torstai 9. kesäkuuta 2011

Arvontoja!

No nyt mainostan vain pikaisesti, että käykää ihmeessä osallistumassa näihin hienoihin arvontoihin, jos kynsituotteet yhtään kiinnostaa!
My Dream Nailsin arvonnassa on useita eri palkintoja, yllä olevasta kuvassa kaikki palkinnot yhteiskuvassa!Nämä söpöt tuotteet (suklaata!) voi voittaa Colouring My Life blogin synttäriarvonnassa!

Itsehän osallistun kumpaankin, vaikka en mä ole koskaa vielä mitään yhdestäkään arvonnasta voittanut. Mutta hei, ei sitä voi voittaa, jos ei yritä. :) Oon taas ostellut vähän uusia halpoja lakkoja ja tuli tehtyä yks tilaus blogikirppikseltäkin... Ne lakat tulevat toivottavasti ensi viikon alkupuolella. Kaikki viimeiset rahani olen siis onnellisesti käyttänyt lakkoihin. No, elämä on. Toivottavasti ehdin lähipäivinä postaamaan mun glitteriset kesäkynnet, jotka on ihan kiitettävästi kestäneet, vaikka kesätyötkin on alkaneet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!