sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

H&M huulimeikit

Kerroin aiemmin blogissani hankkineeni H&M:n uudistuneita meikkejä. Erityisesti olen nyt keskittynyt H&M:n uusiin huulimeikkeihin, sillä ostin testiin kolme erilaista huulituotetta: mattapintaisen huulivoiteen, huulikiillon ja perinteisen huulipunan.


H&M:n mattahuulituote kantaa nimeä Velvet Lip Cream. Oma sävyni on Dare Me. Tämä on muuten aika dupe värinsä puolesta ainakin minun huulillani NYXin Transylvanialle. Huulikiilto on nimeltään Currant Affair ja se on väriltään kaunis viininpunainen pienellä sinertävällä vivahteella ja kultaisella kimalluksella. Ulkonäöllisesti paras tuote näistä H&M:n uusista hiilituotteista on ehdottomasti Cream Lip Colour. Valkoinen ja kultainen ovat minusta ihanan ylellinen yhdistelmä ja saa punan näyttämään ulkosesti muulta kuin halpikselta. Ostin itselleni peittävän, pigmenttisen ruskean So Cocoa sävyn.


Yllä ja alla kuvat tuosteista kädelle swatchattuna. Yläkuvassa vasemmalla Dare me, keskellä huulikiilto Currant Affair ja oikealla So Cocoa. Alemmassa kuvassa kaikki tuotteet ovat olleet jo pidempään kädelläni ja näin ollen ovat ehtineet kuivua kunnolla. Dare me on alla olevassa kuvassa täysin mattapintainen.


Näistä ahkerimin käytössäni on ollut mattainen Dare Me. Tuotteessa on hyvin pigmenttiä, sitä voi mielestäni hyvin kerrostaa intensiivisemmän värin saamiseksi ja väri kestää huulilla hyvin. Tuotetta on helppo levittää tarkasti, eikä tämä vaadi minusta erikseen rajauskynää.Valitettavasti tämä ei kyllä kestä syömistä tai juomista, vaan silloin puna alkaa varista kuivina hippuina pois huulilta. Varsinkin jos juo jotakin lämmintä. Ja ne varisevat hituset sotkevat. Eli kahvilareissulle tätä ei kannata laittaa. Mutta itse käytin punaa elokuvissa ja popparien syönti onnistui ilman ongelmaa. :D Tuote levittyy pehmeästi, mutta tuntuu kyllä huulilla kuivuttuaan, mutta ei häiritsevästi. Eli hieman kuiva tämä on, kuten mattatuotteet monesti. Jos et siedä kuivan tuntuisia mattapunia tai huulesi ovat erityisen kuivat ja rohtuneet jo valmiiksi, en suosittelisi tätä tuotetta sinulle. Tykkään enemmän NYXin soft matte lip creameista, mutta ei tämäkään huono ole, varsinkaan kun hintaa ei ole kuin sen alle kympin.


Saatan ostaa jonkin toisenkin sävyn testiin, ehkä jonkin vaaleamman, joka ei välttämättä varistessaan sotkisi niin pahasti kuin tämä tumma. Minä nimittäin jotenkin jopa tykkäsin siitä samettisesta karheasta  tunteesta, jonka tämä jätti huulille. Mutta varmasti kaikki eivät tykkää, jos huulituote tuntuu huulilla näin selkeästi. Se voi olla häiritsevää.

Tykkään leivttää punaa reilun kerroksen, jolloin sävy on todella tumma (esimerkkikuva yllä). Alla huulille swatchattuna vain yksi suhteellisen ohut kerros väriä, jolloin huulten oma väri paistaa hieman läpi. Väri on minusta todella upea viininpunainen!


Yllättäen tykkäsin myös merkin huulikiillosta paljon. En siis todellakaan käytä yleensä huulikiiltoja, vaan pidän enemmän peittävämmsitä huulituotteista. Omasta nuoruudesta on hyvin muistissa super tahmaiset huulikiillot, jotka levittyivät kaiken lisäksi epätasaisesti huulille. Hyr! Olenkin näin aikuisiällä hyvin varovaisesti kokeillut huulikiiltoja. Nyt tämä H&M:n huulikiilto jostain syystä osui silmään ja se oli pakko saada. Hintahan oli huimat 6e pyöristettynä. Joten ei olisi ollut suuri menetys, vaikken olisi kamalasti tykännytkään. Mutta olen käyttänyt yllätyksekseni tuotetta useampia kertoja jo.


Tuote on läpikuultava ja vähän tahmainen, kuten huulikiillot yleensäkin, mutta ei todellakaan niin tahmainen kuin pelkäsin. Erittäin kiva koostumus minusta, vaikka siis en osaakaan oikein mihinkään toisiin huulikiiltoihin vertailla, koska minulla ei niitä oikeastaan ole. Sävy on juuri sitä värimaailmaa, mikä tällä hetkellä paljon silmääni meillyttää. Vaikka tässä onkin kimallusta, tämä sopii minusta hyvin arkikäyttöönkin. Kiilto on myös yllättävän kestävä ja huulilla tuntee tuotteen vielä tuntienkin päästä. Väri kyllä haalistuu, mutta ei lähde kokonaan.


Näistä kaikista kolmesta suosikikseni on noussut kuitenkin ihan nuo perus punat. Siitä yksinkertaisesta syystä, että näiden koostumus on vain niin mielettömän ihanan pehmeä! Tuotetta on ilo levittää huulille, se levittyy tasaisesti ja antaa intensiivisen sävyn. Minun on ehdottomasti hankittava jokin toinenkin sävy, kun vain keksisin mikä se olisi, koska värivalikoima on laaja. Suosittelen kyllä ehdottomasti tätä ruskeaa So Cocoaa kaikille, sillä minusta tämä on aika uniikki sävy. Hintaa näillä punilla on noin 10e.

Yleisesti ottaen H&M:n huulituotteet olivat positiivinen kokemus, vaikka olen parempiakin mattapunia käyttänyt. Erityisesti perinteiset huulipunat pääsevät suosittelulistalleni ja aion hankkia niitä lisää. Onko sinulla H&M:n huulituotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!