keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Hiuspohdintaa

Suunnittelin viimeksi kampaajalla käydessäni, että kesällä leikkautan sitten oikeasti lyhyet hiukset. No, kesä meni ja miten kävi? Hiukset eivät lyhentyneet, itseasiassa niille ei ole tehty mitään sitten viime kampaajalla käynnin. Vaikka minulla odottaa pari väripurkkiakin tuolla kylppärin kaapin päällä. En vain ole saanut aikaan ja alla näkyykin tämän hetken hiustilanne. Pituutta on tullut vähän lisää ja väri on jo hyvin haalistunut. Niin ja juurikasvu. No, se ei onneksi kuvissa pahasti näy. :D


Hiuksiin on tullut sen verran taas pituutta, että ne saa jo kivasti korkeallekin nutturalle. Korkea nuttura oli mun ehdoton kampauslemppari ennen kun menin pätkäisemään hiukseni niin lyhyiksi, ettei niitä saanut enää ylös nutturalle.


Lyhyitä hiuksia tuli pidettyä enemmän auki, koska vaihtoehtoja ei paljon ollut. Nyt kun pituutta on taas vähän enemmän, niin olen alkanut jälleen tekemään erilaisia lettejä ja muistelemaan muita vanhoja suosikkikampauksiani. Alla yksi lempaprini, joka oli aika pitkään unohduksissa, vaikka tämä onnistuu pyhyempiinkin hiuksiin. Tarvitsee vain pannan ja mahdollisesti muutaman pinnin, jos haluaa kiinnittää kampauksen varmuudeksi niillä. Super helppoa ja nopeaa. Miksi en ole tehnyt tätä kampausta varmaan vuoteen itselleni?


Lyhyempiä hiuksa on ollut kyllä ihanan helppo kihartaa. Muistan kyllä hyvin, kuinka työlästä oli kihartaa hiuksia, jotka olivat tuplasti näin pitkät. Huh! Ehdoton suosikkini kiharoiden tekoon on edellen jo vuosia käytössäni ollut Remingtonin Pearl Wand, jolla alla kuvissa näkyvät kiharat on tehty. Joskus saatan tehdä kiharat kiharruspatukoilla. Todella harvoin teen kiharat suoristusraudalla. Siinä en ole oikein ikinä ollut hyvä.


Nyt kun olen päässyt taas erilaisten kampausten makuun, niin en jotenkin haluakaan pätkäsitä hiuksiani, vaan antaa niiden taas kasvaa. Vaikka toisaalta hetkittäin tekisi mieli edelleen toteuttaa se kevään suunnitelmani, että kunnolla lyhyeksi nyt vaan. Koska jos ja kun hiukset tästä taas kasvavat kuitekin aika reippaasti, niin sitten voi tulla rimakauhu, eikä uskallakaan ottaa niin paljon pois. No, sen näkee sitten. Nyt ensin koitan tarttua siihen väripurkkiin ja seuraavaa kampaajakäyntiä en ole vielä suunnitellut. Ehtisiköhän sitä vaikka jouluna?


Olen viime aikoina innolla selaillut kaikkia ihania kampaustutoriaaleja esim Nudesta. Ja kaivoin esiin myös muutaman vanhan säästämäni Glitterin hiusoppaan. Seuraavaksi täytyy kai käydä ostamassa kaikkia ihania koristeita kampauksiin, hmm...

Millaisia hiussuunnitelmia teillä on näin kesän jälkeen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!