sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Gwen tuli sittenkin taloon!

Siitä taitaa olla nyt noin kuukauden päivät kun bongasin facebookissa ilmoituksen, että Urban Decayn Gwen Stefani luomiväripaletteja onkin saapunut vielä lisää Sokokselle! Niidenhän piti olla loppuun myyty ja lisää ei ollut tulossa. Olin jo suurin piirtein pukemassa ulkovaatteita päälle ja lähdössä Sokokselle, kun huomasin kellon olevan jo niin paljon, että Sokos oli siltä päivältä kiinni. Ei auttanut kuin odottaa aamuun. Reippaana heräsin aamulla ja hyppäsin bussiin. En halunnut jättää mitään sattuman varaan ja lähdin käymään Sokoksella heti sen aukeamisaikaan. Silloin saa muutenkin shoppailla ihanan rauhassa. Siellä ne olivat, hieman yli 20 palettia Tampereen Sokoksella näkyvällä paikalla. Nappasin äkkiä yhden mukaani ja menin tyytyväisenä kassalle. Kuulemma Helsinkiin tuli myös noin parisenkymmentä palettia myyntiin. Jokohan ne on kaikki menneet, tietääkö joku?

Jotenkin minua on jäänyt kamalasti häiritsemään, että päätin silloin joskus olla ostamatta tätä palettia. Perustelin tuon ostamatta jättämisen itselleni sillä, että onhan minulla hyviä paletteja, joissa on neutraaleja sävyjä, en minä tätä tarvitse. Samaan aikaan oli myynnissä Urban Decayn Spectrum paletti ja päädyin lopulta haalimaan sen ensin kokoelmiini, koska olin Sokoksella ostoksilla kun Spectrumeja oli jäljellä alle kymmenen. Ja sellaista palettia minulla ei kyllä ole ennestään, joten se tuntui järkevältä lisältä kokoelmiini. No, jälkeenpäin totesin, että kyllä olisin tarvinnut sen Gweninkin. Mutta onneksi olin järkevä, enkä ostanut kumpaakin samalla kertaa. Jotain niin ihanaa, coolia ja nostalgista Gwen Stefanissa on, että halusin vain ehdottomasti omistaa tämän paletin.


Nyt kun sain hankittua tämän luomiväripaletin, niin nappasin sen kaveriksi vielä yhden huulipunan. Sokoksella oli Gwenin huulipunia jäljellä ihan muutama kappale ja minulle tarttui mukaan upea punainen Spiderweb. Jos Gwen Stefanin jostain muistaa, niin punaisesta huulipunasta, eikö? Siksi oli pakko edes yksi hänen punansakin saada. Luomiväripaletin mukana tuli lisäksi pieni näyte neljää muuta huulipunasävyä, joita on kyllä kiva päästä kokeilemaan myös.


 En tiedä inspiroiduinko Gwen Stefanin hauskoista nutturakampauksista (kuten täällä) vai mistä, mutta innostuin kokeilemaan tuplanutturoita omiin hiuksiini. Muistan, että yläasteella mun ehdoton suosikkikampaus oli kaksi pörröistä nutturaa kumminkin puolin päätä. Rippukuvassakin mulla on sykeröt pään molemmin puolin. Tuli vähän lapsellinen olo, mutta ehkä ihan hyvällä tavalla kuitenkin. Välillä saa lapsettaa, eikö?

Summa summarum oon tosi iloinen, että sainkin lopulta tämän paletin, juuri kun olin jo ehtinyt hyväksyä, että se jäi nyt hankkimatta. Ja koetan saada jossain vaiheessa blogiin joitakin meikkikuvia tällä plaetilla tehdyistä meikeistä.

Kuinka moni on hankkinut tai oli kiinnostunut UD:n ja Gwenin yhteistyötuotteista?

2 kommenttia:

  1. Tämä oli kyllä outo tapaus, kun loppui kaikki ei palettia saaneet ja sitten sitä tulee lisää :D

    Mie taisin ehkäpä tilata sen Alice - paletin.. En voinut vaan vastustaa sitä.

    VastaaPoista
  2. Mimosa: Ooh, se Alice on kyllä upea! Ja tosiaan mystinen tämän paletin tapaus kyllä ehdottomasti on. Koska tuossa mun paletissa oli noita huulipunanäytteitä, niin näiden palettien täytyy olla jotain "uutta erää"? Koska punathan julkaistiin vasta nyt myöhemmin yhdessä sen poskipunapaletin kanssa. Mä kyllä itse vähän ihmettelin, että kun punat ja poskipunat tuli, että miksei tulis uutta erää luomivärejäkin... No, niitä sit kai tuli= Mene ja tiedä.. :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!