tiistai 22. syyskuuta 2015

U ja D sekä Naked

Tuskin kellään on mennyt ohi Urban Decay merkin tulo Suomeen. No, jos on, niin kerrataampa nyt nopeasti: UD rantautui Sokoksille elokuun lopussa. Merkkiä voi ostaa Helsingin ja Tampereen Sokoksien lisäksi myös verkkokaupasta.


Kävin heti ensimmäisinä myyntipäivinä tutustumassa Tampereen pisteeseen. Itse kun tykkään niin paljon meikkiostoksilla ihan konkreettisesti päästä hypistelemään tuotteita, niin mahtavaa, ettei tarvinnut vain nettikauppaan tyytyä. Kova kuhinahan siellä kävi! Swatchailin kaikkia kiinnostavia luomivärejä, eikä siinä meinannut kädet riittää... :D Myös silmänrajauskynissä (24/7 Glide-On Eye Pencil) oli ihania värejä ja niitä varmasti tulee hankittua josain vaiheessa. Tottakai hypistelin muitakin UD klassikoita, kuten silmämeikin pohjustusvoidetta eli Eyeshadow Primer Potionia ja meikinkiinnityssuihketta. Mitään en vielä tällä ensimmäisellä reissullani hankkinut, vaan jäin vähän sulattelemaan fiiliksiäni ja pohtimaan, mitkä ihanat luomiväripaletit lopulta ostaisin ihan omaksi.Sitten koitti Sokoksen Kutsu Kauneuteen ja kotiutin 20% alella itselleni ensimmäisen Urban Decayn palettini. Valitsin lopulta ensimmäiseksi UD:n paletikseni Naked 3:n. Sen pinkit ja ruusukultaiset sävyt vain puhuttelivat eniten. Haluaisin kovasti vielä ihan sen "aidon ja alkuperäisen" Nakedin ja myös Naked Basics 2 jäi kiehtomaan viileine sävyineen. Basics paletit ovat pienikokoisempia, joten käytännöllisiä ottaa vaikka matkalle mukaan.


Joko Urban Decay on teille tuttu merkki ja oletteko merkin Suomeen tulon jälkeen tehneet hankintoja?

2 kommenttia:

  1. Mä oon kanssa jo parisen kertaa höyrynnyt UD:n pisteellä Sokoksella ja hommasin pari ihanaa luomiväriä..<3 Tuo Naked3 kiinnostaa myös minua, se on tosi ihana!

    VastaaPoista
  2. E-S: Se on tosi ihana, kannattaa hankkia! :D Mä ehkä seuraavaksi oisin hankkimassa sitä Smoky versiota tuosta nakedista, katsotaan...

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!