tiistai 15. syyskuuta 2015

Palkkapäivä x2

Tänään mulla on palkkapäivä, joten tänään on hyvä julkaista kynnet, joissa on käytetty palkkapäivä-lakkaa, eikö? :D


Yllä näkyvät siis kaikki käyttämäni lakat. Likuvärissä on käytetty Jindie Nailsin Pink Stilettosia ja Kikon violettia lakkaa 255 (voisiko näille oikeasti keksiä nimet?!). Harmaa pohjalakka on Essien Parka Perfect ja sen päällä reilusti F.U.N Lacquerin upeaa Pay Day lakkaa hologrammisena versiona. Lopuksi päätin töpötellä vielä vähän Pay Dayta liukuvärjäyksen päälle ja tykkäsin erittäin paljon lopputuloksesta! Nämä ovat kyllä niin minun väriset kynnet kuin vain voi olla! Jotain leimoja tai decaleja olisi voinut ehkä lisätä, mutta sen verran väsytti, että suuntasin tässä vaiheessa nukkumaan.


Itse olen kyllä täysin hurahtanut noihin FUNin lakkoihin.Ne ovat semmoisia tuijottelulakkoja! Ja monesta lakasta on sekä "normaali" että hologrammiversio saatavilla. Hologrammiversio on yleensä vähän vaaleampi, koska siinä on enemmän holoa. Ja FUNejahan saa myös ihan Suomestakin tilattua, nimittäin Cesarsilta. Ja tämä ei ole maksettu mainos. ;)


FUNin lakat ovat monet sellaisia, että itse suosittelen laittamaan alle jonkin peittävämmän lakan ensin, koska lakat ovat lähinnä glitteriä. Onhan sitä glitteriä tiheästi, eikä lopputuloksesta aina edes tajua, että alla on jokin toinenkin lakka, mutta näin saat varmemmin kynnen kunnolla piiloon lakan alle.

 

Yllä näkyy tällä hetkellä näkytössä olevat alus- ja päällyslakka. Tämä HK Girl on ensimmäinen pulloni ja pakko sanoa, että olen kyllä vakuuttunut, ehkä jopa täysin myyty! Huippu tuote! Tosin tätä kun ei saa enää Suomesta, niin tulen todennäköisesti tulevaisuudessa testailemaan eri Suomesta saatavia päällyslakkoja, josko niistä löytyisi joku toinenkin lemppari. Tätä täytyy joskus tilailla lisää ulkomailta sitten.

Nyt tuli kaksi postausta peräkkäin FUNin lakkoihin liittyen, mutta ovathan ne niin ihania, että ansaitsevat sen. Eikö? Mitä tykkäsitte lakkauksesta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!