sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Liian jouluista?

Punainen ja kultainen ovat kai sellainen yhdistelmä, joka helposti tuo mieleen joulun? Tästä huolimatta päätin kokeilla, viityisinkö punaisissa ja kultaisissa kynsissä näin kevälläkin.


Minulla on ollut jo jonkin aikaa Essien kokokynnentarroja (olen ne joskus saanut jostakin), joita minun on pitänyt testata. Nyt muistin vihdoin kaivaa ne esille. Nämä olivat hieman paksumman tuntuisia kuin eism OPIn tai Sally Hansenin vastaavat ja pintakin oli kolmiulotteinen, joten olin hieman epäileväinen näiden suhteen. Yleensä vain super ohuet tarrat ovat toimineet kaarevilla kynsilläni hyvin. Tarrat kuitenkin asettuivat helposti kynsille ja kestivät monta päivää alkamatta repsottaa! Kynttä silitellessä tarrat tuntuivat hieman kolmiulotteisilta päällyslakasta huolimatta, mutta eivät olleet liian paksut kuitenkaan. Käytin näiden päällä tottakai päällyslakkaa, vaikka en edes katsonut ohjeistetaanko paketissa semmosita laittamaan. Käytän aina koko kynnen tarrojen päällä päällyslakkaa. Nämä tarrat olivat siis oikein positiivinen yllätys ja voisin kokeilla toistekin myös Essien kynsitarroja.

 Vasen ja oikea käsi olivat hieman erilaiset keskenään, koska päätin hyötykäyttää koko tarrat (jotka olivat omalle kynnelleni turhan pitkiä), jolloin yhdestä tarrasta sai peittoon n 1,5 kynttä. Toiseen käteen tuli yksi ranskis ja kaksi koko kynnen tarraa ja toiseen taas vain yksi koko kynsi ja kaksi ranskista.


Tarrojen lisäksi minulla oli parilla kynnellä Models Ownin Disco Inferno, joka oli hauska pitkästä aikaa kaivaa lakkalaatikosta. Olen aiemmin kovasti vierastanut lakkauksia ja koristeluja, jota eivät kunnolla peitä kynttä, mutta nyt olen jotenkin tykästynyt glitterkynsiin, joista hieman paistaa oma kynsi läpi.

Viihdyin kynsissä hyvin, eikä näistä tullut itselle liian jouluisia viboja, vaikka alkujaan nuo Essien tarrat nähdessäni ajattelin heti, että ne sopivat tyädellisesti johonkin jouluiseen lakkaukseen.

Onko tämä yhdistelmä teistä liian jouluinen näin keväällä?

2 kommenttia:

  1. Ei, näissä on aika raikkaat värit, menis vappukynsistä. :)

    VastaaPoista
  2. Jonna: Kiva kuulla! :) Nyt täytyykin vappukynsiä alkaa miettiä... :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!