lauantai 18. kesäkuuta 2011

Tanssii ja Soi!

Parhaillaan Kuopiossa on menossa Kuopio Tanssii ja Soi festivaali ja olen erittäin kiireinen koko festarin ajan. Olen töissä kurssisihteerinä ja käyn mahdollisimman monilla tunneilla ja tietenkin katsomassa kaikki mahdolliset esitykset. Eli aamusta iltaan riittää ohjelmaa, enkä koneellekaan paljon ehdi hehkuttamaan, kuinka mahtavaa tämä on. :) Eli pari päivää vasta takana ja koko festari tuntuu aivan uskomattoman hienolta! Onneksi tämmöisiä järjestetään!

Pieni maistiainen siitä, miltä meikäläinen näyttää työasussa.

Kiinnostaako, jos kirjoitan jotain kommentteja esityksistä/kursseista tai yleisesti ottaen KTS:stä? No, varmaankin jotain yhteenvetoa on tulossa, halusitte tai ette. Kun semmoisen vain ehdin kirjoittamaan. Jännityksellä odotan, että pääsenkö kokeilemaan kaikkia kursseja, joita haluan. Toivotaan, ettei mikään ole täynnä ja sama esitysten suhtee. Ailey II on meinaan ihan pakko nähdä edes yhtenä iltana. Ja jos pääsis vielä Aileyn workhoppiin, niin se olisi huikeaa!

Jos joku muu KTS:ssä mukana oleva sattuu tätä lukemaan, niin jättäkää ihmeessä kommenttia! Kertokaa vaikka mitä olette tykänneet ja missä olette olleet.

P.S. Tänään oli aivan mieletön Kansallisbaletin esitys satamassa, ilmainen vielä, mutta oli päällekäin mun kurssisihteerin hommien kanssa. Nyyh!

3 kommenttia:

 1. Todellaki ihanat festarit ollu! Aileyhin minäki olen menossa, ihan pakko nähä, vaikka lipun hinta kirpaseekin... Mahdollisimman monen esityksen yritän käydä katsomassa:) ja laita ihmeessä kommenttejasi esityksistä ja ylipäätänsä koko KTS:ästä:)

  VastaaPoista
 2. Heips, oon iha vasta-alkaja bloggaamisessa, alotin tosss 3 kk. sitten. Kirjoitan kosmetiikasta/kynsistä ym. että jos on pienintäkään kiinnostusta oon enemmän ku kiitollinen jos käyt tsekkaamassa ja uudet lukiat on aina tervetulleita, kiitos paljon! :)
  http://beautificationbox.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Airi: Hyvä, jos olet tykännyt, niin mäkin! Mä kävin katsomassa Aileyn kahdesti! :) Myös Cedar Lake oli huikea! Nyt pitäis kirjoitella jotain koostetta tästä viikosta, joka oli kyllä ihan mieletön!

  Beautificationbox: Totta kai tsekkaan sun sivun ja alan varmaan lukijaksikin! Kiva kun löysit tiesi tänne ja toivottavasti tulet uudestaankin! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!