tiistai 29. maaliskuuta 2016

Aleostoksia vuodenvaihteesta

Sattumalta löysin luonnosarkistostani tämmöisen ostospostauksen vuodenvaihteen paikkeilta. Vaikka ostankin suuren osan kosmetiikastani nykyään nettikaupoista, käyn tasaisin väliajoin esim Sokoksella shoppailemassa ja nyt viikonloppuna on jälleen tulossa 3+1 päivät, joten ehkä nyt on ihan hyvä hetki vilkaista, mitä esim Sokoksella on usein tarjouksessa. Sokoksen tarjouksissa nimittäin pyörivät usein samat tuotteet ja itselleni on muodostunut tietyt vakiotuotteet, joita käyn ostamassa aina kun jonkinlaiset tarjouspäivät ovat käynnissä.


OPIn kynsilakkoja on jälleen 3+1:llä tarjouksessa. OPI on yksi suosikkimerkkejäni. Alkuvuodesta kävin penkomassa alelaaria heti tarjouksen alettua, joten löysin pajon ihania sävyjä. Päätin lopulta ostaa neljä hempeää pastellisävyä: Purpple Palazzo Pants, Chiffon On My Mind, That's Hula-Rious! ja Gelato On My Mind. Toivottavasti nytkin on yhtä hyvä valikoima, jolloin minun on todennäköisesti taas pakko ostaa pari uutta sävyä...


Minun oli tarkoitus ostaa Sokokselta Urban Decayn Naked 2 paletti vuodenvaihteessa. Se oli kuitenkin harmikseni loppu. Ilman Urban Decayta en halunnut lähteä kotiin, joten hankin sitten Naked2 Basics paletin. Alennuksessa oli Baby Lipsejä, joten hankin talven kausimakuja. Näitähän nyt ei voi ikinä olla liikaa... :D Babylipsit ovat jälleen viikonloppuna tarjouksessa. We Care Iconin meikkisieni oli vuodenvaihteessa vain muutaman euron hintainen ja ostin sen testiin, koska haluan vähän vertailla pärjäävätkö nämä halpikset yhtään aidolle beauty blenderille. Tästä tulossa jossain vaiheessa postausta. Ja vinkkinä, että tämä meikkisieni on jälleen viikonloppuna tarjouksessa, joten jos haluat jotakin halpaa meikkisientä kokeilla, nyt on hyvä tilaisuus. Itse vannon kyllä edelleen aidon beuaty blenderin nimeen, mutta tämä "halpaversio" oli kyllä ainakin ensitestauksella ihan toimiva.

3+1:ltä ostan usein myös kuivashampoota. Ennen ostin aina Klipotekin kuivashampoota, mutta nykyisin olen aika vannoutunut Batisten käyttäjä. Batisten kuivashampoota pitäisi olla taas alennuksessa viikonloppuna, joten ainakin sitä käyn todennäköisesti hakemassa. Täytyy myös täydentää vanupuikko- ja vanulappuvarastot. Nämä perusjutut tulee ostettua melkein joka 3+1:ltä.

Seuraava ostos ei ole Sokokselta, mutta esitelläänpä se nyt tässä samassa yhteydessä, koska sekin on ostettu vuodenvaihteessa.Vuodenvaihteessa myydään paljon erilaisia lahjapakkauksia alehinnoin. Varsinkin tuoksuja ja erilaisia vartalovoidepakkauksia taitaa jäädä aina jouluna "yli". Bongasin ihan sattumalta ruokaostoksilla ollessani Citymarketista Christina Aguileran tuoksupaketin ja en voinut vastustaa sitä 16e hinnalla, sillä tämä kyseinen tuoksu on pitkäaikainen lempparini ja tuo ihania muistoja nuoruudesta. Halusin pitkästä aikaa omistaa taas tämän tuoksun ja nyt se oli mahdollista mielestäni oikein huokeaan hintaan.

Mitä te ostatte Sokoksen 3+1 päiviltä?

2 kommenttia:

  1. Tänä vuonna ei ole kuin yksi ostos: Sensain Silk -voide, siinä on sen verran mukava ale. :)

    VastaaPoista
  2. Jonna H: Hyvä ostos tuo varmasti! Itse aion ehkä panostaa tänä vuonna enemmän Hulluille Päiville, kun kerrna asun nykyään täällä Tampreella, missä on stokka. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!