torstai 3. maaliskuuta 2016

Sleekin paletteja hiihtoloman kunniaksi

Täällä suunnalla vietetään parhaillaan hiihtolomaviikkoa. Sen kunniaksi minullakin on vähän vajaa työviikko (muutamia korvaustunteja olen käynyt nyt lomaviikolla pitämässä) ja ollaan nautittu poikien kanssa pitkistä lenkeistä, kotona löhöilystä ja tehty vähän reissujakin yhdessä.


Veeti ja Bobo nauttivat kun lämpötila on muutaman asteen pakkasella. Veeti varsinkin inhoaa sadetta ja märkää ilmaa, joten pikku pakkanen on oikein paikallaan, niin koiruudetkin saavat nauttia kunnolla ulkona olosta. Nollakelissä lumi tuottaa vähän ongelmia, koska herroilla on niin pitkä karva, että siihen muodostuu helposti lumipaakkuja, jotka sitten jossain vaiheessa alkavat häiritsemään lenkin tekoa.


Tämän postauksen pääpointtina oli kuitnekin vinkata lukijoille, että Citymarket on ottanut kaikessa hiljaisuudessa valikoimiinsa Sleekin paletteja! Tämä on rajoitetut erä ja paletteja on tarjolla neljää erilaista: Original, Oh So Special, Au Naturale ja Del Mar 2. Itse kävin heti hakemassa pari (etten jäisi ilman) ja itseasiassa sitten vielä myöhemmin kotiutin alla näkyvien kahden lisäksi Oh So Specialin.

Itse törmäsin eräässä facebookin ryhmässä kuvaan, jossa nämä paletit oli bongattu Tornion Citymarketista. Siitä alkoikin sitten armoton kyselytulva, kun kaikki halusivat tietää, onko oman kaupungin Citymarketissa myös. Itskein kävin turhaan pari kertaa kyselemässä paletteja ja kirosin jo, että Tornioon on vähän liian pitka matka... :D Mutta onneksi paletit tulivat muuallekin myyntiin sen kyseisen viikon aikana.


Paleteilla on oikein kohtuullinen hinta, nimittäin 12,90e/kpl. Värivalikoima on aika neutraali, mutta siten myös hyvin käytännöllinen. Kananttaa ehdottomasti mennä heti hakemaan omansa, koska tuotteita on rajoitetut erä. Käsittääkseni näitä kuitenkin tuli kaikkii Citymarketteihin, joten varmasti näitä on vielä hyvin saatavilla ja ihan ympäri Suomen. Ainakin Hämeenlinnassa ja Tampereella oli useita vielä saatavilla kun kävin tällä viikolla tilannetta katsastamassa.

Vaikka kyseessä onkin nyt vain "erä", niin itse ainakin elättelen vielä vähän toiveita, jos vaikka Sleekiä saataisiin toistekin Citymarketteihin. Jos luomiväripalettien menekki on hyvä, niin kai merkin tuotteita voisi tulla uudelleenkin myyntiin? Itse ainakin olen jo antanut palautetta sekä itse kaupassa että netinkin kautta ja toivon toisten tekevän samoin. Eli palautetta vaan menemään, kerro Sleekin olevan hyvä juttu! Ja pidetään peukut pystyssä, ettei tämä jää kertakokeiluksi! :)

Onko Sleek tuttu merkki sinulle ennestään?

3 kommenttia:

 1. Siis että mitä, Cittarilla on kyllä mennyt jotain oleellista ohi, kun eivät ole tajunneet että tällaisista jutuista pitäis ehdottomasti vinkkailla hieman meikki-intoilijoille!!

  Mulla on 1 ulkomailta tilattu Sleekin paletti ja hyvältä se on vaikuttanut. Eli hyvä juttu joka tapauksessa tuo CM:n vaivihkainen homma, kiitti sulle tästä tiedosta. :)

  VastaaPoista
 2. Mulla ei kokemusta sleek paleteista

  VastaaPoista
 3. E-S: Siis itsekin ihmettelen kovin, miksei cittarit ole isommin huudelleet tästä! Ne paletit ovat mielestäni myös hyvin vaatimattomasti esillä, ei mitään omaa telinettä/standia. Pelkään, että monelta menee koko homma ihan ohi! Mutta joka tapauksessa, erittäin super hyvä juttu, että Sleekiä ottivat valikoimiinsa, edes väliaikaisesti. :)

  eekku: Nyt olisi hyvä tilaisuus testata, itse ainakin pidin kovasti :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!