perjantai 25. syyskuuta 2015

Essencen hair spray chalk

Kirjoittelin tuossa aiemmin hiuksistani. En ole vielä saanut aikaiseksi värjätä hiuksiani, joten päätin kokeilla kuitenkin jotakin pientä muutosta hiuksiini hiusliidun muodossa. Tämä Essencen hiusliitu on sprayn muodossa, enkä ole vastaavaan aiemmin törmännyt. Tämä tuote on majaillut jo jonkin aikaa kaapissani ja se kuuluu Hidden Stories Trend Editioniin. Tuote on tilattu Kosmetik4less-verkkokaupasta. Päätin nyt vihdoin kokeilla tuotetta, vaikka olinkin vähän skeptinen sen suhteen. Nimittäin oma hiukseni ei kovin vaalea ole, joten tämmöinen pastellisävyinen väri tuskin paljon hiuksissani näkyy. Latvani ovat kuitenkin vähän vaaleammat, joten ajattelin tämän näkyvän jotenkin ainakin latvoissa.

Alla kuva itse tuotteesta ja alkutilanteesta hiuksineni suhteen.


Suihkin tuotetta reilusti hiuksiini melkolailla koko pituuksiin. Annoin tuotteen olla hetken ja harjasin hiukseni. Lopputulos ei hirveästi eronnut lähtötilanteesta, kuten alla näkyy. No, tämä ei kieltämättä yllättänyt. Mutta tulipahan kokeiltua. Eli kyllä tämä tuote tarvitsee vaaleamman hiuksen toimiakseen.Onhan tuossa lopputuloksessa kieltämättä kylmempi sävy ja ehkä jotain pinkkiin häivähtävää havaittavissa. Oikeanpuoleisessa kuvassa (salamalla otettu) näkyy minusta hyvin tuo kylmä pinkki ihan tuossa hiuksen tummemmissakin osassa, mutta kuva on otettu ennen hiusten harjaamista ja harjaaminen häivytti omista hiuksistani värin kyllä melko kokonaan. Ehkä suosiolla luovutan tuotteen jollekin vaaleampihiuksiselle? Olisi kyllä kiva nähdä, miltä tämä näyttää blodinssa hiuksessa, uskoisin sen toimivan paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!