tiistai 12. huhtikuuta 2011

Mustaa, harmaata ja glitteriä

Viikonloppuna sain vihdoin tehtyä uudet kynnet. Tarkoituksena oli täysin nyt vain testailla sitä GOSHin uutta mustaa lakkaa, jossa on kivoja pitkulaisia glittereitä. :)Mietin mitä värejä voisin kokeilla tuon glitterin pohjalle ja heti ensimmäisenä tuli tietenkin mieleen musta. Sitten mietin myös harmaata, hopeaa ja valkoista. Valitsin nyt tällä kertaa käyttööni H&M:n mustan ja GOSHin harmaan lakan.Tästä lähdettiin liikkeelle. Kummassa kädessä yksi musta kynsi, kaksi harmaata ja kaksi glitteriä. Joka kynnessä kaksi kerrosta lakkaa. Sitten lähdin lisäilemään glitteriä yksivärisiin kynsiin ja glitterien päälle tein ranskalaisen lakkauksen. Alla näette mitä siitä seurasi...Tykkään ihan mielettömästi tuosta glitteristä mustalla pohjalla. No, se ei varmaan ole mikään yllätys. Mutta se nyt vaan yksinkertaisesti toimii. Ja tykkään myös tuosta mustasta glitterin päällä.

Vielä haluaisin testata tuota glitteriä valkoisen lakan ja jonkun värillisen lakan päälle.

Lisäsin kynsiin vielä vähän rajauksia, kun koin että niistä puuttuu jotain. Ja lopputulos näkyy alla.Rajasin noita ranskalaisia siis mustalla lakalla ja Wet'n'Wildin hopeisella glitterillä. Vapaalla kädellähän nuo viivat on vedelty, tosin tällä kertaa ihan siveltimellä (kiitos Suvin), mutta harjoittelua tuo tuntuu vielä kaipaavan. Ja oishan näihin voinut jotian konadointeakin tehdä, mutta tällä kertaa en jaksanut enää semmoisia miettiä, kun olin jo sen verran kuivatellut noita eri kerroksia. Ehkä mä ens kerralla taas ryhdistäydyn ja koitan myös jotain kuvioita leimailla kynsiini.Näitä lakkoja tuli siis lopulta käytettyä. Trindin pikakuivattajaa siis vielä päälle kun kerrokset/lakkaukset olivat valmiit. Ja keittiön pöytä oli täynnä lakkoja (ja vähän muitakin välineitä) kun lopetin.Nosita mä siis valkkailin mitä käytän. Ja ylemmässä kuvassa näkyy mmuuten yksi uusi ostokseni!Hankin siis vihdoin kynsilakan ohennusaineen, kun vanhoja kökköjä lakkoja kyllä löytyy. En oo vielä testannut. Ehkä mä ekana koitan herätellä henkiin yhden ihanan violetin glitterin ja aivan huipun neonkeltaisen lakan. Toivottavasti tehoaa!

5 kommenttia:

 1. Toi muuten on tosi kiva mustan päällä! (: Ja ihan kiva tuo on ihan itsessäänkin (: Avaruuskynnet :P

  VastaaPoista
 2. Joo, tähtisadetta kerrakseen! :D Ja pysynyt tosi hyvin nää lakat. Tosin pakko kyllä tehdä pian taas uudet kun tuli taas lakkoja postissa... :)

  VastaaPoista
 3. mitenkä tuo Mavalan kynsilakan ohennusaine toimi? Mie olen ettiny jotain sopivaa vastaavaa ainetta, mutta en vielä tiedä minkä merkkistä hankkisi. Muutama lakka olisi ensiavun tarpeessa :)

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Oon itse asiassa tosi vähän sitä testannut, kun en oo muistanut. En oo tarvinnut nyt mitään vanhaa kuivunutta lakkaa. :) Mutta se tehos aika nihkeästi niihin mun pahiten kuivuneisiin lakkoihin. Kyllä ne vähän notkistui, mutta en tiedä oisko niillä saanut lakattua koko kynnet. Toimi kyllä tosi hyvin semmoiseen vähän jähmeään lakkaan, että ei se ihan turha ostos ollut. En tiedä kuinka paljon tota uskaltais laittaa per pullo, kun ohjeessa on 1-2 tippaa/5ml. Mutta jos lakka on ihan kökkönä, niin ei tommonen määrä kyllä mitään tee. Et laitoin vähän enemmän siinä tapauksessa, jos lakka oli tosi kuivaa ja ehkä pitäis laittaa vielä enemmän? On tästä siis apua ja varmaan tulee käytettyä jatkossakin, mutta en tiedä oisko joku muu merkki parempi...

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!