lauantai 11. kesäkuuta 2011

Glitteriä, gliteriä, glitteriä!

Oon nyt selannut paljon eri kynsiblogeja, koska oon ostellut paljon uusia lakkoja ja haen nyt inspiraatiota erilaisiin kynsiin. Ideoita on nyt kyllä rutkasti ja toivotaan, että ehdin niitä aina välillä toteuttaakin! Oon nyt aika pahasti koukussa kaikkeen tähän "turhanpäiväiseen kynsihöpötykseen", mutta hei, kyllähän toi helle pehmittää pään kellä tahansa! :D

Satuin bongaamaan yhdestä blogista esittelyn tämmöisestä söpöstä balleriina-aiheisesta meikkisetistä, johon kuului lakkoja, meikkejä ja oli siellä joku ihana pitsinen hiuspantakin! :D Se musta lakka, jossa näyttäis oelvan kultaisia hippuja on kyllä aika ihana! Tsekatkaapa täältä millainen on Essence Ballerina Backstage!

Sitten mun ihan ehdoton ihastukseni on metallinhohtoiset crackle/graffittilakat! Katsokaa nyt miten ihania nämä ovat! China Glaze Crackle Metals

Tähän väliin postaan ne mun yksinkertaiset glitteriset kesäkynnet! Piti päästä kokeilemaan nyt "sitä toistakin" Yes Loven lakkaa, jonka hankin kirpparilta.Yllä kaikki käyttämäni lakat ja kuvasin nyt tuon Trindin pikakuivattajankin kun oli värilakkoja niin vähän. Yes Loven numero 12 pääsi nyt käyttöön ja Lumenen lakka, jonka numero on hautautunut ison "henkilökunta-ale" lappusen alle. En tiedä oonko käyttänyt tätä lakkaa ehkä kerran? Maksoin 0,50e kun oli jossain poistomyynnissä meille henkilökunnalle. Muuten, mielettömiä sinisiä, punaisia ja kultaisia isoja hologrammiglittereitä ja pientä kultaista glitteriä tuossa Yes Loven lakassa!

Tuo Lumenen "one-touch brush" on kyllä musta ihan kätevä ja toimii mun kynsiin hyvin. Yllä olevissa kuvissa on Lumenea joku pari/kolme kerrosta ja kerros Yes Lovea kärjissä. Ei se yksi kerros vielä mihinkään riittänyt...

Toisen kerroksen jälkeen annoin olla, kun tämä kuivuu tosi hitaasti ja lähdin junaan. Myöhemmin lisäsin vielä kerroksen samaa glitteriä tai osaan kynsiä Yes Loven nro 7 lakkaa, joka on muuten siis samanlainen, mutta vain kultainen. Tämä siksi, että osassa kynsiä oli tosi paljon niitä eri värisiä isoja glittereitä ja osassa vain pari ja muuten kultaa. Koetin hieman tasoittaa tilannetta.Aloitin näillä kynsillä työt ja vähän jännitti pilaanko ne heti töissä, että alkaako lakat lohkeilla. Päätimpä sitten ekan työpäivän jälkeen vielä lisätä tämän kaiken päälle Yes Loven punaista (nro 2), jossa on siis hopeaa tuo glitter. Aattelin, että kai niillä yhden työpäivän kehtaa mennä. Lopputulos oli musta yllättävän hyvä ja sain kehujakin kivan värisistä kynsistä. Ja nyt oli lakkaa sen verran paksulti, ettei tarvinnut pelätä katkovansa kynsiä.Nää on nyt jo tosi glitteriset ja mä vaan tykkään kimalluksesta! :DTeimpä sitten kaverillekin kynnet! Hän toi oman mustan lakan mukana ja samaa glitteriä hänelle kuin mulla on ihan ekana, eli Yes Love nro 12.

Eli tämmöisiä lakkoja käytettiin:Selailin tuossa myös Konadin laattoja ja olen vakuuttunut, että ois pakko saada uusia. Semmoisia, joissa on koko kynnen kuvioita tai muuten vain isoja kuvioita. Listaakin tein, mitä voisin tilata.
M83, M50 (isoja kukkia, en tiedä kuinka nää toimis kynnellä, muttavaikuttaa jotenkin tosi mielenkiitoiselta), M51 (samanlaisia kukkia kuin edellisessä ja ihania kiehkuroita!), M69, M70, M71 (tässä on kaikkea kivaa tyttömäistä), M74, M73 (nuotteja, mielenkiintoisia kuvioita, pakko saada!), M72, M78, M81, M60 (tää vaikuttaa tosi hyvältä ja pakko hankkia!), M63 (kukonaskel!), M64,M66 (tosi jänniä isoja kuvioita) ja viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä M65.
Eli ihan muutaman noita löytyi... Nyt mietin kuinka monta mun kannattais tilata kerralla, kun tulee kuitenkin psotarit päälle... Pakko ehkä kuitenkin odottaa ekaa palkkaa (ens kuun alussa) ennen kun tilaan, koska maanataina menee rahat toivottavasti Britneyn keikkalippuun! Pitäkää peukkuja, että saan lipun. Tajusin liian myöhään, että Saunalahden asiakkaat ois voineet ennakkotilata lippuja ja nyt oli jäljellä vaan jotain yläkatsomon lippuja. En mä sinne piippuhyllyle mene, kun viimeksikin olin tosi hyvällä paikalla alakatsomossa. Lokakuussa vois taas nähdä Britneyn, mahtavaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!