perjantai 4. maaliskuuta 2016

Sneak peak: Meikkien, korujen ja kynsilakkojen säilytyksestä

Minulla on ollut nyt viime syksystä lähtien pieni projekti, joka on pikkuhiljaa edennyt. Muuton seurauksena mulla oli mahdollisuus miettiä vähän uudelleen meikkien, kynsilakkojen ja korujen säilytystä. Meillä on nyt "yksi ylimääräinen huone", josta tuli automaattisesti semmoinen "harrastushuone". Eli mulla on lupa järjestellä sinne mun kaikki "tyttöhömppä". En ole pitänyt mitään kiirettä tämän huoneen kanssa ja se on edelleen hieman keskeneräinen. Tarkoitus olisi ostaa ainakin jokin pieni lipasto vielä, jonka päälle saisin joululahjaksi saamani printterin. Nyt printteri nimittäin nököttää hätäratkaisuna parin pahvilaatikon päällä. Muuten huone alkaa olla jo hyvin kalustettu ja säilytystila täytetty.


Törmäsin joskus viime vuoden puolella Tigerissa erilaisiin muovisiin läpinäkyviin kosmetiikkaa varten suunniteltuihin lokerikkoihin ja laatikostoihin. Näitä oli tarjolla hurjasti erilaisia! Ajattelin heti, että näissähän on todella kätevä pitää kosmetiikkaa, koska näistä näkee läpi! Aiemmin mulla on ollut meikkejä erilaisissa meikkipussukoissa ja esim tuikkukipoissa. Ainakaan meikkipussukat eivät ole kovin käytännöllisiä, kun haluamansa tuotteet pitää kaivella sokkona pusseista, joista ei näe läpi. Tigerista lähtikin heti mukaan telineitä parissa eri koossa ja pieniä vetolaatikollisia lokerikkoja. Löysin myös korviksille kivan telineen (musta kehikko oikeanpuoleisessa kuvassa yllä).


Kävin eräänä päivänä myös Glitterissä, koska sinne oli tullut myyntiin Real Techniques siveltimiä. Siveltimien lisäksi minulle tarttu mukaan myös koruille ja meikeille säilytysratkaisuja. Glitterin vetolaatikollinen lokerikko oli isompi kuin yksikään Tigerista löytämäni (yllä vasemmalla olevassa kuvassa alin laatikosto on Glitterin, ylemmät Tigerin), joten ajattelin siihen mahtuvan paaaaaljon meikkejä. Ostin muuten viimeisen tämmöisen, eli ovat tainneet olla aika suosittuja. Löysin myöhemmin myös Seppälästä joitakin tämmöisiä vastaavia säilytysratkaisuja, mutta niitä en lopulta ostanut itselleni.


Glitteristä tarttui mukaan myös muutamia koruja. Korvikset ovat ehdottomasti se minun ykkösjuttuni, mitä koruihin tulee ja sormuksiakin yritän kovasti opetella pitämään taas. Tykkääkö joku muu muuten noista korvakoruista, joissa on edessä pieni pallo ja takana isompi? Ne ovat mun ehdottomia lemppareita tällä hetkellä!


Minulla kävi myös älyttömän hyvä tuuri ja satuin saamaan Kynsisirkuksen Kaisalta harrastushuoneeseen sopivan pöydän. Sille oli juuri sopiva tyhjä nurkka huoneessa ja pöytä täyttyikin nopeasti siveltimistä ja muusta pikkutilpehööristä... Tämän ääressä minä sitten meikkailen ja swatchailen lakkoja, joskus myös lakkaan ihan omia kynsiänikin. Mutta pakko myöntää, että edelleen varsinainen kynsien lakkaus tapahtuu suurimmaksi osaksi olohuoneessa television ääressä.


Ikeassa on tullut käytyä koko syksyn ja talven ajan ahkerasti, sillä sieltä löytyy aina jotain pientä kivaa ja tarpeellista(?) kotiin. Saimme muuton jälkeen mm uuden kirjahyllyn, johon olen käynyt ostamassa säilytyslaatikoita. Ikeassa oli myös kivoja muovisia isoja lokerikkoja, joita myös ostin pari meikeilleni ja kynsitarvikkeilleni.


Päädyin lopulta keräämään kynsilakkojani pienee vaatekaappiin, joka jäi ikään kuin ylimääräiseksi, koska asunnossa oli jo valmiiksi niin paljon kaappitilaa. Vaatekaappi tottakai tarjosi omat haasteensa, koska lakat piti pinota päällekkäin. Tähän ongelmaan vastauksen tarjosi jälleen Ikea. Minulta löytyi ennestään yksi vanha itse valkoiseksi maalattu Ikean Moppe laatikosto, joka oli minusta juuri sopiva kynsilakkojen säilytykseen. Laatikosto on useita vuosia vanha, joten tietenkään kyseistä tuotetta ei enää löytynyt Ikean sivulta. Kuitenkin yllätyin erittäin positiivisesti, kun lähdin käymään Tampereen Ikeassa ja törmäsin siellä näihin laatikostoihin! Sainkin melkein koko vaatekaapin täytettyä "mopeilla" ja pääsin eroon epäkäytännöllisemmistä lokerikoista ja koreista, joita vielä alla olevassa kuvassa näkyy.


Lakkakaappini alkaa olla siis jo hyvin loppusuoralla, kuten muukin huone. Muutama taulu pitäis saada vielä seinälle ja haaveilen jonkinlaisesta ilmoitustaulusta myös. Vaatekaapin osalta olisi oikeastaan enää tarkoituksena käydä koko lakavarasto tarkemmin läpi inventaariomielessä. Haluaisin kirjata kaikki omistamani lakat ylös ja samalla valikoida mahdollisesti muuamia niistä taas myyntiin.

Tarkoitus on siis esitellä tämä harrastushuone ja lakkakaappini teille vielä tarkemmin, jos kiinnostaa? Tässä oli nyt vähän esimakua tulevasta. Aika pitkä matka on kuljettu siitä, että mun lakat olivat ensin lipaston vetolaatikossa ja sitten parissa Ikean isossa säilytyslaatikossa. Nyt ollaan sitten jo vaatekaappitasolla... *itkunaurua*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!