lauantai 26. syyskuuta 2015

Fifties

Olin elokuun lopussa viettämässä ihanaa tyttöjen iltaa Salossa mun vanhojen opiskelukavereiden kanssa. Meillä ei varsinaisesti ollut mitkään teemabileet, mutta yksi ystävistäni loihti minulle ihanan 50-lukua kivasti henkivän kampauksen. No, pakkohan siihen oli sitten yhdistää kunnon kissamaiset silmänrajaukset ja punaiset huulet.


Valitettavasti mulla ei ole tarjota tästä illasta kuin kännykkäkameralaatuisia kuvia, mutta ihastuin tähän tyyliini niin paljon, että en voinut olla jakamatta muutamaa kuvaa blogissakin.

 

Mä olen kyllä aina tykännyt punaisista huulista ja paksuista näyttävistä rajauksista, joten tää ei ollut mitenkään mun mukavuusalueeni ulkopuolella. Vaatetus ei ollut ihan "fifties", kun en ollut tätä suunnitellut etukäteen ja piti mennä niillä vaatteilla, mitä olin mukaan pakannut (tai mitä ostin kaverilta!).


Näitä kuvia katsellessa muistui hämärästi mieleen, että fiftarityyliä on tullut kokeiltua joskus aiemminkin. Ja löysin myös todistusaineistoa! :) Meillä oli joskus Kuopiossa luokkakavereiden kanssa juhlat, joissa teemana oli 50-luku ja tarjolla mm hodareita. :D Silloinkin olin laittautunut teeman mukaan, tosin aika hillitysti kylläkin.


Ei musta ehkä ole fiftariksi ihan joka päivä ja arkena, mutta hyvin voisin pitää tätä tyyliä yllä illanvietoissa ja muissa jutuissa, joissa pääsee vähän enemmän laittautumaan. Pitäisi kai hankkia joku ihana pilkkukuvioinen kellohame seuraavaa kertaa varten?


Iskeekö 50-luvun tyyli tai muut menneet vuosikymmenet?

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!