keskiviikko 12. elokuuta 2015

Viimeisimmät Essenceni

Nyt eletään taas Essencen suhteen jänniä aikoja, koska tällä viikolla pitäisi Suomessa myymälöihin rantautua iso kasa uutuustuotteita ja itse ainakin odotan innolla, että pääsen Ideaparkin Minimaniin hypistelemään kaikkia uutuuksia. Niitä odotellessa kävin nappaamassa Minimanista pari "vanhaa" kynsijuttua mukaani.


Essence sinistä "liquid foil" lakkaa nimeltä Lady Mermaid olen hypistellyt jo useita kertoja käsissäni, mutta aina se on aiemmin jäänyt kauppaan. Sitten satuin googlailemaan lakan swatcheja ja ihastuin vain niin kovin, että olihan tämäkin pakko itselle hankkia. Pikakuivattavat tipat hankin nyt kokeeksi, jos vaikka aina ei tulisi käytettyä joka välissä pikakuivattavaa lakkaa. Pari kertaa olen jo kokeillutkin ja hyvin tuntuu pelittävän, vaikka edelleen se pikakuivattava lakka on se, jotä päädyin useimmiten käyttämään.


Fanin ja Miraclen kanssa ollaan tilailtu kimpassa Essencen Trend Editioneja, kun niitä ei vielä ole saanut Suomesta. Nytkin matkalla on vielä Fun Fair kokoelman tuotteita. Essencen Trend Editioneja ilmestyy hyvin tiuhaan ja täältä voi tsekata aina sillä hektellä myynnissä olevat ja myös tulevat Trend Editionit. Itseäni ainakin kiinnostaa tulevat Urbaniced ja Happy Girls Are Pretty.

Palataan Essencen pariin, kun toivottavasti hyvin pikapuoliin pääsen shoppailemaan Suomeen saapuvia uutuuksia ja pyrin tottakai raportoimaan shoppailureissusta ja tuotteista tänne blogiini hetimiten. :) Odottaako joku muu yhtä innolla uusia Essencen tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Mie ajattelin huomenna käydä kurkkaamassa, joko Joensuuhun ovat saaneet uutuudet ja sen toisen hyllyn laitettua :D Saa nähdä, lähteekö sieltä taas jokin sarja poistokoriin vai sommitteleeko ne ständit uuteen järjestykseen.

    VastaaPoista
  2. Mimosa: Tosi kiva, että saatte Joensuuhunkin sen toisen metrin! :) Mä koetan ens viikolla käydä ideaparkissa.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!