keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Citymarket ja Kardashian Beauty

Citymarket on tänä keväänä tuonut näkyvästi yksinoikeudella ympäri Suomen myyntiin Kardashian Beauty -meikkisarjan. Tämä on kai jatkumoa Citymarketin Sleek kokeilulle. Valitettavasti sanottakoon heti alkuunsa, että olin siitä Sleekistä isommin innoissani kuin tästä Kardashianista. Kuitenkin tässä mennään koko ajan minusta oikeaan suuntaan, eli tuodaan Suomeen marketteihin kaikkien saataville meikkejä, joita aiemmin ei ole saanut kuin tilaamalla netistä/ulkomailta. Kumpa Citymarketteihin (ja muuallekin) tulisi lisää uusia meikkisarjoja ja kiinnostavia merkkejä, joita ei aiemmin ole Suomesta saanut!

Kardashian Beauty tuli myyntiin Citymarketteihin 20.4. ja itsekin kävin tuotteet katsastamassa ja swatchailinkin niitä kunnon tovin, jotta voisin niistä jotain kirjoitella teille blogiini.


Olin aiemmin netissä joskus törmännyt näihin Kadashian Beautyn tuotteisiin ja silloin jo harmittelin niiden tylsää, halpaa ja laimeaa ulkoasua. Vaikka tuotteet ovat näkyvällä paikalla myymälässä esillä, ei tuo heppoinen pahviteline ole minusta yhtään houkuttlevan näköinen. Varsinkin kun telineessä olevat siskosten kuvat (telineen päällä kuva kaikista kolmesta ja telineen sivuilla kaksi isoa kuvaa Kimistä ja Khloésta) ovat jotenkin hieman epäedustavia minusta. Valkoiset muoviset pakkaukset eivät anna kuvaa sellaisesta luksuksesta, jonka mielikuvissani Kardashianeihin yhdistän. Minusta tuotteiden ulkonäkö olisi pitänyt suunnitella aivan toisenlaiseksi ja siihen olisi erityisesti pitänyt panostaa, kun kyse on Kardashianeista. Moni muu markettimerkki näyttää kalliimmalta. En kuitenkaan antanut tylsän ulkonäön täysin lannistaa, vaan päätin tutustua tuotteisiin lähemmin. Testereitä oli hyvin tarjolla.

Ripsivärit eivät oikein kiinnostaneet, mutta tekoripsiä voisn joskus testata. Kulmatuotteista Fill Me In kulmakynä vaikutti kiinnostavalta, mutta en ole varma olisiko kumpikaan kahdesta tarjolla olevasta sävystä ollut minulle hyvä. Meikkipohjiin en myöskään erityisemmin tutustunut, koska sellaiselle minulla ei nyt ole tarvetta.

Swatchattuna. Ylärivi: tuhkimonaamio, Lip Plumbing Shimmer Gloss x2. Keskirivi: Au Naturel huulimeikkipakkaus: kiilto + rajauskynä + huulipuna, 3x En-Joystick huulipuna. Alarivi: 2x Honey Stick, 2x En-Joystick.

Tarjolla oli paljon mm huulituotteita, joista suurin osa oli erilaisia kiiltoja. Huulikiillot eivät ole minun juttuni, mutta swatchasin muutaman kuitenkin kädelleni. Yllä oikeanpuoleisessa kuvassa vasemman alakulman kaksi punertavaa swatchia ovat Honey Stick huulikiiltoja. Alemmassa kuvassa swatchattuna käden yläosaan kolme Lip Plumbing Shimmer Glossia. Kaikki huulikiillot tuntuivat aika tahmaisilta, eivätkä siis ainakaan minusta kovin houkuttelevilta, mutta en muutenkaan ole erityisesti huulikiiltojen käyttäjä. Tykkään että huulituotteet peittävät ja antavat väriä kunnolla. Honey Stickit tuoksuivat todella hyvälle, siitä yllätyin positiviisesti. Yllä kuvassa käden vasemmassa reunassa keskellä nuden sävyiset swatchit (kultanaamion alla) ovat toinen Au Naturel huulimeikkipakkauksista, jossa paketissa tulee huulipunan ja rajauskynän yhdistelmä sekä erillinen huulikiilto. En ihastunut, mutta en myöskään inhonnut. 25e  ei ole paha hinta kolmesta huulituotteesta? Tosin itse en käytä kiiltoa punan päällä, joten tämäkään ei tuntunut oikein minun jutultani.

Huulituotteista löytyi helposti oma suosikkini, nimittäin kynämäiset En-joystickit. Näissä oli hyvä pigmentti, helposti ja tasaisesti levittyvä kosotumus ja ne tuntuivat melko kestäviltäkin, ainakin näin kädelle swatchattuna, koska eivät lähteneet heti ensimmäisessä käsipesussa pois. Swatchasin viisi eri sävyä kädelleni ja ne näkyvtä alla oikeanpuoeisessa kuvassa vasemmassa reunassa (kolme sävyä vierekkäin ja kaksi näiden kolmen alla). Värivalikoima oli aika perinteinen, oli paljon nudea (koska Kardashianit), mutta myös pinkkiä ja punaista. Hinta n 16e minusta ihan kohtuullinen. Itseäni kiinnostivat nimenomaan nuo värikkäämmät ja näkyvämmät punat. Oli todella lähellä, että olisin ostanut jonkun näistä ihan testattavakseni kotona, mutta en lopulta oikein osannut päättää sopivaa väriä. Jätin asian siis hautumaan vielä toistaiseksi.

Swatchattuna: Oikeassa yläkulmassa kolme puuterimaista vaaleaa sävyä korostuspuuterista. Oikeassa alakulmassa kolme rusehtavaa sävyä aurinkopuuterista. Vasemmassa yläkulmassa rinnakkain kolme Lip Plumbing Shimmer Glossia. Vasemmassa alakulmassa viisi eri sävyä En-Joystivk huulipunista. 

Yllä olevassa kuvassa näkyvät swatchit myös sarjan aurinkopuuterista (kaikki kolme sävyä swatchattu erikseen) ja korostuspuuterista. Nämä vaikuttivat minusta todella hyviltä. Kivan oloinen koostumus ja pigmenttiä löytyi tarpeeksi. Pakkaus on kevyt ja iso, hintaa tällä on jo päälle 25e eli sarjan kalleimpia tuotteita. Korostuspuuterin voisin jossain vaiheessa käydä ostamassa, mutta ensin pitää ehkä vanhoja kuluttaa hieman pois.


Valitettavasti pienistä korostusvärinapeista ei ollut testereitä, ne vaikuttivat kyllä kiinnostavilta. Nettisivuston mukaan niillä voi korosta mm poskipäitä ja silmänurkkaa tai sekoita meikkivoiteeseen. Hintaa tuotteella on noin 17e ja ehkä sen verran olisin valmis tuotteesta maksamaan, vaikka sen "sokkona" joutuisinkin ostamaan? Nyt jäin vieläharkitsemaan...


Koko sarjasta eniten ja positiivisimmin minut yllättivät poskipunat, joita löyty kuutta eri väriä oranssin perskkaisesta aina violetihtavaan kanervaroosaan. Hyvän tuntuinen koostumus ja sopia pigmenttisyys vakuuttivat minut niin, että olisin heti ostanut ainakin yhden näistä testiin, mutta olen nyt päättänyt, etten hanki uusia poskipunia ennen kuin saan jonkun vanhan käytettyä loppuun. Poskipunat vain ovat vähän semmoinen heikkous minulle, että niitä tulee hamstrattua, vaikken varmaan koskaan ole yhtäkään käyttänyt loppuun asti. Mutta jossian vaiheessa on pakko päästä kokeilemaan ainakin yhtä Kardashian Beautyn poskipunaa, koska nämä olivat minusta ehdottomasti meikkisarjan parhaimmistoa.

Swatchattuna: Ylärivi: Eye 2 Eye kynä x2, High Eye Q silmämeikkikynä x3, Double Up luomivärikynä. Alarivi: Double Up luomivärikynä x3.

Silmämeikkituotteitakin oli reilusti tarjolla. Erikoisin tuote vaikutti olevan Eye 2 Eye kynä, jossa on toisessa päässä silmämeikin pohjustustuote ja toisessa päässä heleä korostusväri. Korostusväreissä on kaksi eri sävyä: kultainen ja shampanja. Ne on swatchattu yllä olevassa kuvassa kuvan ylälaidassa (ylemmän rivin vasen reuna). En innostunut tuotteesta niin paljon, että olisin sen ostanut itselleni. Eniten innostuin silmänrajauskynistä, jotka vaikuttivat kestäviltä ja pigmenttisiltä. Eivät suttaantuneet hankaamisesta ja kädelle swatchattuna kestivät käsienpesua todella hyvin. Värivaihtoehtoja oli vain kome: musta, ruskea ja turkoosi. (Swatchattu kädelle ylärivin keskellä.) Kaikkia näitä värejä minulta löytyy rajauskynistä jo ennestään ja se oli oikeastaan ainoa syy, miksen nyt ostanut yhtään silmämeikkikynää testiin. Mutta jossain vaiheessa aion kyllä. Pidin myös Duoble Up luomivärikynistä, joissa yhdessä paksussa kynässä on kaksi toisiinsa sopivaa sävyä. Varsinkin tummat sävyt olivat pigmenttisiä ja hyvin levittyvän tuntisia.

Varsinaiset luomiväripaletit eivät minua hirveästi kiinnostaneet, eivätkä ne nopealla testailulla vaikuttaneet mitenkään erikoisilta. En lähtenyt edes kunnolla niitä swatchailemaan. Paleteissa on kivasti toisiinsa sointuvat sävyt, mutta tylsät pakkaukset. Paletteja oli viisi erilaista. Huomioni kiinnittyi siihen, että sinisävyisiä paletteja oli kaksi erilaista, samoin ruusukultaisia paletteja. Minusta näissä paleteissa sävyt näyttivät olevan aika lähellä toisiaan.


Ehkäpä jännin tuote koko sarjassa oli K24 Prime tuhkimonaamio. Tuote on siis ihan täynnä kultaista glitteriä! Aika hurjan näköinen kädelle swatchattuna. Mutta naamiota ei olekaan tarkoitus jättää kasvoille, vaan sen annetaan vaikuttaa kasvoilla 5min, jonka jälkeen se huuhdellaan pois. Naamion on tarkoitus tuoda hehkua iholle. Tässä nyt on vähän sitä peräänkuuluttamaani glamouria, jota odottaisin Kardashianeihin liitetyltä meikkisarjalta. Mutta tässäkin tuotteessa pakkaus on minusta iso miinus, halvan näköinen tuubi. Eri tavalla pakattuna tämän saisi näyttämään luksukselta. Minun tekisi kovasti mieli testata tätä, tämä kuulostaa sen verran hullulta, mutta tuo hieman yli 25e hinta oli sen verran kova, että tämäkin jäi vielä kauppaan odottamaan. Olisi kiva kuulla tästä ensin jotain käyttökokemuksia, vaikka en kyllä mitään ihmeitä tämän uso tekevän.

Yhteenetona: Kokonaisuutena aika laimea ja tylsä sarja, joka ei ulkonäöllisesti erotu edukseen muusta markettikosmetiikasta. Poskipunat, silmänrajauskynät ja huulipunat vaikuttivat sarjan parhammistolta ja niihin olen suunnitellut itse tutustuvani paremmin.

Onko kukaan lukijoista testannut Kardashian Beauty tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Multa löytyy Kardashian Beautyn poskipuna (se vaalein). Oon kyllä tykännyt :) Kätevää kun punassa on 3 sävyä, joita voi käyttää yhdessä tai erikseen. Muut tuotteet ei merkiltä suuremmin innostaneet.

    VastaaPoista
  2. vanilliini: Kiva kuulla, että oot tykännyt. :) Kyllä munkin varmaan täytyy yks poskipuna ostaa. Mustakin se on tosi kiva, että siinä on kolme eri sävyä, niitä voi halutessaan sotkea tai käyttää yhtä valitsemaansa.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!