torstai 19. toukokuuta 2016

MUS Gritty

Muistatte ehkä kun esittelin joskus blogissani Make Up Storen Atomic huulikiillon? Tämän postauksen Gritty on ikään kuin Atomicin pikkusisko, sillä siinä on samanlainen sininen kimallus, mutta pohjaväri on helppokäyttöisempi punaruskea, kun Atomicissa pohjaväri oli enemmänkin harmaa.


Atomic on yksi upeimmista ja erikoisimmista huulituotteista, mitä omistan. Tottakai ihastuin heti Grittyynkin, kun sen näin. Minusta Gritty näytti jopa vielä jännemmältä kuin Atomic, koska sininen ja ruskea ovat aika erikoinen yhdistelmä. Kuitenkin olin pitkään sitä mieltä, että ehkä minun ei tarvitse tätä hankkia kun minulla on jo Atomic. Pyörittelin tätä monesti käsissäni, mutta aina se jäi liikkeeseen. Lopulta halpa hinta houkutteli niin paljon, että päätin Grittyn kotiuttaa ja en ole sitä kyllä katunut. Onhan tämä nyt ihan erilainen kuin Atomic ja Gritty on minusta helppokäyttöisempi. Gritty toimii Atomicia paremmin pelkältään, Atomic on minusta parhaimmillana tumman huulipunan tai vastaavan päällä.


En yleensä ole mikään huulikiiltojen ystävä, mutta näitä Make Up Storen led huulikiiltoja omista useita. Niiden hauskuus on korkissa oleva valo, jonka avulla kiiltoa on helppo levittää esim hämärässä.

 Mitä tykkäätte Grittysta? Ovatko make Up Storen kiillot tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!