sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Harmaat huulet x2 NYXillä

Varmasti olette lukeneet muista blogeista tai huomanneet Sokoksella vieraillessanne, että NYXin meikit ovat saapuneet myyntiin Sokokselle? Valikoima on iso ja hinnat hyvin kohtuulliset. Itse tutustuin NYXin meikkeihin muistaakseni viime vuoden puollla, kun huomasin, että merkkiä on hyvin saatavilla somalaisista nettikaupoista. Nyt NYXin ostamisesta on tehty vieläkin helpompaa ja tuotteita voi käydä hypistelemässä paikanpäällä esimerkiksi Tampereen Sokoksella. Itse olen tykännyt merkin tuotteista paljon ja erityisesti NYXin huulituotteet ovat ahkerasti käytössäni.


NYXiltä löytyy paljon erilaisia huulituotteita. Värivalikoimakin on laaja ja myös hieman erikoisempia huulipunasävyjä on saatavilla, kuten harmaata. Itse hankin jo viime vuoden puolella NYXin Macaron Lippies kokoelmasta (jota ei valitettavasti Suomen valikoimissa ole, koska tämä oli käsittääkseni jokin limited edition jo muutaman vuoden takaa) pari huulipunaa ja tässä näette huulilla vaalean harmaan Black Sesame punan.


Harmaa huulipuna on ihanan outo. Toisaalta harmaa on aika neutraali ja väritön, joten se toimii hyvin, jos ei halua laittaa perus nudepunaa, mutta ei halua myöskään mitään kirkasta väriä huulille. Itse yhdistin harmaan huulipuna muuten hyvin simppeliin meikkiin.

Huulet kannattaa olla hyvässä kunnossa tätä käyttäessä, koska minusta harmaa korosti kyllä autamatta huulien kuivuutta, jos semmoista huulilla yhtään oli. Jokin huuliprimeri olisi varmasti myös suositeltava tämän kanssa, koska huulipuna on hieman ohutta ja se piti levittää huolella, jotta saa tasaisen peittävän kerroksen. Puna pysyi hyvin huulilla, mutta syömistä ja juomista se ei kestä, kuten ei puna yleensäkään. 
 


Minulta löytyy myös toinen harmaa NYXin huulipuna, joka on vielä hyvinkin tuore hankinta, sillä ostin tämän Tampereen Sokokselta kun NYXit olivat saapuneet sinne myyntiin. Tämä Liquid Suede on väriltään tumman harmaa ja nimeltään Stone Fox. Mielettömän hieno väri, joka saattaa näyttää hieman sinertävältä tai jopa vihertävältä tietyssä valossa. Sain heti kehuja kun lähdin ulos tämä huulillani.


Nämä Liquid Suedet ovat käsittääkseeni viime syksyn uutuuksia, mattapintaiseksi kuivuvia nestemäisiä punia. Stone Foxin lisäksi löytyy monta muutakin upeaa erikoista sävyä ja myös perinteisempiä punaisia ja nudeja. Aion ehdottomasti ostaa näitä lisää. Tuote on todella miellyttävän tuntuinen huulilla, ei ollenkaan ikävän kuivan tuntuinen ja se kestää koko illan tahraamatta tai haalistumatta. Laitoin punan nimittäin heti kunnon testiin tyttöjenillassa ja se kesti huulillani hienosti koko illan, arviolta noin 9 tuntia ja sinä aikana söin ja join.Yllä näkyy vilaus myös päivän asuani, joka koostui mustasta pitsiselkäisestä paidasta ja turkoosista paljettihameesta, joka mätsäsi minusta erittäin kivaasti harmaisiin huuliini.

NYXiä myydään tällä hetkellä ainakin Sokoksen tavarataloissa Helsingissä, Lahdessa, Kuopiossa, Tampereella, Oulussa, Turkussa, Jyväskylässä, Joensuussa, Kaarissa, Porissa, Raisiossa sekä Emotioneissa Hämeenlinnassa (Goodman), Hakaniemessä ja Sellossa. Sokoksen nettikauppa myy myös NYXiä. Myös Tuurin kyläkaupasta saa nykyisin NYXiä ja joihinkin Anttiloihinkin NYX oli tulossa (tai on tullut jo?) pääkaupunkiseudulla. Kannattaa siis tutustua tähän edulliseen ja hyvään kormetiikkamerkkiin, jonka valikoimassa on paljon ostamisen arvoisia tuotteita. Varmasti blogissakin näkyy pian taas lisää NYXiä.

Onko NYX tuttu merkki ja mistä tuotteista olette tykänneet?

2 kommenttia:

  1. Merkkinä on tuttu, mutta en ole käyttänyt brändin tuotteita. Jänskän näköinen tuo harmaa huulipuna. Makeesti tosiaan vihertävä toisissa kuvissa. :)

    VastaaPoista
  2. Jonna H: Suosittelen testaamaan. :) Mä olen nyt oikein kunnolla hurahtanut tähän NYXiin, niin helposti tarttuu joku tuote mukaan kun Sokoksella käy. :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!