torstai 13. kesäkuuta 2013

Tanssintäyteinen kesäkuu

Lahdesta on kotiudttu! Ja nyt on sitten koettu elämäni ensimmäinen suuri voimsitelutapahtuma! Hieno ja rankka kokemus oli. Maanantai meni täysin voimia kerätessä. Teen postauksen Sun Lahteen liittyen kun vain sellaisen ehdin kasaamaan ja saa kuvat mm. joukkuevoimistelun MM-kisoista koneelle.


Ja kun Lahdesta on selvitty, niin sitten onkin nyt torstaista eteenpäin edessä viikon rutistus tanssin merkeissä täällä Kuopiossa, eli KTS eli Kuopio Tanssii & Soi.


Meikäläinen hyörii paikanpäällä kurssisihteerinä ja osallistuu  parhaansa mukaan myös joillekin kursseille. Joka ilta on myös useampia tanssiesityksiä, joita on tarkoitus mennä katsomaan. Eli edessä on pitkiä päiviä rakkaan ja upean taidemuodon merkeissä. Tätä on taas vuosi odotettu! Tuntuu niin etuoikeutetulta, että pääsen tähän osallistumaan ja näin talkoolaisena oleminen sopii opiskelijankin budjettiin hyvin. Yhteen esitykseen jouduin käydä lipun ostamassa (oli melkein loppuunmyyty), mutta muuten toivottavasti näen kaikki mahdolliset näytökset ilmaiseksi festaripassilla. Ihana viikko on siis taas edessä!

Kuva: Sam Siltavuori
Erona aikaisempiin vuosiin on se, että itsekin pääsen lavalle nyt KTS:n aikana. Nimittäin Paikallisliike on taas käynnissä samaan aikaan Kuopio Tanssii ja Soin kanssa ja ensi viikon tiistaina me Savonia-AMK:n 3. vuosikurssin tanssinopettjaopiskelijat kokoonnumme vielä kerran Kuningasgambiitin merkeissä Sotkulle! Viimeinen veto upeasta Sannamaria Kuulan koreografioimasta teoksesta! Haikeaa.. Yllä hieno tunnelmakuva aivan teoksen alkumetreiltä. (Kiitos Sam Siltavuorelle hetken ikuistamisesta!) Kannattaa siis tulla katsomaan, jos Kuopiossa päin liikutte! :)

2 kommenttia:

  1. Upea tuo viimeinen kuva!! :) Mutta ajattelin vinkata, että mun blogissa on arvonta ja oletkin jo lukijana, joten saat tupla-arvan kun ilmoitat osallistumisesta arvontapostaukseni kommenttilaatikkoon! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ja kiitos myös vinkistä, täytyypä käydä osallistumassa! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!