sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Tarroja, tarroja, enemmän tarroja

Varastoistani löytyy aika reilusti erilaisia ja eri merkkisiä kokokynnen kynsitarroja ja -siirtokuvia. Tässä alla vain pieni osa kokoelmastani. Osa tarroista on paksuja ja epäkäytännöllisiä, eikä niitä ainakaan minun kaareville kynsilleni saa nätisti. Olen kuitenkin löytänyt yllättävän paljon hyviä kokokynnen tarroja, esimerkiksi Sally Hansenin ja OPIn kynsitarrat ovat olleet todella hyviä, sopivan ohuita ja kestäneet hyvinä kynsillä pitkään. Näitä olen aiemmin blogissanikin kehunut (mm täällä). Tässä postauksessa esittelen teille Maybellinen kynsitarroja, jotka olivat myöskin minusta oikein toimivia, tarpeeksi ohuita ja kestivät hyvin arkiaskareita. Näistä löytyy myös monia kauniita kuoseja.


Olen Maybellinenkin tarroja ostanut, kun niitä on tullut alennuksella vastaan. Muistaakseni alennushinnat ovat olleet näillä n 3-6e. Paketissa on tarra-arkki, jossa on 18 tarraa kynsille (monta eri kokoa), pieni kynsiviila ja muovitikku. Tarrojen laitto oli helppoa, ne tarttuivat hyvin kynteen ja sain tarrat kynnelle sileästi, vaikka omat kynteni ovatkin hieman kaarevat. Nämä tuntuvat kyllä paksummilta kuin OPIn tai Sally Hansenin tarrat, jotka muistaakseni kummatkin ovat aidosta kynsilakasta valmistettuja ja siksi todella ohutta materiaalia. Kynsiviilalla oli helppo viilata ylimenevä osa tarroista pois. Laitoin tarrojen päälle päällyslakan, koska oman kokemukseni mukaan tarrat pysyvät hyvinä kun niiden päälle laittaa päällyslakan, vaikka ohjeissa ei aina näin neuvotakaan tekemään. (En muista tämän kyseisen pakkauksen ohjetta.)


Laitoin osaan kynsistä tarrat vain kärkiin ja osaan koko kynnelle. Näin sain vähän vaihtelua. Tämä pinkki pitsimäinen kuvio oli minusta super kiva ja ihan minun näköinen. Sain näistä kynsistä kehuja mm hammaslääkärissä. :)


Maybellinen kynsitarrat pääsevät siis samaan hyvien kynsitarrojen kategoriaan, johon luen jo OPIn ja Sally Hansenin tarrat. Oletteko te kokeilleet Maybellinen kynsitarroja?

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!