keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Today I sing the blues

Meillä oli tänään todella hyvät prokkisreenit koulussa! On ollut ihan kauheen kiire viikko kun on ollut koulua aina viiteen ja sitten oon ollut opettamassa ja sijaistamassa  ja omaa koreografiaakin pitäis tässä työstää kun parin viikon päästä on esitykset ja yksi meidän ryhmäläinen on ens viikon kertausharjoituksissa, joten homma on saatava kasaan tällä viikolla. Paljon ois kaikkea kirjoiteltavaa ja ideoita tänne blogiin, mutta ehkä mä ehdin niitä tässä loppuviikosta postata. Ainakin uudet kynnet pitäis tehdä huomenna viimeistään. Ne on pitänyt tehdä jo monta päivää, mutta ei vaan yksinkertaisesti riitä tunnit vuorokaudessa. Eilenkin meni yli puoleen yöhön kun yritin pakata kaikkia tavaroita huomiseks jne.

Palatakseni nyt tähän päivään, niin meillä oli oikeastaan koko päivä pelkkää prokkiksen reeniä. Saatiin sitä kyllä hyvin eteepäin. Mulla oli kahden eri biisin reenit. Aamulla reenattiin parin kanssa biisiä, jossa on paljon parityöskentelyä ja meillä on siinä duettoja + muutama solisti hyörimässä lavalla. Huomaa kyllä, että on tullut paljon nosteltua paria, meinaan lihakset on kyllä kipeet. Toivon kovasti, että ne tottuu vähitellen tähän. En oo oikeen aikaisemmin näin fyysistä tanssia harrastanut, missä täytyy paria kamalasti kannatella. Ja näin reenivaiheessa kun eri nostojen toistoja tulee kymmeniä sen yhden tunnin aikana. Iltapäivällä reenattiin bluesia, joka on oikeastaan kokonaan omaa materiaalia. Tästä biisitä mä oon nyt tosi innoissani, koska tänään sain siihen juuri oikean fiiliksen ja materiaaliakin syntyi hyvin. Kappale on upea ja koko esityksen idea on musta tosi toimiva. Kaikilla tanssijoilla omat spotit lavalla jne. Tästä tulee varmasti hienoa!

Loppuun postaan nyt yhen version tästä meidän bluesin biisistä. Upea biisi, mahtava fiilistellä ja Aretha on myös aika mieletön!Meillä tulee olemaan itse esityksessä bändi taustalla, eli kaikki biisit tulee livenä ja niitä sovitellaan sitten meille mieleisiksi. Joitain kappaleita pidennetään ja jotkut on ihan sävelletty tätä meidän projektia varten. Esitykset viikolla 19....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!