keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

KesäkynnetMatkin näitä herkullisen värisiä kynsiä! Mustaa konadin leimalakkaa en omista, joten käytin sitten violettia. Ja kyllä mun täytyy se musta hankkia! Seuraavassa Cesarsin tilauksessa sitten!Käytin seuraavia lakkoja: Uusia China Glazen Lemon Fizziä ja Yes Loven Y63:sta. Lisäksi vielä kaksi aika vanhaa (kuten pulloista ehkä näkyy) LaFemmen lakkaa.Yes Loven lakka oli aika ohkaista, eikä levittynyt kauhean tasaisesti, mutta onneksi se ei tässä haitannut, koska Yes Love oli se alimmainen lakka.Tuo China Glazen lakka oli aivan ihanan värinen! Todella hyvä ostos! Töpöttelin sitä siis sen nuden oranssihtavan lakan päälle.Töpöttelin kumpaakin LaFemmeä hieman kynsien kärkiin ja sitten olikin vuoro Konadin laattojen...Käytin seuraavia laattoja. Halusin jotain kukkakuvioita kynsiin, koska kukathan sopii kesään, eikös?

Käytössä siis m15 ja m57.Ylemmän kuvan laatasta perhosta (joka näkyy peukalossakin) ja ylhäällä vasemmalla näkyvää kukkasta. Alemman kuvan laatasta käytetty noita kolmea kukkaa, jotka ovat kuvassa laatan vasemmassa reunassa.Päälle vielä Konadin omaa top coatia, joka on kyllä ihan parasta! Kuviot tulee todella paljon paremmin esiin ja kuivuu nopeasti!Kummastakin kädestä tuli vähän erilainen ja olen yrittänyt kumpaakin kuvata. Eikä ihan identtisiä kynsiä tainnut tulla ollenkaan, kun kaikkiin leimailin kuviot vähän eri kohtiin.

Mä tykkään kyllä kovasti tehdä liukuvärjäyksiä. Ne on niin hyvän näköisiä. Pitkästä aikaa muuten ei oo glitteriä. :D Teki kyllä vähän mieli laittaa tohon päälle...

2 kommenttia:

  1. Kesäisethän niistäkin tuli =) Musta konadin lakka kuluu mulla ainakin valkoisen kanssa eniten. Omistan lähemmän 15 värillistä leimauslakkaa, mutta en vaan osaa jotenkin käyttää niitä, tarvii skarpata etten ihan turhaan ole niitä hankkinut.

    VastaaPoista
  2. Mulla on vain kolme eri väristä leimauslakkaa, mutta kyllä mä vähän vielä lisää kaipaisin, kun aina tuntuu, että tähän sopis ynt se ja se väri parhaiten ja sitä ei sit tietty omana oo... Mutta tuo muta on niin perus, että sen ainakin hankin. Valkoista käytän myös aika paljon.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!