perjantai 29. huhtikuuta 2016

Kosmetologikauppa ja Absolute New York

Nykyisin netistä löytyy monia hyviä suomalaisia verkkokauppoja, joista voi ostaa meikkejä. Olen viime aikoina tilaillut erityisen paljon näistä kotimaisista verkkokaupoista, koska niistä löytyy monia hyviä ja mielenkiintoisia merkkejä kokeiltavaksi ja ainakin minusta tuntuu, että suomalaisten verkkokauppojen määrä on viimeisen puolen vuoden tai vuoden aikana lisääntynyt runsaasti.


Tutustuin Absolute New York merkkiin viime syksynä I Love Me -messuilla. Merkin meikit olivat halpoja ja valimoima oli suhteellisen laaja. Oli paljon erilaisia huulituotteita ja mieleni jäivät myös paljon Naked paletteja ulkonäöltään muistuttavat luomiväripaletit. Ostin messuilta itselleni testiin kolme huulilakkaa, koska niissä oli erikoisia sävyjä. Messuilla ollessa jäi hiemna epäselväsi, mistä kyseistä merkkiä voisi jatkossa ostaa, joten olin tietenkin oikein iloinen huomatessani, että esim kosmetologikaupasta löytyi kyseistä merkkiä. (En hyödy linkistä, se on vain teille vinkkinä.)


Satuin törmäämään vielä sopivasti erääseen alekoodiin, jolloin päätin kotiuttaa itselleni yhden luomiväripaletin. Vaikka eivät nuo paletit kalliita ole ilman alekoodiakaan, sillä maksavat alle 16e. Testailin paletteja jo messuilla ja ne vaikuttivat silloinkin mukavanpigmenttisiltä, joten ehkä hieman jäi harmittamaan, etten jo messuilta kotiuttanut yhtä palettia. Paletin kaveriksi tilasin vedenkestävän huultenrajauskynän.Paletteja oli tarjolla kaksi erilaista. Päädyin tilaamaan värikkäämmän Twilight paletin, koska toinen paletti muistutti mielestäni turhan paljon ulkonäön lisäksi myös värimaailmaltaan Naked paletteja, joita minulla on jo.


Päätin heti paletin saavuttua swatchata kädelle se sävyt ja olin kyllä erittäin tyytyväinen. Mattasävyjä tästä paletista ei löydy, vaan kaikki sävyt ovat enemmän tai vähemmän kimaltelevia. Pigmenttiä löytyy ja värit ovat hyvin omaan käyttööni sopivia. Pidän erityisen paljon kaikista vaaleanpunaisen, luumun ja violetin sävyistä, joita tästäkin paletista löytyy. Ne ovatkin olleet ahkerimmin käytössä.


Olen käyttäny palettia erityisesti arkimeikissä mutta mielestäni paletilla on helppo tehdä sekä arkisia että myös vähän juhlavempia meikkejä. Olen tykännyt myös käyttää paletin mukana tullutta sivellintä. Se on mielestäni ihan käyttökelpoinen, kun monesti pakkausten mukana tulevat siveltimet (tai oikeastaan vaahtomuoviaplikaattorit) eivät ole yhtään mieleeni.

Aion jatkossa testailla myös muita merkin tuotteita. Toistaiseksi minulle riittää yksi luomiväripaletti, mutta erityisesti merkin huulituotteet herättävät kiinnostukseni, koska valikoima on laaja.

Onko Absolute New York merkki tuttu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!