keskiviikko 21. lokakuuta 2015

Messufiilikset lyhyesti

I love me -messuilut on takana ja tämä bloggaaja tuntee kyllä vieläkin viime viikonlopun rasitukset kropassaan. Huhhuh! Eli hitaasti mutta varmasti täälläkin koitetaan toipua messuilusta (ja syyslomasta). Arkeen on palattu rytinällä heti maanantaina, mutta onneksi ehdin edes sunnuntain lepäillä kotona ennen kuin normaali arki taas alkoi. Messuostokset ovat vielä kuvaamatta, mutta toivottavasti nekin päätyvät pian blogin puolelle. Kun nyt ensin tästä työviikosta selvitään.


Kävin messuilla kahtena päivänä. Perjantaina pyörähdin messuilla aika pikaisesti vasta iltapäivästä, koska ajelin paikalle Kuopiosta asti. Hyvän matkaseuran kanssa matka taittui mukavasti ja perjantaina illalla messuilla tuntui olevan kivan väljää, vaikka kyllähn ihmisiä riitti ihan sulkemisaikaan asti. Perjantailta ei ole paljoakaan kuvasaldoa, koska keskityin enemmän tutkimaan messualuetta ja tapaamaan tuttuja. Perjantain missiona oli, että lähinnä katselen ja kiertelen, ostopäätöksiä voisin sulatella hyvin yön yli, koska olen tulossa vielä lauantainakin messuille. No, kyllähän sität uli hankittua jo perjantaina vaikka ja mitä.


 Yövyin pe-la yön äidin luona ja lauantiana liian lyhyiden yöunien jälkeen ajeltiinkin taas kohti Helsinkiä Miracle seurana. Käytiin koukkaamassa Cesarsin kautta ja loppupäivä messuiltiin. Lauantaina tuli oltua messuilla taas melkein sulkemiseen asti. Toisena messupäivänä tuli päivitettyä ahkerasti instaa ja osallistuttua ties mihin arvontoihin. Jälleen näin paljon tuttuja, koska ihmisiä oli iiiiiihaaaaaan siiiiiiiiiikana! En yleensä kammoksu mitään väenpaljoutta, mutta kyllä nyt oli jo pieni ahdistus ihan vähän lähellä. Olin erittäin iloinen, että tuli käytyä messuilla myös perjantaina, jolloin oli paljon väljempää.


Nälkä pysyi hyvin poissa kun maisteltiin proteiinipatukoita, ruissipsejä, proteiinijuomia, leipiä, jne eri kojuilla. maisteltavaa oli ihan kiitettävästi. Messuilun kruunasi ehdottomasti ihana Magnumin jäätelö, jollaisesta olen kovasti haaveillut jo aiemmin, koska näitä myytiin kesällä Helsingissä. No, eipä tullut käytyä kertaakaan Helsingissä jäätelöllä, joten nyt olin kyllä ihan intopiukeana, että pääsimpäs vihdoin maistamaan tätä! Hyvää oli! Ja oli muuten aika hyvät jonot tuohon Magnumille koko messujen ajan.


Lauantai oli pitkä päivä, koska ajelin Helsingistä ensin äidille hakemaan omat tavarani, sitten kävin nappaamassa koirat hoitopaikastaan kyytiin ja ajelin vielä Tampereelle kotiin. Kyllä siinä yli 12h vierähti helpoti ja olokin oli sen mukainen. Sunnuntaina sitten nukuttiinkin pitkään ja löhöttiin sohvalla. En tiedä, olisiko tästä tytöstä ollut enää sunnuntaina messuille, koska kyllä mä todella poikki olin! Enhän mä jaksanut edes kaikkia tavaroita purkaa. Mutta älyttömän kiva viikonloppu oli ja kovin olen tyytyväinen, että tuli lähdettyä. Hyvässä seurassa aika tosiaan meni kuin siivillä ja nyt jo odotan innolla ensi vuoden messuja. Kovin oli hauskaa myös se, että pääsin nyt ensimmäistä kertaa kokemaan messuilun näin bloggaajana ihan virallisesti, koska sain täksi vuodeksi tuon bloggaajapassin. Aiempinakin vuosina olen messuista blogannut, mutta ihan vain "taviskävijänä". Varmasti tulee haettua bloggaajapassia toistekin.


Niin ja äidin luota mukaan tarttui vielä ihana kynsikirja, jonka äiti oli jossakin kirjakaupassa bongannut ja halusi tottakai ostaa minulle! Aww, äidit!

Palataan messutunnelmiin vielä ainakin yhden postauksen turvin kunhan saan ne ostokseni kuvattua ja sitten olisi tarkoitus kirjoitella vielä oma juttunsa meidän vierailusta kynsilakkataivaassa Cesarsshopissa. Stay tuned! :)

2 kommenttia:

  1. Nyt ei törmättykkään messuilla

    VastaaPoista
  2. eekku: Joo, eipä satuttu nyt näkemään, muta oli siellä kyllä niin paljon porukkaa, että ei ihme jos ei olla toisiimme törmätty. :) Hirvee ryysis oli lauantaina! :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!