tiistai 8. syyskuuta 2015

Muutamia kynsiaiheisia hankintoja

Pikaisesti esittelen teille nyt muutaman kynsiaiheisen ostoksen, joita en ole vielä blogissani esitellyt.


MiNailsilla oli kivat alet ja pakkohan sieltä oli kotiuttaa joitakin juttuja, joita olen jo pidempään halunnut hankkia. MiNailsilla on muuten tälläkin hetkellä mukavasti alessa tuotteita, koska verkkokauppa muuttaa. Ostin muutaman pussillisen erilaisia niittejä, OPIn pienen käsivoiteen, yhden Konadin laatan, isomman Cheekyn laatan, pari lakkaa ja hauskoja metallisävyisiä feikkitatuointeja.


Ostamani lakat olivat OPI DC Jewel ja Zoya Binx. OPIn DSt ovat jonkinmoinen keräilykohteeni, joten tämäkin piti lopulta saada, vaikkei väri minusta kovin kummoinen ole. Zoyan Bubbly collection miellytti heti silmää, kun lakat näin, mutta olen siitä hyvin maltillisesti hankkinut lakkoja. Nyt minulta löytyy Binx ja Alma.


Yllä olevassa kuvassa näkyy neljä lakkaa, jotka ostin Tampereella järkätyltä kynsikirppikseltä. Oli hauska päästä tapaamaan paikallisia harrastajia ja tutustumaan heihin, koska en ole vielä pitkään täällä Tampereella asustellut ja kynsipiiritkin ovat ihan vieraa vielä täällä suunnalla. Sain myös kivasti omia lakkojani kaupaksi. Vaikka neljä lakkaa tuli kotiutettua, niin kyllä lakkoja tuli kuitenkin enemmän myytyä. Niin ja nämä lakat ovat vasemmalta oikeall see Emily de Molly Serenity, China Glaze I'm With The Lifeguard, Essie Butler Please ja Kiko 377. Pakko mainita, että vihreä China Glaze on viihtynyt varpaankynsilläni koko loppukesän. Vasta nyt syyskuussa menin ja vaihdoin varpaisiin vähemmän huomiota herättävän vaaleanpunaisen.

Tampereella toivottavasti järjestetään taas jossain vaiheessa syksyllä jotakin kynsikirppiksen tyyppistä toimintaa. Toivottavasti innokkaita osallistujia löytyy silloinkin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!