lauantai 22. kesäkuuta 2013

Kesäarvonta käynnistyy nyt!

Arvonta on sulkeutunut ja voittaja ilmoitetaan omassa postauksessaan mahdollisimman pian!

Ole jo useamman kuukauden puhunut sen arvonnan järjestämisestä, mutta kevää kiireet koulun ja muiden juttujen osalta aiheuttivat esimerkiksi sen, etten muistanut koskaan kuvata näitä arvontapalkintoja. Päätin myös tuoda Espanjasta lakkoja palkintoja varten, koska ainakin minusta on kiva saada jotain sellaista, mitä ei ihan heti Suomesta saa.

No, nyt vihdoin saan tämän arvonnan pystyyn ja toivottavasti innokkaita osallistujia löytyy paljon! :) Halusin palkita useamma kuin yhden lukijan tällä kertaa, joten palkintoja on useita. Palkintoja on itse asiassa jopa kolme, joista kaksi ("pääpalkintoja") arvon normaalisti kaikkien osallistujien kesken ja lisäpalkinto lähtee sitte jollekin ihanalle ihmiselle, joka sen mielestäni ansaitsee kommentin tai jonkin muun perusteella. Vilkaistaan nyt sitten niitä palkintoja tarkemmin.

Arvottavat pääpalkinnot


Ensimmäisessä palkinnossa on Espanjasta ostamani Catricen lakka ja sen kaverina vielä Saffronin sininen lakka. Palkinnosta löytyy myös täysin uusi ja käyttämätön Bundle Mosnterin leimauslaatta, koska satuin omistamaa näitä kaksi. Lisäksi palkinnossa on kynsitarroja, kynsiviila, koristeluhileitä ja muutama tuotenäyte, joita on kertynyt nyt iso kasa eri miiteistä ja joitakin "tuplia" ajattelin pistää tähän mukaan.


Toinen palkinto sisältää ihanan Yes Loven glitterlakan Espanjasta ja sen seurana on pari muuta "halpislakkaa". Tässä palkinnossa on lisäksi söpöt varpaiden erottelijat (jotka ovat pyörineet lakkatarvikelaatikossani käyttämättöminä, joten psitän nyt ne eteenpäin), kynsiviila, kynsitarroja, siirtokuvia koko kynnelle, glitteriä ja tuotenäytteitä.

Lisäpalkinto Kolmas palkinto on tämmöinen extra, jolla tahtoisin vielä ilahduttaa yhtä valitsemaani lukijaa. Päätän tämän palkinnon saajan siis täysin mielivaltaisesti, enkä vielä osaa edes sanoa, millä perusteella tämän palkinnon jaa. Se voi olla erityisen ihana kommentti, aktiivinen blogini seuraaminen tai jokin ihan muu, mikä eiv ielä mieleeni pälkähdä. Olen koonnut palkintoon eri miiteistä tai muuten kaupan päälle saamiani tuotteita, joita satun omistamaan tuplasti. Näin ollen joku muukin pääsee testaamaan näitä kivoja tuotteita ja pääsen eroon "ylimääräisistä kappaleista".

Ohjeet ja säännöt

1. Osallistuaksesi sinun tulee olla lukijani. Jos et ole vielä lukijani, voit liittyä nyt ja pääset mukaan arvontaan. Liity klikkaamalla sivun oikeasta reunasta otsikon Lukijat alta sinistä "Liity tähän sivustoon" buttonia tai sitten tuolta yläpalkista vasemmasta reunasta painamalla "Lue".

2. Osallistukasesi jätä kommentti tähän postaukseen. Kommenttisi tulisi sisältää nimimerkkisi, jolla luet blogia ja toimiva sähköpostiosoitteesi, jonka kautta voin ottaa yhteyttä mahdollisen voiton sattuessa kohdalle.

3. Kerro kommentissasi, kumman kahdesta "pääpalkinnosta" tahtoisit mielummin (vai onko väliä) ja kiinnostaako mahdollinen lisäpalkinto. Kommentista tulisi löytyä lisäksi vielä "jotain muuta": vaikkapa millaisia juttuja luet mieluiten blogistani, jokin psotaustoive, vapaata palautetta... Mitä vain mieleesi tulee. Kerro vaikka miten päiväsi on mennyt. :)

4. Lisäarvan saat kertomalla, mitkä tämän postauksen kynsistä ovat suosikkisi. Voit kommentoida kyseiseen postaukseen tai tähän arvontapostaukseen. Kaikki jo aiemmin postausta kommentoineet saavat automaattisesti lisäarvan, mutta siitä on hyvä muistuttaa minua osallistumisen yhteydessä.

5. Ilmoitan arvonnan päätyttyä voittajien nimimerkit blogissani mahdollisimman pian kun olen ehtinyt arvonnan suorittamaan ja otan voittajiin yhteyttä sähköpostilla. Voittajilla on viikko aikaa ilmoittaa itsestään. Jos en tavoita voittajia, arvon palkinnot uudelleen.

6. Postitan palkinnot vain Suomeen.

7. Arvonta päättyy 9.7. klo23.59 ja sen jälkeen tulleita osallistumisia en valitettavasti voi hyväksyä. En myöskään hyväksy mitään huijausyrityksiä ja tuplasti ei saa osallistua!

Jos arvonnasta herää kysymyksiä, niin kysy rohkeasti! Toivottavasti en kuitenkaan unohtanut mitään olennaista säännöistä ja osallistuminen on teidän lukijoiden mielestä tarpeeksi helppoa ja selkeää. :)

16 kommenttia:

 1. Olen lukijanasi nimellä Nata., sähköpostini on natsku-@luukku.com.

  Ehkä palkinto 2 on enemmän mieleisempi, kuin ensimmäinen.

  Blogissasi on ihanan lempeä ulkoasu, sekä sisällöltään monipuolinen!
  Milloin on asukuvia, milloin tanssiin liittyen ja milloin kynsistä!
  Postausideoista sen verran, muistan kun esittelit ostamiasi lakkoja täällä. Postauksessa(http://korkokengiss.blogspot.fi/2013/02/materialismionnellisuutta.html) kysyit mitkä lakat toivotaan testaukseen ensin.
  Essencen twilightia esitin toiveekseni, mutta en muista lukeneeni niiden testipostausta.:)
  Yritin kyllä etsiä sitä täältä, mutta en ole vain onnistunut löytämään. :D

  Suosikeiksini valikoitui 2012 kynsistä Joulukuun, Syyskuun ja Heinäkuun kynnet. (Ai kuinka niin voisi sanoa, että pidän kimaltelevista lakkauksista ja lakoista:D?)

  VastaaPoista
 2. Luen blogiasi nimellä Yue.
  S-posti: hanna-soini(ät)hotmail.com

  Pitkän pohdinnan jälkeen olen päätynyt siihen tulokseen, että ykköspalkinto kiinnostaa enemmän.

  Taidan suosiolla jättää lisäpalkinnon tavoittelun muille, koska ei nyt tule mitään järkevää sanottavaa mieleen.

  Lisäarpa: Huhtikuun kynnet ovat suosikkini kauniin väriyhdistelmän ja liukuvärin ansiosta.

  Hyvää juhannusta! :)

  VastaaPoista
 3. Lukija nimimerkillä rose86
  kynsinauhatanssi@suomi24.fi

  palkinnoista kenties miellyttää eniten numero 1, tuon leimauslaatan takia, täällä tuli just hommattua leimaustarvikekokoelman alkua ja nälkä kasvaa tunnetusti syödessä kun kynsilakka-asioista on kyse.. :D
  Ja extrakin kiinnostaa toki! Esimerkiksi tuo miehen valkkaamat lakkakolmikot kynsillä-idea on kiva, sille postaussarjalle kaipailisin jatkoa! Voisi kyllä itsekin laittaa oman miehen samaan touhuun, vois tulla kiinnostavia kynsiä :)

  Vuoden kynnet-postauksesta lemppari on maaliskuun galaksit, pinkki ja musta on vaan niin nam! Tulee mieleen ne ufokarkit! :D

  eli kaksiko arpaa? :)

  VastaaPoista
 4. Lukijana ollaan! Nimellä Eve. Ja e-mail on kielletty.hedelma.84@gmail.com

  kauhean vaikea valita, mutta kahdesta pääpalkinnosta valitsisin kuitenkin nro. 2:n, mm. tuo Yes Loven lakka näyttää niin kivalta :D Ja lisäpalkintokin on tosi kiinnostava :)
  Postaustoiveena olisi nähdä Sationin lakoilla (Midlife Miss-Tress:lla ja Diamond diggin' diva:lla) tehdyt kynnet :)

  Vuoden 2012 kynsistä parhaimpien valitseminen oli aika vaikea homma, mutta Maaliskuun galaksi-kynnet on tosi hienot!

  VastaaPoista
 5. Luen nimellä Fani. Fanny-91@windowslive.com :)

  Hmm ehkä enemmän palkinto numero 1 olisi minun mieleeni :) Lisäpalkinto kiinnostaa kyllä ;) Palautetta : Teet kauniita ja näyttäviä kynsiä, postauksiasi on kiva lukea, varsinkin kun mukana on välillä muutakin esim. tanssi juttuja (: Ne on aina kiinnostavia :)

  Vuoden 2012 kynsistä oli tosi vaikea valita koska siellä oli niin paljon ihania kynsiä, mutta kun kerta pakko on niin joulukuun kaviaari kynnet :) IHANAT(:

  VastaaPoista
 6. luen blogiasi iinaz nimellä
  1.Vaikea valita noista palkinnoista mutta ehkä tuo 1 palkinto on kivempi:)
  Löysin blogisi vasta joten en ole vielä kauheasti ehtinyt tätä seurata tai lukea postauksia niin en nyt tohon lisäpalkinnon tavoitteluun taida osallistua.
  Lisäarpa: noi huhtikuun leokynnet on kyllä ihanimmat. Oih, rakastuin.

  VastaaPoista
 7. Luen nimellä SuperHotFemale, sähköposti sari piste susanna at hotmail piste com

  Ehkä palkinto 2 olisi kahdesta ihanasta parempi, ja toki mahdollinen lisäpalkinto kiinnostaa. Tykkään katsella lakkauskuvia, ja myös tanssijutut kiinnostaa. Voisit tehdä joskus vaikka postauksen millainen sun normipäivä on, esim. treenien ja syömisten osalta (harrastan itse aktiivisesti tankotanssia). :)

  Mun lempparit vuodelta 2012 on edelleen noi galaksikynnet, kuten olenkin tuonne postaukseen jo kommentoinut.

  Eli 2 arpaa varmaan sitten? :)

  VastaaPoista
 8. Luen nimellä Johanna Rejström ja s-postini on johanna.rejstrom@gmail.com

  Palkinto 1 on mieluisampi ja lisäpalkinto toki kiinnostaa! :) Luen mielelläni lakka/merkkiarvosteluja ja ostospostauksia. Voisit joskus tehdä jonkun erikoispostauksen tai haasteen, niistäkin pidän! :)

  Lempparini oli huhtikuun kynnet tuolta postauksesta, aivan ihanat!

  2 arpaa siis. :3

  VastaaPoista
 9. Kaikille tähän asti komemntoineille kiitos palautteesta ja osallistumisista! Niin ja onnea arvontaan! :)

  nata-: On muuten tainnut jumittua tuonne luonnosten joukkoon postaus niistä Twilighteista! Mutta nyt kun muistutit, niin yritämpä ahkeroida sen postauksen ihan lähipäivinä kuntoon! :)

  VastaaPoista
 10. Luen nimellä Jenny Männistö
  Sähköposti: jenny.mannisto@gmail.com

  Molemmat pääpalkinnot ovat kivoja mutta ehkä tuohon 1 taipuisin enemmän, myös lisäpalkinto olisi mieluisa :) Lemppari postauksiani on lakkaus postaukset, koska oon ihan hurahtanut kynsien laittoon :D

  Elokuun kynnet ovat ihanat, koska niissä on niin pirteet värit, TYKKÄÄN!

  Eli 2 arpaa siis :)?

  VastaaPoista
 11. lukija eekku
  sähkäri eekku80@netti.fi
  molemmat palkinnot kelpaa =)

  VastaaPoista
 12. Lukijana nimellä BlueAngel
  Sähköposti:pienienkeli89@hotmail.com

  En osaa päättää kumpi palkinto miellyttäis enempi, kun molemmissa on niin paljon kaikkea kivaa :D
  Lisäpalkinnossa pilkottaa ihanat kukkatarrat ja nuo lakat joten sekin kiinnostaa.

  Sinun blogi löytyy kirjanmerkeistä ensimmäisten joukossa ja onkin oikeastaan ainut jota seuraan säännöllisesti. Tulee päivittäin selailtua postauksia ja ihailtua kynsiä. Ja tulee aina bongattua sinut jossain päin Kuopiota :D

  Instagrammissa olis mahtava päästä seuraamaan esim sun kynsikuvia!

  Suosikkikynnet ovat ehkäpä nuo joulukuun kaviaarit, tekis niin mieli itsekin joskus tuota kaviaarilakkausta kokeilla kunhan saisin aikaiseksi :D

  Ihanaa kesän jatkoa!

  VastaaPoista
 13. Luen nimellä lentoemo ja sähköpostini on flight(at)luukku(piste)com.
  Pääpalkinnoista houkuttavampi on ensimmäinen, erityisesti laatan takia. Lisäpalkinto on myös houkuttava.
  Suosikkini on huhtikuiset eläinkuosikynnet, vaikken normaalisti olekaan mikään eläinkuosien ystävä.

  VastaaPoista
 14. Luen nimellä EliZaaa ja sähköpostiosoitteeni on ellu_1990(at)hotmail.com

  Tahtoisin mielummin pääpalkinnon 2 ja tottakai kiinnostaa mahdollinen lisäpalkintokin. Pidän blogissasi siitä, ettei täällä ole pelkkiä kynsijuttuja vaan kerrot asioita myös omasta elämästäs. :)

  Tuon linkittämäsi postauksen kynsistä suosikkini olivat nuo toukokuun hempeät kynnet. :)

  VastaaPoista
 15. Olen lukija nimellä Tiia ja sähköposti on 1plus2on12@gmail.com

  Palkinnoista 2 on mieluisempi ja lisäpalkintokin tosi kiinnostaa.

  VastaaPoista
 16. Olen lukijasi nimellä ebi
  ennimaria@hotmail.fi

  Molemmat palkinnot ovat ihania, mutta ehkä 1. palkinto mieluisempi. Myös lisäpalkinto näyttää kivalta :)

  Olen löytänyt blogisi vasta vähän aikaa sitten joten en ole hirveästi kerennyt vielä lueskella. Tykkään täällä kynsijutuista, ne ovat mielenkiintoisia ja itse vasta kynsienlakkauksen vasta-alkajana olen juuri saanut kynnet kasvatettua niin pitkiksi että niitä voi lakatakkin, niin kynsijuttuja luen mielellään.

  Lisäarpa: Elokuun kynnet ovat ihanan pirteät, tulee mieleen auringonlasku. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!