keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Pitsihaalari

Onko kukaan muu koskaan saanut aikaiseksi kunnon pakkomiellettä johonkin tietynlaiseen vaatteeseen? Itsehän kehitin jonkinasteisen pakkomielteen pitsihaalariin. Kyllä vain. Asuun, joka ei ole kovin käytännöllinen, mutta jollaisesta olen haaveillut jo pidempään. Sitten törmäsin eräällä Kouvolan reissullani tämmöiseen mustaan pitsihaalariin H&M:llä. Näitä oli vain yksi ja ajattelin aluksi sen olevan ihan väärän kokoinenkin minulle, mutta ilokseni sovituskopissa huomasin, että aika oikea koko tämä sittenkin oli!


Eihän minulla varsinaisesti siis tarvetta ole tämmöiselle haalarille, enkä tiedä, missä sitä tulee käytettyä, mutta koska H&M:n vaatteet eivät niin kamalan kalliita ole, niin tämä lähti nyt mukaan. Jonkun vyön haluaisin ehkä tähän hankkia. Ajattelin, että tämä voisi näyttää hauskalta myös joidenkin värillisten sukkahousujen kanssa?


Hot vai not? :D Kehtaako tämä päällä lähteä ihmisten ilmoille?

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!