lauantai 29. kesäkuuta 2013

Alegria

Joskus aiemmin postailinkin siitä, että kävin katsomassa Cirque du Soleilin Alegrian. Ehdottoman suosikkini kaikista Cirque du Soleilin esityksistä. Oon joka kerta ostanut jonkun paidan kun oon käynyt katsomassa Cirque d Soleilia ja tälläkin kertaa mukaan tarttui t-paita. Oisin oikeastaan halunnut hupparin, mutta siitä ei ollut enää kuin isoja kokoja jäljellä. Mutta paitakin oli ihan mun värinen onneksi. :)Yllä näkyy paidan etuosan kuviointi ja alla vielä takaa löytyvä haalea kuviointi. Tykkään kun paidoissa on usein joku juju takanakin, ettei ole vain tyksä yksivärinen.Tein itselleni jo aikoja sitten kynnet isnpiroituneena tästä paidasta ja shown mainoksista/esitteestä. Nämä kynnet ovat vain jotenkin hautautuneet tuonne luonnospuoellle jota nyt yritän ahkerasti tyhjentää ja saada kaikki miljoonat odottavat postuakset valmiiksi ja julkaistua.Tein liukuvärjäyksen tässä niin, että otin keittiösieneen kaikkia kolmea väriä kerralla ja töpöttelin. Näin saa mun mielestä kaikkein parhaan liukuvärin aikaan, eikä jää niin selekitä rajoja eri värien väliin. Koristeeksi laitoin yksinkertaisia valkoisia tarroja, jotka ovat jo monta vuotta vanhat ja ihan jostian harrastukseni alkuajoilta.Kynnet tosiaan mätsäsivät kivasti shown esitteeseen. Ja alla vielä kuva käyttämistäni lakoista. Flormarin lakan levitin koko komeuden päälle vähän kimmellystä tuomaan. Liukuvärissä käytetty kolmea muuta lakkaa. Tottakai mukaan oli saatava yksi China Glazen Cirque du Soleil sarjan lakka (violetti Creative Fantasy). Ja tosiaan, liian myöhään huomasin, etten ollut onnistunut ottamaan tarkkaa kuvaa näistä. Mutta eiköhän tästä kuvasta kumminkin saa selvää, että mikä on mikä.Tämän lakkauksen kautta ihastuin aivan totaalisesti Orlyn Preamp lakkaan, josta pitkään haaveilin ja lopulta sain sen hankittua facen kirppikseltä. Ja kyllä kannatti, koska lakka on vain niin ihana! Se on yksistäänkin jo niin kaunis! Tähän hätään mulla ei ole tarjota kuvaa pelkästään kyseistä lakasta mun kynsillä, mutta googlettakaa ja kuolatkaa. :D Essencen lakka on ihana Let's Get Lost. Voimakas vaaleansinisen ja turkoosin rajamaastossa liikkuva lakka.

Muistakaapa lukijani osallistua arvontaan! Sitä saa sitä tietenkin halutessaan vaikka omassa blogissaankin mainostaa, mutta siitä ei nyt tule lisäarpoja. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!