torstai 14. huhtikuuta 2016

Kevätkuulumisia


Voi vitsi, kyllä se kesä kuulkaa on tulossa ihan selvästi! Oletteko huomanneet? Valon määrä on lisääntynyt ja ulkona tervehtii entistä useammin ihana auringonpaiste! Itselle tämä kevään ja kesän tulo näkyy hyvin selvästi iltaisin, kun pääsen töistä ja ei olekaan vielä pimeää! Kyllä se vaan on niin paljon kivempi ajella kotiin vähän valoisassa, eikä ihan pilkkopimeässä!

Koirat nauttivat silminnähden, kun aina ulkona ei olekaan enää vain märkää ja kylmää. Kuivalla asfaltilla on kiva painella menemään ja hiekkapoluillakin voi liikkua mutaantumatta kauttaaltaan kun joka päivä ei sada vettä.Kevään tulon miinuspuolena on sitten kai se ainainen flunssakierre, epämääräinen allergia  ja katupölyn aiheuttamat oireet. Nyt vihdoin tuntuu siltä, että alan olla voiton puolella, sillä melkein 3 viikkoa minulla meni enemmän ja vähemmän räkiessä, yskiessä ja kurkkukivusta kärsiessä. Juuri ja juuri jaksoi omat työt hoitaa, mutta sen lisäksi ei paljon muuhun voimia riittänyt. Kotiin päästyä halusi aina vain syödä ja nukkua, siksi blogissakin on nyt vierähtänyt tovi edellisestä postauksesta. Enkä ole pitkään aikaan päässyt itse yhtään tanssimaan tai treenaamaan, kun voimia on pitänyt säästellä opetuskerroille. No, onneksi kesälle on suunnitteilla paljon tanssia. :)


Minun pitäisi vielä kaivella varastosta viimeiset kevättakit ja kengät. Tuon epämääräisen sairastelun takia en ole ehtinyt tia jaksanut vielä tätä tehdä, mutta hinku on jo kova päästä käyttämään kevyempiä ja kesäisempiä vaatteita. Kyllähän tuolla monena päivänä on jo nahkatakilla pärjännyt. Hameet ja mekot pitää myös kaivella taas ahkerammin käyttöön. Olin jo meinaan ihan unohtanut, että omistan esim tuon yllä hieman näkyvän ihanan lappuhaalarimekon. Kyllä kevät tuo taas uutta intoa pukeutumiseenkin, kun kaikkea ei tarvitse piilotella paksujen takkien alle!


Oikeastaan pääsiäisestä lähtien on elämä ollut aika kiireistä, sillä olen viihtynyt paljon reissunpäällä. Töiden puolesta on riittänyt erilaisia projekteja, kuten kevätnäytöksien suunnittelua, kisailmoittautumisia ja vaatteiden tilailua tanssiryhmälle. Lisäksi olen mukana järjestämässä ensi syksynä erästä tanssitapahtumaa ja sen suunnittelu on jo kovassa käynnissä. Välillä illan opetuksien jälkeen olen suunnannut vielä kokoustamaan ja äidinkin luona on välillä tullut yövyttyä, ettei ole tarvinnut yöllä kotiin asti ajella. Nämä kiireet jatkuvat vielä parisen viikkoa ja sitten alkaa onneksi helpottamaan, kun osa näytöksistä on jo ohi jne. Toukokuussa on jo ihan löysää ja minulla on varmasti paljon aikaa kotona oleilulle ja kaikelle kivalle puuhalle, mitä nyt ei ole yksinkertaisesti ehtinyt. Kyllä sitä jo vähän kaipaa sitä, että saa vain olla välillä rauhassa kotona. Eiköhän tuo muukin perhe kaipaa, nimittäin ainakin Veeti vaikuttaa alla olevien kuvien perusteella siltä, että on saanut reissaamisesta (ainakin minun) tarpeekseen, kun eräs ilta päätti käpertyä eteisessä olevan laukun päälle, joka siinä edelleen kökötti edellisen reissun jäljiltä vielä purkamattomana.


Vaikka kiirettä on ollut, niin olen sentään ehtinyt vähän pyöriä kaupungillakin vapaapäivinäni (shoppailla!) ja käynyt nauttimassa roskaruokaa sekä Burger Kingissä että Tampereen uudessa burgeripaikassa nimeltä Friends & Brgrs. Burger King alkaa olla jo näin lähemmäs vuoden Tampereella (en ollut ennen Tampereelle muuttoani ikinä käynyt) asuneena "ihan vanha juttu", vakka se edelleen on mun lemppari, eli voittaa mäkkärin ja hesen kyllä mennen tullen. Mutta nyt saatan kyllä joku kerta BK:n sijasta käydä tuolla Friends & Brgrsissa, sillä ainakin näin yhdellä kokeilulla heidän hampparinsa ja erityisesti rankalaisensa ovat erittäin maukkaita! Plussaa siitä, että hampparin saa gluteenittomana, joten pääsin tänne syömään äidin kanssa kun hän tuli kylään.


Kynsien suhteen olen mennyt todella paljon ihan yksivärisillä lakkauksilla ja todella simppelillä linjalla sairastelun ja ajanpuutteen vuoksi. Välillä on ollut ihan tervetullutta vaihtelua olla yksivärisillä kynsillä. Alla yksi esimerkki Catricen kauniista monivivahteisesta lakasta, joka ei tietenkään pääse kuvassa yhtään oikeuksiinsa. Mutta on mulla parit vähän koristeellisemmatkin kynnet tuossa tallessa odottamassa julkaisua. Ettei nyt ihan hukuta tuosta aiemmin vahvasti blogia hallinneesta kynsiaiheesta liikaa.


Ovatko täällä muut jo innoissaan kevään tulosta?

3 kommenttia:

 1. Todellakin ollaan, itse olen puole maaliskuusta ja osan huhtikuusta sairaana. Mutta nyt on todella nokka kohti aurinkoa, joka muuten jo oikeasti lämmittää!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ku lämpenee ja ei tarvi pojallekkaan kohta pukea niin paljoa päälle.Kiukku ku puetaan =)
  Mulle iski nyt toi flunssa toivon ettei tarttuis pieneen

  VastaaPoista
 3. Jonna: Tuommoinen pitkään/usein toistuva sairastelu on kyllä tosi kurjaa. :( Mutta onneksi tosiaan aurinko jo lämmittää ja toivottavasti sairastelutkin on nyt sairasteltu. :)

  eekku: Voi harmin paikka tuo flunssa. Vaikka sekin kai jotenkin kuuluu kevääseen. Nautitaan keväästä! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!