lauantai 8. kesäkuuta 2013

Lahteen käy tie!

Tämän postauksen ilmestyessä tämä tyttö on jo toivottavasti Lahdessa viettämässä voimistelun täyteistä viikonloppua. Lahdessa on meinaan Sun Lahti 2013 Voimistelun Suurtapahtuma 6.-9.6. ja minäkin sinne lähdin meininkiä katsastamaan muiden Kuopion Reippaan Voimistelijoiden kanssa. Vaikka en itseäni kyllä voimistelijaksi laske, mutta mukaan sulaudun kyllä! :)

Kotiudun Lahdesta vasta sunnuntaina siihen asti siis ainakin blogissani on hiljaiseloa. Ehkä teen jonkun koosteen blogiinkin Lahden tapahtumista, jos semmoinen lukijoita kiinnostaa? Tiedossa on paljon hienoja ohjelmanumeroita, menen seuraamaan mm. joukkuevoimsitelun MM-kisoja ja pääsempä itsekin esiintymään sunnuntain suuressä päätösjuhlassa eräässä kenttänäytöksessä. Kyllä nyt vähän jänskättää, koska en ole ikinä ollut mukana missään vastaavassa! Eikä tämmöisiä tapahtumia Suomessa järjestetäkään ihan joka vuosi.

Jotta ei ihan ilman kuvia mentäisi, niin esittelen teille joitakin juttuja, jotka eivät liity kynsiin. Mä meinaan ostin ihanalta ja taitavalta Eekulta mahtavia korviksia jälleen! Eikös olekin ihania?!Mun piti aluksi ostaa vain kolme paria, mutta onneksi lopulta myös nuo siniset karkit päätyivät mukaan tilaukseeni, koska ne ovat olleet kaikkein ahkerimmin käytössä. Nappasin ne heti korviin, kun sain ulos kuoresta. Alla sen päivän asukuvaa ja siellä ne vaaleansiniset korviksetkin vilkkuu. :)nahkatakki Bershka
paita H&M
farkut H&M
huivi Gina Tricot
kengät Inspire

Multa on jäänyt aiemmin esittelemättä Budabestistä saamani tuliaiset. Avomiehen vanhemmat kävivät siellä ja tiesivät kyllä hyvin, mitä mulle kananttaa tuoda. Eli korviksia. :)Lisäksi sain pullon paikallista viiniä ja mielestäni aikas tyylikkään Hard Rock Cafen paidan, vai mitä tykkäätte? Löytyy vähän blingiäkin. :)
Pysykää kuulolla ens viikon alussa! Se arvonta ois tulossa ja sitten postausta Cesarsin avoimilta ovilta. :)

3 kommenttia:

 1. Kiva kuulla että tykkäsit korviksista nyt on tullu taas uutta cupcake,viiksi, pupu,hello kitty ym korviksia ja tarjous tiistaihin saakka =)Kivat tuliaiset

  VastaaPoista
 2. Huomattavasti kivempi paita kuin ne perinteiset:)

  VastaaPoista
 3. eekku: Sulla kyllä tulee jatkuvasti kaikkia ihania uusia koruja! :)

  Sissi: Jep, samaa mieltä!

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!