perjantai 6. toukokuuta 2016

Milani suosikkini: poskipunat ja kulmaväri

Tutustuin Milaniin viime vuoden puolella, kun Beauty Pop Up alkoi myydä kyseisen merkin tuotteita. Kauniit pakkaukset varsinkin poskipunissa ihastuttivat heti. Tilasin viime syksynä jo pari merkin tuotetta testiin ja sen jälkeen Milanin meikkejä on kertynyt lisää hitaasti mutta varmasti.


Kiitos Anastasia Beverly Hillsin, kulmatuotteissa on jo pidempään ollut erittäin pop pieneen pyöreään purkkiin pakatut kulmavärit, jotka ABH:lla ovat nimeltään pomadeja ja muilla merkeillä kai lähinnä vain "kulmavärejä". Itse olen vannoutunut puuterimaisen kulmavärin ystävä, mutta pakkohan sitä oli testata, tykkäisinkö tuollaisesta purkista siveltimellä levitettävästä väristä myös. Anastasian versiota en mennyt heti ensimmäisenä ostamaan, vaan päätin kokeilla Milanin vastaavaa tuotetta, joka kulkee nimellä Stay Put Brow Color. Tähän päädyin mm siksi, että mukana tuli sivellin, jonka muutne olisin joutunut hankkimaan erikseen.


Ostin tuotteen värissä Dark Brown, koska Medium Brown oli loppu, jota alkujaan itselleni ajattelin. Onnekseni tämä ei ollut liian tumma kuitenkaan ja värin saa häivytettyä hyvinkin vaaleaksi kun tuotetta laittaa vain vähän. Muutenkin tämä tuntuu todella riittoisalta. Tuotteella saa hyvin tummat kulmat laittamalla tuotetta reilummin. Jos taas haluaa luonnolliset ja vaaleammat kulmat, onnistuu sekin kun laittaa tuotetta vain hyvin vähän. Sävy ei ole liian lämmin. Tuotetta oli helppo käyttää, eikä tämä vaadi paljoa harjoittelua, vaan heti ensimmäiselläkin kerralla sain aikaan mielestäni hyvän lopputuloksen. Tuote pysyi hyvin kulmissa koko päivän, myös hikisen tanssitunnin ajan. Heti ensikokeilulla en ollut valmis heittämään puuterista kulmaväriäni pois, enkä sitä vieläkään ole tehnyt, mutta kyllä nämä purkkivärit ovat tulleet minulle jäädäkseen. Itseasiassa olen hankkinut näitä nyt usealta eri merkiltä ja tarkoitus olisi tehdä jotakin vertailua eri merkkien välillä.


Pidin myös mukana tulleesta siveltimestä ja olen käyttänyt sitä muidenkin vastaavien kulmavärien kanssa. Trakoitus olisi kyllä ostaa vertailun vuoksi jokin muukin kulmasivellin jossain vaiheessa. Milanin siveltimellä saa minusta piirrettyä hyvinkin tarkasti kulmat ja kaksipäisyyden ansiosta samalla siveltimellä voi harjata ylimääräisen värin kulmista ja karvat oikeaan suuntaan.

Tykkäsin tuotteesta paljon ja voin suositella sitä, jos tykkäät tällaisista kulmapomadeista.


Toinen ihastuksen kohteeni Milanin valikoimassa ovat jo aiemmin mainitut poskipunat. Milanin Baked Blushit ovat kaikki niin upean näköisiä kauniine pakkauksineen ja marmoroituine pintoineen, että niihin iskee suorastaan himo. Esittelin ensimmäistä Baked Blushiani aiemmin blogissani täällä. Minulta löytyy tällä hetkellä neljä eri sävyä. Ne ovat kaikki hvyin pigmenttisiä ja pääsääntöisesti kauniisti kimaltavia. Tässä postauksessa näkyvät kaksi eniten käyttämääni poskipunaa: Luminoso (ylla vasemmalla) ja Berry Amore (yllä oikealla). Kummatkin ovat helppokäyttöisiä sävyjä, joita voi kevyesti spaistuna käyttää arkena, mutta ne sopivat myös juhlavampaan ja näyttävämpään meikkiin pigmenttisyytensä ja kimalluksensa takia. Luminoso on persikkaisempi ja oranssimpi, kun taas Berry Amore on punaisempi ja esim omalla ihollani selkeästi rusehtavampi.


Ylempänä siis Luminoso ja alempana Berry Amore, joka tässä kuvassa näyttää tosiaan hyvinkin ruskealta. Nämä poskipunat ovat löytäneet paikkansa arkimeikissäni ja käytän näitä oikeastaan vuorotellen sen mukaan, kumpi käteeni sattuu tarttumaan. Luminoso on Milanin poskipunista käsittääkseni kaikkein suosituin ja sitä en kyllä ihmettele. Se on helppo ja upea, mutta olen itse huomannut, että käteeni eksyy ehkä vielä useammin nykyään tuo Berry Amore. Välillä olen käyttänyt Berry Amorea semmoisena poskipunan ja aurinkopuuterin välimuotona, eli olen sen kaveriksi valinnut vielä jonkin ihanan kirkkaan punaisen poskipunan, jota sipaisen vain aavistuksen poskelle.

Milanilla on myös hyviä (matta)huulipunia, joista tulossa jossain vaiheessa varmasti blogiinkin juttua ja mm mielenkiintoiselta vaikuttavia luomivärejä, joita en ole valitettavasti päässyt vielä testaamaan.

Beauty Pop Upin Milani valikoiman näet täältä. (En hyödy linkeistä, ne ovat vain teitä helpottamaan.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!