sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Vaaleanpunaista ja vaaleanvihreää syksyyn

Nämä kynnet on tehty elokuun puolella, joten siinä ehkä selitys kesäisiin väreihin. Tosin olen kyllä sitä mieltä, että millä tahansa väreillä voi lakata minä vuodenaikana hyvänsä. Pastellisävyt sekä kirkkaan neonit pääsevät kynsilleni myös syksyllä ja talvella, eivät vain kesällä. Mutta kyllähän nyt saapunut syksy huokuttaa kaivamaan hetkittäin myös niitä tummempia lakkoja esille.


Tässä postauksessa esittelen super helpon ja nopean lakkauksen. Tämä onnistuu varmasti melkein keneltä vain, eikä tarvikkeita tarvitse paljon. Ensin valitset vain kaksi kivaa lakkaa, jotka mielestäsi sopivat yhteen. Lakkaat niistä toisella koko kynnen (itse valitsin tähän vaaleanvihreän Wild & Mildin lakan) ja annat kuivua kunnolla. Tämän jälkeen lakkaat joka kynnelle toisella valitsemallasi lakalla (minulla vaaleanpunainen Kiko) "osion" johonkin kynnen reunaan. Itse lakkasin osaan kynsiä kolmiomaisen kärjen vähän kuin vinoranskiksessa ja osaan taas puoli kynttä toisella värillä. En käyttänyt mitään vinyyleitä tai tippitarroja. Vapaalla kädellä mentiin, koska koristelulla pystyy hieman peittämään tärisevää lakkausjälkeä.


Oikean ja vasemman käden ei tarvitse olla identtisiä, minullakaan ei ollut. Ja sitten taas kuivatellaan kynsiä. Pikakuivattaja on ehdottomasti pop tässä kohtaa ja oikeastaan joka välissä. :) Jäljellä on enää pilkutus eli kynsien koristelu ja siihen tarvitsee vain (valkoista) kynsilakkaa ja dotting toolin.


Minulla on käytössä kaksipäinen dotting tool, jonka eri kokoisia päitä hyödynsin, jotta sain helposti erikokoisia pilkkuja aikaan. Erikokoisten pilkkujen teko onnistuu, vaikkei olisi eri kokoisia pilkutuspäitä. Mitä enemmän otat lakkaa tikkuun, sitä helpommin saa pyöriteltyä kynnelle isomman pilkun ja käänteisesti taas vähemmällä lakalla ja hennommalla kosketuksella saa helposti pienemmän pilkun kynnelle.


Kuten jo totesin, näiden kynsien teko oli super nopeaa ja helppoa. Kunhan vain muistaa antaa lakkojen kuivua kunnolla joka välissä. Ja pilkkujen teon jälkeen kannattaa varsinkin olla varovainen, ettei levitä hienoja pilkkuja päällyslakalla/pikakuivattajalla. Päällyslakka kannattaa ehdottomasti laittaa, jotta lakkaus kestää parempana pidempään, mutta pilkkujen tulee antaa hieman kuivua ensin.


Tästä postauskesta tulikin nyt puolivahingossa jonkinmoinen kynsitutoriaali. Enpä ole koskaan tainnut varsinaista kynsitutoriaali tehdä, ehkä joskus olisi sellaisenkin aika?

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!