tiistai 4. elokuuta 2015

Kesäkuulumisia koiriltakin

Blogissa on taas hieman hiljaisempi hetki, koska kaiken muuttomyllerryksen ja uusien työkuvioiden järjestelyn ohessa haluan viettää nyt myös hieman mielestäni oikein ansaittua kesälomaa. Kelitkin tuntuvat tällä hetkellä olevan oikein suotuisat lomailulle, joten en valita. Satuinkin löytämään juuri sopivasti ihania kesäisiä kuvia vuoden-kahden takaa karvavauvoistani ja päätin ne pistää tähän postaukseen teille kuvitukseksi. Kai sitä voisi taas vähän kertoa koirenkin kuulumsia täällä?Hauvat ovat viettäneet keväällä paljon aikaa "mummolassa", koska siellä ovat olleet sopivasti poissa muuton tieltä. Nyt on ollut kyllä ihanaa, kun on taas saanut viettää kunnolla aikaa näiden karvakavereiden kanssa. Harmi vain, ettei uuden kodin ympäristö ole ihan paras mahdollinen lenkkeilymaastoltaan, mutta tästäkin huolimatta koirat ovat kotiutuneet jo mukavasti uuteen kotiinsa. Kumpikin karvakaveri sai viime viikolla uuden "kesakarvan", kun ihan itse jälleen heidät parturoin. Olen aika ahkerasti nyt itse hoitanut kummankin koiran turkin lyhentäisen ja viimeisestä trimmaajakäynnistä on jo aikaa niin paljon, etten edes muista... Pakko sanoa, että on tässä kyllä kai vähän taidot kehittyneet, sen verran ovat pojat saaneet kehuja komeasta ulkonäöstään minun tekemän trimmin jälkeen. :) Lyhensin kummankin turkin juuri sopivasti, kun nyt tuli edes vähän lämpimämpiä kelejä. Ja kummankin turkki oli päässyt aika moiseksi kiharapilveksi, eli oli jo aikakin vähän saksia!Tässä ovat siis sekä minä että koirat pikkuhiljaa kotiuduttu uuteen kaupunkiin ja uuteen isompaan kotiin. Kotiuduttu on jo niin hyvin, että kynsilakkanikin ovat löytäneet oman paikkansa uudessa kodissa ja olen taas päässyt mukavasti kynsien lakkailun makuun. Pääsin myös tutustumaan hieman paikallisiin kynsiharrastajiin, kun viime viikolla oli pienimuotoinen lakkakirppis. Tästä tulee toivottavasti jonkinlainen tapa ja suunnittelimme jo seuraavaa kirppsitä ensi syksylle.


Jotain postauksia yritän teille ajastaa tulevalle viikolle (/viikoille), koska olen itse ny tpaljon reissussa ja en osaa yhtään sanoa, mitne vietän aikaani koneen ääressä. Luonnoksissa on onneksi materiaalia runsaasti. Ja täytyy nyt kai ottaa tavoitteeksi, että syksyllä sitten pystyisin palaamaan aktiivisemmin säännöllisen bloggailun pariin. Koska sekin kyllä kiinnostaa, kunhan vaan saan järjestettyä sille aikaa. Ja syksyllä kun alkaa säännöllinen arki rullaamaan, niin varmasti löytyy paremmin ne hetket, jotka voin pyhittää blogin kirjoittamiselle.Tämmöisiä kuulumisia tällä kertaa. Hännänheilutukset ja iloiset haukahdukset Bobolta ja Veetiltä! Nauttikaa tekin nyt kesästä, kuten me kaikki kolme! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!