keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Melkein kuin shattered glass

Se taisi olla viime vuoden loppupuolella, kun shattered glass nails muodostui jonkinlaiseksi ilmiöksi. Tämä on käsittääkseni Koreasta lähtöisin oleva trendi. Ideana on, että kynnet näyttävät siltä, kuin ne olisi kuorrutettu rikki menneellä lasilla. Voit katsoa esimerkkikuvia esim täältä.


Olen jo monta kuukautta halunnut kokeilla tätä trendiä, mutta ongelmaksi on muodostunut se, etten ole saanut hankittua hommaan tarvittavaa sellofaania. Sitten muistin, että on olemassa myös lakkoja, joilla saa hieman vastaavan lopputuloksen kynsille. Omista kokoelmistani löytyi jopa kaksi hommaan sopivaa lakkaa: Color Clubin Covered In Diamonds ja Diamond Drops. Covered In Diamondsissa lastut ovat läpinäkyviä ja Diamond Dropsissa ne ovat hopeisia. Alla vertailukuvat, jossa siis vasemmalla Covered In Diamonds ja oikealla Diamonds Drops. Laitoin Covered In Diamondsia kynsille ehkä liian monta kerrosta, jolloin lopputuloksesta tuli jo aika peittävä, eikä se ollut enää niin särkyneen lasin näköinen. Diamond Dropsin kanssa tajusin olla maltillisempi ja lopputulos muistuttaa minusta enemmän alkuperäisideaa.


Oma Covered In Diamonds lakkani on jo vuosia vanha ja sen pohja on hieman kellastunut. Ehkä ihan kirkkaalla pohjalla se olisi ollut vielä paremman näköinen kynnellä pelkätään. Oma hieman kellastunut Covered In Diamonds voisi toimia jonkin nuden lakan päällä paremmin. Vierastan edelleen hieman lakkauksia, joista kynnen vapaan kasvun raja näkyy, mutta olen pikkuhilja oppinut myös pitämään tämmöisestä lopputuloksesta. Mutta ehkä vain yksi-kaksi kynttä per lakkaus on minulle sopiva määrä.


Ja ehkä minä saan vielä jossain vaiheessa hankittua sitä sellofaania, jotta pääsisin ihan oikeasti testaamaan niitä lasinpalakynsiä. Oletko sinä testannut?

3 kommenttia:

 1. En ole testannut, mut olen katsellut kuvia ja näyttävät makeilta!

  VastaaPoista
 2. Oi, nättejä! Itse tilasin tuota sellofaania Ebaysta, taisi maksaa alle euron viisi pussillista eli ei ollut hinnalla pilattu. Tykkään kyllä tästä koristelutyylistä, vaikka kerran olenkin vasta ehtinyt testaamaan :)

  VastaaPoista
 3. Jonna H: Joo, mä aina huokailen ihastuksesta kun katson kuvia. En sitten tiedä onnistuisiko itsellä yhtä hyvin. :D

  Nena: Ei tosiaan kallistakaan ois tuo sellofaani, mutta en tiedä miten en ole saanut aikaiseksi tilata mistään. :D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!