maanantai 28. maaliskuuta 2016

Väriä hiuksiin ihan kotikonstein!

Ajattelin tästäkin lopulta kirjoitella blogiin, vaikka en aluksi meinannut. Mutta onhan tämä nyt aika iso saavutus. :D Nimittäin käyn aina värjäämässä hiukseni kampaajalla tai vähintään joku kaverini (kampaajia yleensä hekin) värjää hiukseni. En muista, että olisin koskaan ihan itse omia hiuksiani värjännyt. No, nyt koitti vihdoin sekin päivä! Minulla on jo jonkin aikaa (kohta puolisen vuotta?) majaillut kylppärin peilikaapin päällä pari saatua hiusväripakkausta. Nyt vihdoin uskalsin niistä toiseen tarttua ja värjätä ihan itse omat hiukseni.


En tietenkään tajunnut ottaa kunnollista "ennen" kuvaa, mutta yllä olevassa kuvassa näkyy mielestäni kuitenkin ihan hyvin se, mistä tilanteesta lähdettiin. Latvoja on vaalennettu liukuvasti ja omaa maantienharmaata hiusväriä on kasvanut jo todella reilusti esiin. Eli aikamoinen sekamelska tuo lähtötilanne oli.Laitoin hiuksiini L'Orealin Prodigy värin sävyssä 6.0 Light Brown. Vanha hiusvärini oli sen verran haalistunut, että tämä väri oli jopa melko lähellä sitä sävyä, miksi vanha väri oli haalistunut. Vanha hiusvärini ei tosin ollut näin lämmin. Muutos ei siis ollut iso, mutta nyt sain kivasti juurikasvun piiloon ja hiukset tasaisemman värisiksi. Olin lopputulokseen oikein tyytyväinen ja ehkä uskallan vielä sen toisenkin peilikaapin päällä odottelevan hiusvärin hiuksiini lätkäistä jossain vaiheessa, eihän tämä nyt niin vaikeaa ollut itse tehdä. :) Olen pääsääntöisesti viihtynyt tummemmissa hiusväreissä ja kokeillut myös erikoisempiakin väriyhdistelmiä. Tämä hyvin luonnollinen sävy on kivaa vaihtelua ja eikös kevättä kohti mennessä monesti halutakin vaaleampaa hiusväriä? Uskoisin myös, että tässä värissä oma juurikasvuni ei näy häiritsevästi, joka on aina hyvä, kun olen aika laiska hiuksiani värjäilemään.


Aion kyllä jatkossakin kampaajalla käydä, kun kaipaan jotakin erikoisempaa hiuksiini, mutta ehkä innostun välillä myös kotivärjäilemään hiuksiani. Kampaajalla käynti on semmoista ihanaa luksusta, josta tykkään ja olen valmis muutaman kerran vuodessa kyllä maksamaan. Olen tässä myös ehtinyt jo vähän haaveilla vaihteeksi lyhyemmistä hiuksista, joten katsotaaan jos jossain vaiheessa uskaltaisin pistäytyä kampaajalla taas pätkäisemässä kunnolla mitasta pois...

Kuinka moni värjää hiuksiaan kotona ja kuinka moni käy kampaajalla värjäämässä?

7 kommenttia:

 1. Mä aloitin itse hiusten värjäämisen joskus, sitten jossain vaiheessa kävin kampaajalla, mutta nyt taas oon itse värjännyt. Noi Prodigy hiusvärit on tosi hyviä ja toi väri sopii sulle :)

  VastaaPoista
 2. Täällä kans yks kotivärjääjä! Tosin harvemmin onnistun saamaan hyvää lopputulosta ja silloin saa aina miettiä, miksi ei vaan käyttänyt vähän enemmän rahaa ja käynyt parturissa. :-D Toissa viikolla pääsin hiusmalliksi, joten ei tarvinnut edes rahaa kuluttaa!
  Mutta ihan varmasti aion jatkossakin turvautua kotivärjäykseen, vaikka ei pitäisi.

  VastaaPoista
 3. Kahdesti kampaajalla olen käynyt väriä laittamassa, mutta 99,9 % värjään siis itse :D

  Kerran otin raidat ja se väri lähti seuraavassa pesussa pois, että se siitä. Kyseinen kampaaja tosin lopetti.

  VastaaPoista
 4. SΔRΔGΔLΔXY: Kiitos paljon! Toi oli kyllä hyvä ja helppo väri, vaikka ei mulla musita kokemusta olekaan. :)

  Milba: Ompa kiva, että pääset hiusmalliski! Mäkin oon muutaman kerran ollut ja se on kyllä kiva kun saa uudet hiuket ihan maksutta! :)

  VastaaPoista
 5. Mimosa: Sun tumma hiusväri on varmasti helppo ylläpitää ja värjätä kotona. Mä varmaan käyn kampaajalla niin paljon just siksi, että otan melkein aina raitoja/likuvärin/tms monimutkaisempaa, jotka ei kumminkaan kotona onnistuis multa. :D

  VastaaPoista
 6. eekku: Niin aika moni taitaa tehdä, mä en vaan ole ite ikinä oppinut! :D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!