sunnuntai 12. kesäkuuta 2011

Lakkoja, lakkoja ja vielä vähän lisää lakkoja!

nettikaupat, No nyt on karannut ihan käsistä tää lakkojen hankkiminen! Ja edelleen mä kuljen kaikissa marketeissakin kuola valuen meikkihyllyjen ohi... Eilenkin töissä tuli palautuksena semmoinen ihana Lumenen punainen lakka, jossa on glitteriä mukana! Mä meinasin niin ostaa itselleni semmoisen! Mutta nyt oon päättänyt tehdä vähän inventaariota ja kartoittaa minkä värisiä lakkoja mä oikeasti ehkä mahdollisesti tarvitsisin ja vasta sitten ostan mitään lakkoja. Mun pitäis varmaan hankkia joku uus päällyslakka, mutta semmoisen osto on niin tylsää... Mielummin kuluttaisin rahaa johonkin ihanaan värilakkaan...

No, mä ostin tämmöiset vielä sieltä Charlotte's Second Handista.



Yesensyn musta ja pinkki glitterinen koristelulakka. 2,99e/kpl
Yes Loven sininen ja ruskea glitterlakka, jossa hopeita isoja hologrammiglittereitä. Kummassakin on noitaisoja hologrammiglittereitä, sinisessä ne on sinisiä. 1e/kpl

Mun oli pakko käydä hakeen nuo lakat, vaikka palkka ei ollut vielä tullut ja tilillä vaan muutama euro. Sitten palkka tulikin vähän ajoissa ja mun oli pakko mennä hakeen pari lakkaa vielä lisää seuraavana päivänä. :D



Vielä yksi koristelu lakka, nyt ihan tavallinen pinkki ja merkki se sama Yesensy, kuten edellisissäkin. Yes Lovelta oli tarjolla muitakin kuin vain niitä glitterlakkoja ja päädyin ostamaan tuommoisen aika nuden pastellisen oranssin. Sävy on Y63. Oon nyt ihastunut kaikkiin pastellisävyihin.

No, koristelulakkojahan mulla ei ennestään oikeastaan ole ja noita pastellisvyjäkin oon nyt koittanut itselleni kerätä, että ihan "fiksut" ostokset.

Eikä ne lakat nyt tähän lopu! Sitten mun päivää piristi vielä paketti, joka tupsahti anatomiantentin aikana postiluukustani ja odotti minua tentin jälkeen eteisen lattialla! Mikä palkinto suoritetusta tentistä!



Tiesin heti, että paketissa on mun tilaamat lakat Annien kynsilakkakirpparilta! Aattelin että nää tulee vasta ens viikon alussa, mutta huomasinkin ilokseni sähöpostista, että ne olivat lähteneetkin tulemaan jo keskiviikkona, eli osasin odottaa näitä perjantaina.

Oli muuten aika ruttuinen tuo paketti, mutta onneksi lakat oli pakattu hyvin! :)



Pehmusteiden alta kuoriutuivat seuraavat lakat...



Models Own Deep Purple (oli muuten tosi jännän värinen!)
Color Club Uptown Girl
L.A. Color Art Deco koristelulakka.
Eyeko Vintage Polish
China Glaze Lemon Fizz



Kaikki oli iavan ihanan värisiä, juuri semmoisia kuin toivoin ja iso kiitos Annielle vielä! Nyt mäkin omistan yhden Color Clubin lakan! Ja tuo keltainen China Glaze pääsi heti testiin. Siitä kuvia tulossa myöhemmin.

Olin niin innoissani, kun sain keskittyä laittamaan kynsiäni, eikä tarvitse enää lukea mihinkään anatomian tenttiin tai mitään. Nyt on oikeasti apljon enemmän kesälomafiilis, kun tentti on takana. Eikä keittiön pöydän tarvitse enää näyttää tältä.



Monistenippujen päällä on söpöjä minipusseja karkkia. Oikeasti noi on aika turhia kun yhteen pussiin pakataan vain pari karkkia, eikä yks pussi tietenkään riitä mulle. :D



Minipusseja mä hamstrasin kun Lidl oli Kuopion torilla jollain grillaukseen liittyvällä kiertueella ja sieltä sai ilmaiseksi vaikka mitä syötävää ja juotavaa! Mä satuin siis ihan vahingossa paikalle kun viimeisiä ilmaisia juttuja jaettiin. Kävin sitten nopeasti nappaamssa itselleni alla näkyvät tuotteet.



Noi sai tosiaan ihan ilmaiseksi. Käsittämätöntä. Ja toi makkara oli muuten todella hyvää! Paistoin pannulla ja söin lohkoperunoiden kaa. Enkä mä oo mikään makkaran syöjä yleensä.

Loppukevennyksenä ihan älyttömän söpö karkki. Oli ihan sääli syödä tää. :D harmi kun kuvasta tuli vähän epätarkka.

2 kommenttia:

  1. Moi:)
    Ihania kaikki nuo lakat:) ja oon ihan samaa mieltä tosta päällyslakkaan "tuhlaamisesta":D

    Olen ymmärtänyt että asut kuopiossa tai siellä päin. Olen nyt tulossa tanssii ja soi- viikoille, ja mietin olisiko kuopiossa mitään hyviä kauppoja, mistä saisi hyviä kynsilakkoja?:)

    Jos et asu Kuopiossa, anteeksi väärinymmärrys:D
    Kiitos jos vastaat:)

    VastaaPoista
  2. Hei, asun tosiaan Kuopiossa, oot ihan oikean käsityksen saanut. :) Vajaan vuoden olen vasta täällä asunut, mutta kuitenkin.

    Mä oon vielä aika vähän toistaiseksi Kuopiosta lakkoja ostanut. Käyn katton lakkoja yleensä Sokokselta (jossa on kivoja tarjouksia) ja Seppälästä, joskus myös Stockmann Beautysta. Ne on kaikki ihan keskustassa, eli helppo käydä vaikka kaikissa. Samoin on toi kirppis Charlotte's Second Hand, jossa on esim noita koristelulakkoja ja Yes Loven glitterlakkoja yms siinä kassalla myynnissä tosi edullisesti, jos ne kiinnostaa. Nyt parissa postauksessa oon ton paikan lakkoja aika hyvin esitellytkin. :) Toivottavasti tästä on jotain apua ja tervetuloa muuten Tanssii ja Soi -viikoille, itsekin siellä ole töissä ja yhdellä kurssilla mukana. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!