näytän jopa nuoremmalta näissä. Tyytyväinen olen ja oli todella kivaa saada pitkästä aikaa kunnolla uutta ilmettä laseihin. Ne edelliset kun minulla on ollut jo niin monta vuotta, että en edes muista...


Kakkoslasien kanssa ajattelin vähän enemmän hullutella ja ehkä astua vähän pois mukavuusalueeltani. Kokeilin monia kirkkaitakin värejä, mutta otin lopulta mustat aika jätti-isot lasit verrattuna vanhoihin laseihini. Sain nämä kakkoslasit ensin käyttööni ja niihin tulikin totuttua todella nopeasti, kun ne olivat ahkerassa käytössä. Sain heti myös paljon positiivisia kommentteja, joten en kadu yhtään näiden hankintaa, vaikka totuttelemista oli kyllä aluksi. Oli tosi hassua katsoa omaa pelikuvaa, kun oli niin tottunut nihin vanhoihin ruskeasankaisiin laseihin.

Mitäs tykkäätte ja onko täällä muita silmälasien käyttäjiä, jotka ovat hankkineet uudet lasit lähiaikoina?

5 kommenttia:

 1. Kivoja laseja ja vautsi, upeaa että voitin tuon kolmospalkinnon! :)

  VastaaPoista
 2. Ooooh, minäkö? :D WIIII!

  Mie taisin hankkia nämä lasit viime vuoden alussa eli ei niin tuore tapaus :D

  VastaaPoista
 3. Nena: Kiva, että on mieluinen! :)

  Mimosa: Juurikin sinä! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!