keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Vihreää!

Vihreää ei kynsilläni kovin usein näe, sen myönnän. Nämä kynnet taiteilin ihan vain siksi, että facebookissa oli menossa lakkaushaasteessa vihreä viikko ja oli pakko osallistua. Näin ollen pääsin testaamaan ensimmäsitä kertaa China Glazen Gaga for Green lakkaani, joka on odotellut ensimmäistä käyttöä jo turhan pitkään.Tahdoin pitkästä aikaa myös leimata ja kaivelin Cesarsin oman leimauslaatan esiin. Siitähän löytyi kaksi täydellistä kuviota! Sammakko ja sisilisko! Ja eiku vihreä leimauslakka esiin. Huomasin kyllä, että hetkeen en ole leimannut ja oli vähän tekniikka hukassa. Mutta silti kynsistä tuli kyllä kivat ja nää oli kivaa vaihtelua mun normaaleille ällösöpöilypinkeille kynsille. :D Ja ehdottomasti tämmöinen pirteä vihreä sopii kevääseen ja kesään! Moni huomasi nämä ihan koulussakin ja kehui.

Pitäisi sitä kai vaan useammin rohkaistua tuolla vihreälläkin lakkaamaan? Se on mulla se väri, jota en vaan osaa kauheasti käyttää. Paitsi jotain pastellisia minttuja ja turkooseja. Mutta niitä ei lasketa mun mielestä.Osallistuvatko muut bloggaajat muuten facen viikottaiseen lakkaushaasteeseen?

4 kommenttia:

  1. Osallistuttu on, tän viikon haastetta en oo vielä tehny mutta kaikki edelliset kyllä. :) Vähän on ideat nyt hakusessa, ja toisekseen mulla kauhea himotus lakata heti yhellä söpöläisellä joka postissa mulle on matkailemassa.. <3 Mietin nyt kovasti saako sen jotenkin sovellettua sopimaan haasteeseen.. :D

    VastaaPoista
  2. Nämä on niiiin coolit! :) oon osallistunut pariin haasteeseen, kun niihin on tullut heti idea mikä on toteuttamiskelpoinen :) mutta onneksi haasteeseen voi osallistua jälkikäteenkin :)

    VastaaPoista
  3. Mä osallistun aina kun kerkiän! :) nää on tosi nätit kynnet♥

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!