keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

3x lakka osa2: Go Suomi!

Voi kun inhoan bloggerin automaattista tallennusta, jonka takia olen ennenkin onnistunut tuhoamaan tekstiäni. Nyt onnistuin pyyhkimään koko postauksen ja tietenkin se tallentui heti ja lopputuloksena tietenkin se, että koko postaus on vain tyhjää täynnä. En yhtään muista, mitä kaikkea tähän kirjoitin. No, joka tapauksessa postauksessa oli tarkoitus esitellä lakkakolmikkojen mm-kisoja varten suunniteltu setti. Tästä kirjoittelinkin jo kun esittelin näitä settejä ensimmäistä kertaa.Yllä olevassa kuvassa näkyvät vielä uudelleen setin lakat (tai lakkojen värit, joita lakkauksessa tulisi käyttää). Eli sinistä ja valkoista, kuten Suomen lipussa ja kultaa, koska kultaa sieltä kisoista lähdetään hakemaan.

Näiden lakkausten toteutus oli kyllä todella haastavaa ja ei mennyt todellakaan yhtään Strömsööseen päinkään... Mutta vaikeuksien kautta voittoon ja lopputulos kuitenkin miellytti silmää. Sehän se kai pääasia on? Avomies jopa kehui, että nämä olisivat yhdet hienoimmista kynsistäni ikinä.Yllä näkyvä lopputulos on mielestäni ainakin torjuntavoitto, jos vertaa alla näkyvään lähtökohtaan...Mun tarkoitus oli siis tehdä siisti liukuvärjäys sinisellä ja valkoisella. Se oli tarkoitus koristella jotenkin tyylikkäästi kultaisella. No, hommahan lähti menemään pieleen jo siinä, ettei mulla ollut mitään välineitä liukuvärjäyksen tekoon kun en kotona ollut. Päätin yrittää töpötellä lakkojen siveltimellä ja toivoin kivaa lopputulosta. Lopputulos ei ollut kiva ja yritin miettiä, miten sen korjaisin. Keksin alkaa vedellä sinisellä ja valkoisella viivoja tuohon päälle ja satuin vielä löytämään matkastani sinisen ja valkoisen koristelulakan, joilla homma sujui helposti. Tässä vaiheessa en paljoa suunnitellut, vetelin vain viivoja. Sitten heräsi kysymys, mihin sitä kultaista tulee. Ja siinä vaiheessa sain ajatuksen, että haluankin tästä vinomanin. No, eiku kultaista lakkaa peittämään osan viivoista.Ja tosiaan, yllä näkyy sitten lopputulos. Oishan näitä kai kannattanut vähän suunnitella ennen kuin alkoi lakkaa kynsille lätkimään, oisin paljon nopeammin ollut valmis ja lakkaa ei ois ollut kynsillä ihan noin tuhottoman paksua kerrosta. Mutta näillä mennään ja ainakin lakkaus kesti hyvin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!