torstai 8. lokakuuta 2015

Essencen luomiväripaletteja

Essence on merkki, joka on vielä suhteellisen tuore Suomen markkinoilla. Merkki on äärimmäisen halpa ja hintaansa nähden usein minusta yllättävän laadukas. Olen moniin Essencen tuotteisiin ihastunut ja siksi ostankin nykyään paljon merkin kosmetiikkaa testiin, koska hutiostoksia tulee tehtyä aika harvoin ja sellaisen kohdalle osuessa ei rahallinen tappio ole todellakaan suuri.

Ajattelin tässä postauksessa nostaa esiin pari Essencen luomiväripalettia. Minulta löytyy myös iso kasa yksittäisiä luomivärinappeja Essenceltä (uudempia ja vanhempia) ja minusta niissä on vähän vaihteleva laatu. Osa on peittävämpiä ja pigmenttisempiä, toiset taas aika hailakoita ja koostumukseltaan "halpiksen oloisia".


Swatchasin teille tähän postaukseen uusimman ja käytetyimmän luomiväripalettini Essenceltä. Yllä olevan kuvan perusteella ei ole varmaankaan vaikea päätellä, kumpi paleteista on se uusi ja kumpi se käytetyin. :D Ylempi paletti kuuluu Cinderella Trend Editioniin, joka oli saatava lähinnä koska Tuhkimo. Almepi taas on tämä Nudes paletti, joka on itseasiassa vanhaa mallistoa ja sittemmin nykyisessä valikoimassa korvattu uudella versiolla, jossa on kahdeksan eri väriä mukana. Uudella versiolla taitaa olla Suomessa hintaa n 5e?


Nudepaletissa ylärivin reunimmaiset ovat heikoimpia pigmentiltään. Keskimmäiset luomivärit ovat mattaisempia verrattuan muihin paletin väreihin, mutta kyllä nämä kaikki aika kimmelteleviä ovat. Parhaita tai miellyttävimpiä koostumukseltaan ovat mielestäni ylärinvin keskimmäinen, sekä alarivin keskimmäinen ja oikea reuna. Eniten käyttööni ovat päässeet alarivin kolme luomiväriä. Sävyt ovat aika lähellä toisiaan, mutta ehkä myös siksi niitä on niin helppo yhdistellä ja sekoitella keskenään.

Tämä on semmoinen "arkipaletti", joka pienen kokonsa ansiosta kulkee jatkuvasti laukussa mukana. Kaivan ylensä tämän paletin, ripsivärin ja kulmakynän esiin, jos on tarvetta tai aikaa hieman meikatavaikkapa työreissussa tai haluaa vähän freesimmän ilmeen kun käy piipahtamassa kaupassa kotimatkalla jne. Tästä syystä paletti on jo aika elämää nähneen näköinen kolhuineen ja kuluneine teksteineen.

Satuin muuten saamaan tämän muistaakseni viime keväänä Turussa kauneusbloggaajien miitissä, kun siellä pistettiin itselle turhaa kosmetiikkaa kiertoon. Ei kyllä yhtään harmita, että tämä lähti mukaani, koska paletti on tosiaan ollut erittäin ahkerassa käytössä.


Toinen tässä postauksessa esiintyvä paletti on tosiaan saanut inspiraationsa Tuhkimosta, joten luomiväreissä on luonnollisesti paljon sinertävää. Sininen ei ole välttämättä väri, jota osaisin paljon silmämeikissäni käyttää, mutta tämä paletti oli pakko saada teeman takia. Ja minusta tässä on hauskasti hyvin samanlaisia sävyjä kuin kynsilakoissakin, eli haluaisin ehkä tehdä jossain vaiheessa toisiinsa mätsäävät kynnet ja silmämeikin.

Mikään paletin luomiväreistä ei ole super pigmenttinen, mutta silti näissä on minusta kaikissa ok koostumus. Heikoimmiksi koostumuksensa puolesta sanoisin vasemma reunan valkoisen ja vaalean violetin (kolmas vasemmalta). Lemppariksi näistä nousi heti paletissa mustalta näyttävä tumma sininen, joka on paletin pigmenttisin väri. Vasemman reunan kolmea vaaleaa sävyä olen käyttänyt arkimeikissä aina välillä ja ne koen semmoisiksi "minulle helpoiksi väreiksi".

Kiinnostaako nähdä lisää Essencen luomivärejä? Entäpä näillä paleteilla tehtyjä meikkejä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!