sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Messuostoksia

I Love Me -messuilta tarttui jälleen kaiken näköistä kivaa mukaan. :D Tässä nopea pieni esittely ostoksistani ja saaduista tuotteista.


Mereneidin päällyslakka on ollut minulla jo pitkään käytössä. Toimii pikakuivattavana. Pullon ulkonäkö on hieman uudistunut.

Löysin messuilta uuden kiinnostavan merkin Absolute New Yorkin. Vielä en tiedä, mistä jatkossa tämän merkin tuotteita saa, sillä se on nyt vasta tullut Suomeen. Myynnissä oli hyväpigmenttisiltä vaikuttavia luomiväripaletteja, jotka ulkonäöltään toivat vahvasti mieleen UD:n nakedit. Itse ostin merkiltä testiin pari nestemäistä lineriä ja kolme huulilakkaa.


MILVin siirtokuvien kohdalla hullaannuin oikein kunnolla ja ostettiin Miraclen kanssa iso tarjoussetti näitä puoliksi. Näissä on vaikka mitä ihania kuvioita!


Yllä näkyy ilmaistuotteita, joita sain IsaDoralta, Neutrogenalta, Pamolivelta, Vita Liberatalta ja L'Occitanelta.


Essencen hyllyllä kävi ihan hillitön kuhina ja itse kävin lähinnä alelaarit koluamassa. Poistotuotteista lähti mukaan foliota, luomiväriä, silmämeikkikyniä, magneetti, huulipuna ja lakka. Toinen puna ja tattoo liner olivat normaalihintaisia. Tattoo lineria ajattelin ihan kynsien koristelua varten, koska olen kuullut, että sillä on helppo piirrellä kuvioita kynsiin.


Dermalogicalla kävin ihoanalyysissa ja sen perusteella sain tuotenäytteitä. Sain myös kokeilla näitä tuotteita Dermalogican pisteellä. Pitkään mietin, että olisin näitä jopa ostanutkin, koska sen verran hyviltä vaikuttivat, mutta lopulta päätin ensin testalla nämä näytteet ja hankkia sitten myöhemmin mahdollisesti lisää.


Olen halunnut jo pidempään kokeilla jotakin juurikasvun peittääjää, siksi mukaani tarttui Biozellin tummanruskea tyvispray. Victoria's Secretin tuoksuista toinen tuli itselle ja toinen oli tuliainen. En voinut itse vastustaa tuota kookoksen tuoksuista Tempting Lovea, joka on limited edition.


Ja jos ei jo tullut selväksi, että kookos on mun heikko kohta, niin se on. :D Alproja oli jaossa kookoksen makuisena, niin mukaan lähti. Ostin paketin proteiinimehua, koska tämä oli hyvää ja ajattelin että nämä ovat tosi kivoja "välipaloja" töihin.Sain myös mielettömän tuotenäytekassin luomuruokatukulta. Teetä, suklaata, ynnä muuta. Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!